Google AdSenseGoogle AdSense
Google AdSense is op dit moment dé interessante mogelijkheid om geld verdienen op internet.

Met Adsense geef je adverteerders de kans om zich te profileren aan de bezoekers van jouw site. Google regelt dit door de plaatsing van advertenties. Met AdSense worden advertenties op je webpagina’s geplaatst die aansluiten bij de zoekterm die voor de webpagina wordt gebruikt.

Klikken de bezoekers één van de linken van deze adverteerders aan, dan wordt jij voor die klik betaald. Hoeveel jij per klik betaald krijg is afhankelijk van het bedrag dat de adverteerder hiervoor aan Google betaald. Het bedrag per klik varieert onder andere naar gelang het soort zoekterm voor de pagina en hoeveel adverteerders er zijn op dat moment.

De uiteindelijke uitbetaling van AdSense kan behoorlijk oplopen als je veel bezoekers krijgt op je site (waardoor je veel AdSense klikken krijgt).

Het is heel eenvoudig Google AdSense in de webpagina's van je site te implementeren. Van Google krijg jij een html code die jij simpelweg met ‘knippen’ en ‘plakken’ op je webpagina kunt plaatsen.

Pak jij dit goed aan, dan kan AdSense 1 van je grootste inkomstenbronnen zijn, afhankelijk van de manier waarop jij AdSense op je webpagina’s implementeert.

Je kunt een AdSense account aanvragen op(zorg er wel voor dat je al een site hebt die bezoekers trekt)Faalangst
Paniekaanvallen
Angststoornis
Concentratieproblemen
Openbaar Spreken

Disclaimer

© MORPHEUS Instituut