Doe jij aan
Automutilatie?

Hoe automutilatie je leven beïnvloed
Je kunt je gewoon niet verzetten tegen de neiging om jezelf te verwonden. En je doet dat dan ook.

Vormen van zelfbeschadiging zijn: jezelf snijden, bekrassen, branden, schaven. Met je hoofd bonken, ergens tegen slaan, haren uittrekken, botten breken, lichaamsdelen amputeren of het drinken van gif.

Het automutileren is voor jou die enigste manier om met de hevige gevoelens die je ervaart om te gaan. Het helpt je om de hevige emoties dragelijk te maken.

Je kunt met niemand over je gevoelens praten. Of je durft niet over je emoties te praten.

Je moet jezelf steeds ernstiger verwondingen toebrengen om je leven nog enigszins dragelijk te houden. Je kunt niet meer zonder automutileren.

Je verbergt de littekens en wonden die je hebt onder je kleding.

Het automuleren is geen manier voor je om belangstelling uit te lokken. Het is voor jou de enigste oplossing om met je hevige gevoelens om te gaan.

Zelfbeschadiging komt meer bij vrouwen voor dan bij mannen. In de meeste gevallen manifesteert deze aandoening zich tussen de 16 en 25 jaar.Een leven vrij van automutilatie
Bevrijd van je aandoening kan jij eindelijk vrij en gelukkig door het leven gaan.

Verlost van jouw klachten kan jij je dan eindelijk weer goed voelen. In iedere situatie.

Je kunt je leven weer oppakken.

Stel je eens voor hoe je leven er dan uitziet.

Hoe geweldig jij je dan zal voelen.Wat je hebt gedaan maar wat niet heeft gewerkt
Over je automutileren praten lucht misschien (even) op. Als je er al over durft te praten. Maar zoals je hebt gemerkt lost het je klachten niet op. Je voelt nog steeds ieder keer die drang tot zelfbeschading.

Je aandoening proberen te onderdrukken en trachten te bedwingen lukt gewoon niet. Je kunt niet stoppen met jezelf te beschadigen wanneer jij die gevoelens ervaart.

Je durft het niet aan je huisarts te vertellen. En als je al serieus genomen wordt wanneer je wel met je arts over je aandoening praat, dan heeft reguliere geneeskunde waarschijnlijk geen antwoord op je aandoening.

Alternatieve geneeswijzen werken in vele gevallen langzaam of in het geheel niet.
De bovenstaande manieren om je klachten aan te pakken werken niet of langzaam omdat de oorzaak van jouw automutilatie niet wordt weggenomen.De oorzaak van je aandoening
Je klachten worden veroorzaakt door onverwerkte emoties. Deze onverwerkte emoties veroorzaken verstoringen in het energetisch systeem van je lichaam.

Door deze verstoringen in het energie systeem van je lichaam wordt je keer op keer geconfronteerd met je hevige gevoelens. Ondanks dat je je daar tegen verzet.

In de meeste gevallen ben je er niet bewust van dat je deze onverwerkte emoties hebt.
Je draagt de oorzaak van het zelfbeschadigen dus onbewust met je mee!

Zolang de onverwerkte emoties of de verstoringen in jouw energetisch systeem niet worden opgelost, blijf jij last houden van die hevige emoties. En daarmee je neiging tot zelfbeschadiging.

Worden de energetische verstoringen opgelost dan verdwijnen ook de onverwerkte emoties. De hevige gevoelens zijn dan weg. En dan ben jij, eindelijk, van je klachten verlost.

Je hebt je leven dan weer terug. Je hoeft dan niet meer te automutileren.

Je kunt je leven weet oppakken. En je weer goed voelen!

Er zijn een aantal oplossingen om je automutilatie op te lossen, namelijk...

Klik hier voor oplossingen
om je automutilatie
achter je te laten
automutilatie DisclaimerEntire contents copyright © Morpheus Instituut. All rights reserved.