Welke blozen medicatie
werkt goed?

Blozen Medicatie

Er zijn aan aantal geneesmiddelen die het blozen kunnen verminderen. Blozen Medicatie

Deze medicijnen, die niet specifiek zijn ontwikkeld om het blozen te behandelen, kunnen in bepaalde gevallen er voor zorgen dat het rood worden minder wordt.

Het is belangrijk dat je weet dat deze geneesmiddelen ernstige bijwerkingen kunnen hebben.

Het is daarom van belang dat je nooit zonder overleg met je huisarts deze middelen gaat gebruiken.


Blozen Medicatie

Benzodiazepinen
Dit zijn medicijnen met kalmerende eigenschappen. De meeste kalmerende middelen en slaapmiddelen behoren tegenwoordig tot deze groep. Bekende voorbeelden van de kalmerende middelen zijn Diazepam (Valium®), Oxazepam (Seresta®) en Alprazolam (Xanax®).

Deze medicijnen die bedoeld zijn om angsten te verminderen kunnen stressreacties dempen. Het rood worden kan daarmee verminderen, zowel in frequentie als in de ernst ervan.

De bijwerkingen van Benzodiazepinen zijn onder andere: vermindering concentratievermogen, slechter in staat zaken te onthouden, slaperigheid overdag, slaapproblemen, toename van eetlust en gewicht, afname van het libido en een katergevoel bij het wakker worden.

Bèta-blokkers
Deze worden normaal gesproken toegepast bij hartproblemen en hoge bloeddruk.Ze verminderen de effecten van stress op het hart en beschermen na een infarct tegen recidives.

Zoals hun naam aangeeft, is het werkingsmechanisme van deze geneesmiddelen blokkerend: ze verhinderen de werking van adrenaline, het hormoon dat we afscheiden in stresssituaties en dat onze hartslag en onze bloeddruk verhoogt. Door het blokkerende werkingsmechanisme voelen mensen zich zekerder en kan het blozen verminderen.

Bijwerkingen van Bèta-blokkers zijn onder andere, koude handen en voeten door vermindering van astma, moeheid, hoofdpijn, slecht slapen, levendige dromen en depressie, afname van het libido.

Clonidine
Dit middel is eigenlijk een medicijn tegen hoge bloeddruk. Het dempt ook de reacties die uitgaan van signalen die aanleiding geven tot vaatverwijding (zoals blozen).

Bijwerkingen van Clonidine zijn: sufheid, duizeligheid bij opstaan, droge mond, draaierigheid, maagdarmklachten, psychische klachten, impotentie en bijwerkingen op hart en vaten.

Oxybutynine als blozen medicatie
Oxybutine is een middel voor mensen die last hebben van aandrangincontinentie. Het werkzame middel zorgt tevens voor vaatvernauwing. Vandaar dat je als gevolg hiervan geen rood hoofd meer krijgt. Dit middel is verkrijgbaar onder de merknaam DITROPA.

Je kunt je huisarts vragen om Ditropan of je kunt het zelf bestellen in het buitenland. Bij bestelling in het buitenland zijn er goede ervaringen met de website Goldpharma.com

De bijwerkingen van oxybutyne zijn onder andere: braken, duizelingen, droge mond, hartkloppingen, misselijkheid, wazig zien.


Alternatief voor blozen medicatie

Het is natuurlijk niet zo dat je alleen maar medicatie kunt nemen om van je rood worden af te komen. Je moet allereerst bedenken dat medicatie je blozen alleen maar kan onderdrukken.

De eigenlijke oorzaak van blozen wordt door medicatie niet opgelost.

Recentelijk is ontdekt dat de oorzaak van vele emotionele klachten, waaronder blozen, is gelegen in verstoringen in het energiesysteem van je lichaam.

Door dit energiesysteem stroomt je levensenergie. In het Verre Oosten is het bestaan van het energiesysteem al vele duizenden jaren bekend en wordt levensenergie 'Chi' genoemd.

Onder andere bij acupunctuur wordt van deze kennis gebruik gemaakt.

In het Westen begint de kennis over het energiesysteem pas sinds kort door te dringen.

Deze verstoringen in het energiesysteem zijn op hun beurt weer ontstaan door onverwerkte gevoelens of traumatische belevenissen uit het verleden.

Besef dus dat het vreselijke blozen worden ‘slechts’ een gevolg is van beschadigingen en blokkades in je energiesysteem.

Daarom ga je keer op keer blozen.

En daarom lukt het je niet om dat rood worden te stoppen. Hoezeer je ook je best hebt gedaan om er van af te komen.

Daarom lukt het je niet om het rood worden te onderdrukken.

Het verhelpen van de oorzaak van je blozen door de verstoringen in je energiesysteem op te lossen is echter relatief eenvoudig.

Wil jij weten hoe ook jij je blozen achter je kunt laten? Ga dan naar............

Klik nu hier
om je blozen aan te pakken


Dit artikel is geschreven ter informatie, het is geen medicatie advies. Ik ben van professie Mental Health coach en geen arts, noch heb ik medicijnen gestudeerd.Blozen Medicatie Disclaimer
Blozen camoufleren
Morpheus Emotionele Bevrijding Home
Wikipedia


Entire contents copyright © Morpheus Instituut. All rights reserved.