Edwin Selij
Amsterdam


Wilt u uw emotie de baas, omdat uw emotie u afhoudt om datgene te doen wat u wilt?

Wordt u leven beheerst door een fobie?

Dan is het goed om een afspraak te maken.

Mijn naam is Edwin en ik coach al jaren mensen met verschillende emotionele belemmeringen, zoals faalangst.

Faalangst komt heel veel voor en ik ben dan ook gespecialiseerd in het verhelpen van de klachten die voortkomen uit faalangst. Zelf ben ik jaren gebukt gegaan onder faalangst. Mij heeft het heel veel gekost. Hoe zit dat met u?

Zweten, stotteren, een rood hoofd krijgen. Bij het noemen van mijn naam kreeg ik het al benauwd. Gelukkig is dat al geruime tijd voorbij en het ging heel snel. Met dezelfde methode die ik toen op mezelf hanteerde help ik u ook van uw faalangst af.

Deze methode is ook uitermate geschikt voor het verhelpen van fobieën en daarom help ik ook mensen snel af van hun fobie.

Waar bent u bang voor? En bent u dan bang voor de daadwerkelijke situatie? Of bent u eigenlijk bang van de gecreëerde situatie in uw hoofd…

Als dat zo is dan kan ik u helpen en leert u deze methode zelf en kunt u zelf ook mensen in uw omgeving snel en effectief helpen.

Mijn intentie is om zoveel mogelijk mensen deze kennis te laten delen zodat meer mensen, meer mensen kunnen helpen. Het is niet nodig om een fobie te hebben. Zeker niet als u weet hoe simpel het is om er van af te raken.

Hoe snel kreeg u eigenlijk die fobie? Precies, zo snel kan de fobie ook weer weg. Zo werken de hersenen nu eenmaal. Snel en resoluut.

Vindt u het interessant en bent u nieuwsgierig naar mijn werkwijze dan raad ik u aan om even contact op te nemen voor nadere informatie.

Dat kan door onderstaand formulier in te vullen. Ik neem dan binnen 48 uur contact met u op.

Op dit moment kan je via deze pagina geen contact meer opnemen met Edwin.

disclaimerEntire contents copyright © Edwin Selij
All rights reserved.