Eigen Website Maken


Een eigen website maken is gemakkelijk als je de juiste informatie én het juiste programma hebt.

Ik heb de basis van deze website, die gaat over het snel oplossen van emotionele klachten, in 1 ½ maand gebouwd zonder enige voorkennis en ervaring.

Ik heb ik mij circa 2 maanden in deze materie verdiept voordat ik aan de slag ben gegaan.

Al snel bleek dat Site Build It! voor mij het ideale programma was om deze site te maken.Zelf een eigen website maken met SBI!
Ik heb voor SBI! gekozen omdat het:

a. Eenvoudig is te gebruiken, geen programmeerkennis vereist.

b. Het een compleet pakket is, inclusief domeinregistatie, hosting, een 'brainstormmanager' om de juiste zoektermen voor je site te ontdekken, mogelijkheid om een electronische nieuwsbrief te maken en verzenden, enz.Compleet programma voor het website bouwen
Site Build It! is een zeer compleet programma voor het maken van een website.

Het omvat een programma voor het bouwen van de site, waarvoor géén programmeerkennis vereist is.
Zelfs ik kan het!

En jij kan dus ook met gemak zelf een eigen website maken die succesvol is!

Succesvol Een Eigen Website Maken
Ik ben niet de enigste die met SBI! het website maken succesvol heb aangepakt(deze site staat in de Top 2% van de meest bezochte websites!).

De helft van de websites die met SBI! zijn gebouwd staan in de Top 5% van de best bezochte websites.Brainstorm Manager bespaard tijd
Bij onderzoek naar winstgevende keywords bespaard de Brainstorm Manager heel veel tijd. Dit programma werkt het ook met Nederlandse keywords!
Voordat ik dit programma had heb ik dit onderzoek met de hand gedaan. Ik ben toen met onderzoek naar keywords weken bezig geweest.

De tijd die je met de Brainstorm Manager bespaart kan je in het bouwen van je site steken.


Een eigen website maken die hoog scoort bij de zoekmachines
Een eigen website maken is één ding.

Een website bouwen die hoog scoort bij de zoekmachines is een ander verhaal.

Site Build It! kan de tekst van de webpagina's analyseren. Hierdoor scoren de pagina's die je bouwt hoog in de zoekmachines.

Dit is essentieel om voldoende bezoekers op je site te krijgen.Mijn score bij de zoekmachines
In Januari ben ik begonnen met deze site. Het eigen website bouwen gaat best snel als je er voldoende tijd in steekt.Er gaat echter veel tijd overheen voordat de gebouwde pagina's zijn geindexeerd door de zoekmachines. In dit opzicht is Google het snelst.

Google is in dit opzicht ook het belangrijkst omdat de meeste mensen van deze zoekmachine gebruik maken. Houd hier rekening mee met het bouwen van je site.
O ja, als een pagina's niet bij de eerste 20 of 30 in Google staan, dan bestaat je website niet voor de gebruikers van Google.

Page Ranking Google Maart
Top 10 4 pagina's (2 pagina's op plaats 4)
11- 20 6 pagina's

Het begin was er. Van de circa 25 pagina's die ik had gebouwd met het oog op een goede ranking waren er 10 geindexeerd.

Het website bouwen heb ik stug doorgezet. En met resultaat.

Keyword Score Google Januari(een jaar later)
Top 10 52 keywords (20 keywords op plaats 1!)
11- 20 9 keywords

Page Ranking Google Maart
Top 10 86 pagina's (37 pagina's op plaats 1)
11- 20 12 pagina's

Ik blijf doorgaan met het eigen website maken (nieuwe sites) en zal je op de hoogte blijven houden van de ranking van de keywords van die sites.Automatisch aanmelden van webpagina's
Het aanmelden van de webpagina's wordt door Site Build It! automatisch gedaan voor een aantal internationale zoekmachines.
Dit bespaard veel tijd én het gebeurt goed.

Jij kan je dan concentreren op hetgeen belangrijk is: jouw eigen website maken!Niet goed, geld terug
Nog een voordeel is dat er een 'niet goed, geld terug' garantie wordt gegeven. Ben je binnen een jaar niet tevreden en wil je stoppen met je site, dan is dat zonder meer mogelijk.Je krijgt dan een deel van je geld terug, afhankelijk van de tijdsduur die je je site in gebruik hebt gehad.


Hoe krijg je veel bezoekers op je website?
Dit is voor velen die een website maken een vraag. 96% van de websites die worden gebouwd trekken (bijna) geen bezoekers.

Jij wilt toch niet dat jouw website daarbij gaat horen? Een website bouwen die veel bezoekers trekt is echter gemakkelijk. Als je maar rekening houd met een aantal factoren. En als je maar tijd en energie in je website project wilt steken.

Waarom zijn zoveel websites niet succesvol?
Over de meeste die een eigen website bouwen niet hebben nagedacht. En wanneer je voor de start van de bouw al fouten maakt, dan heeft een eigen website maken eigenlijk geen zin meer.

Je bent dan alleen maar je tijd aan het verdoen (of het website bouwen moet je hobby zijn, waar je verder niets van verwacht).

Hoe moet ik dan beginnen?
Het is belangrijk dat jij duidelijk voor ogen krijgt waar je website over gaat. En wanneer jij dat weet moet je eerst gaan onderzoeken of er wel belangstelling is voor je site.

Wanneer jij weet hoe je dit kan doen, dan zijn dit eenvoudige stappen die je snel kunt uitvoeren. Vanuit dit begin kan je dan stap voor stap het bouwen van je site aanpakken, totdat je een succesvolle site hebt.

Is een succesvolle eigen website maken gemakkelijk?
Ik kan daar een kort maar krachtig antwoord op geven: Ja! Er zijn echter wel een paar voorwaarden waaraan je moet voldoen om succes met je website te kunnen hebben.

Je hebt doorzettingsvermogen nodig.

En het is nodig dat je (veel) tijd in onderzoek voor je site en in het eigen website maken investeert.

Het is ook nodig dat jij je hersens gebruikt om intelligente actie te ondernemen. En je hebt goede informatie nodig zodat je weet welke stappen je het beste kan ondernemen.


© MORPHEUS Instituut