Geld verdienen op internet


Geld verdienen op internet is gemakkelijk als je de juiste informatie én het juiste programma hebt.


Om geld te kunnen verdienen op internet zijn de volgende zaken belangrijk
1. Bouw een site die voldoende bezoekers trekt
2. Bied de bezoekers van je site aan waar zij behoefte aan hebben

Op beide zaken ga ik hieronder in.

1. Bouw een site die voldoende bezoekers trekt
Het is heel simpel op het internet: wil je geld verdienen op internet, dan moet je véél bezoekers op je site krijgen.

Je krijgt veel bezoekers op je site door:
a. Een site te bouwen die een onderwerp heeft dat interessant is voor een voldoende groot aantal potentiële bezoekers
En
b. Door hoog te scoren in Google
of
c. Door veel geld te investeren in Pay Per Click zoekmachines.

Wil jij geld verdienen op internet zonder veel geld te hoeven investeren, dan is het noodzakelijk dat jouw website goed scoort in Google.

Vergeet alle anderepromotie methodes voor je website
banners, startpagina's, forums, dat werkt allemaalniet. Dat levert slechts peanuts op vergeleken met de aantallen bezoekers die Googleje kan leveren.

Het enigste wat je verder kan doen is je websitepagina's aanmelden bij de zoekmachine van Ilse. Dat levert tenminste nog een aantal bezoekers op.

Als voorbeeld; de bezoekers die ik via een vermelding op een startpagina binnenkrijg is 1% (ik heb het dan over de beste scorende vermelding) vergeleken met het aantal bezoekers wat via Google op mijn site komt.

Geld verdienen op internet met een website
Als jij een website wilt bouwen die veel bezoekers moet trekken, dan heb jij hiervoor een speciaal programma nodig. Het beste programma hiervoor, ik gebruik het ook, is naar mijn mening Site Build It! (SBI!). Op dit moment trekt mijn site de meeste bezoekers van alle Nederlandstalige (en veel buitenlandse) sites die gericht zijn op ditzelfde thema.

Zelf een internetsite maken met SBI!
Ik heb voor Site Build It! gekozen omdat het:

a. Eenvoudig is te gebruiken, geen programmeerkennis vereist.

b. Het een compleet pakket is, inclusief domeinregistatie, hosting, een 'brainstormmanager' om de juiste zoektermen voor je site te ontdekken, mogelijkheid om een electronische nieuwsbrief te maken en verzenden, enz.Compleet programma om zelf een internetsite te maken
Site Build It! is een zeer compleet programma voor het internetsite maken.

Het omvat een programma voor het maken van de site, waarvoor géén programmeerkennis vereist is.
Zelfs ik kan het!

En jij kan dus ook met gemak zelf een internetsite maken!

Succesvol internetsite maken
Ik ben niet de enigste die met SBI! het internetsite maken succesvol heb aangepakt(deze site staat in de Top 2% van de meest bezochte internetsites!). 50% van de sites die met SBI! zijn gebouwd staan in de Top 5% van de best bezochte websites.Geld verdienen via internet - Kies het juiste onderwerp voor je site
Als jij een site wilt bouwen om geld te verdienen, dan is het nodig dat je voldoende bezoekers trekt. Dit kun je onderzoeken door te bedenken welke zoektermen (keywords) de bezoekers van jouw site zullen gebruiken.

Afhankelijk van de vraag naar deze keywords en het aantal sites die deze keywords aanbieden kan jij bepalen of het winstgevend is om je site te bouwen.

Handmatig onderzoek naar keywords kost enorm veel tijd. De Brainstorm Manager, dat onderdeel is van het SBI! doet dit onderzoek voor je en bespaard je heel veel tijd.

De tijd die je met de Brainstorm Manager bespaart kan jij in het geld verdienen op internet steken.

Wat echter misschien wel het aller belangrijktste is: kies een onderwerp dat je aanspreekt. Je gaat veel tijd in het bouwen van je site steken om het geld verdienen op internet in de praktijk te brengen. Dat gaat gemakkelijker wanneer je het onderwerp van je site aansprekend vindt.


Een internetsite maken die hoog scoort bij de zoekmachines
Een internetsite maken is één ding.

Een internetsite maken die hoog scoort bij de zoekmachines is een ander verhaal.

Site Build It! kan de tekst van de webpagina's analyseren. Hierdoor scoren de pagina's die je bouwt hoog in de zoekmachines.

Dit is essentieel om voldoende bezoekers op je site te krijgen.
2. Geld verdienen op Internet
Met de volgend opties kan je geld verdienen op internet:
a. Aanbieden van je diensten of producten.
Dit is een goede mogelijkheid als je zelf een bedrijf (of hobby) hebt. Je biedt dan met je website je diensten of producten aan. Een tip: voeg ook de onderstaande mogelijkheden toe aan je website. Hierdoor zal je meer geld verdienen.

Deze site is een voorbeeld van het aanbieden van je diensten door middel van een website. Ik krijg door deze site cliënten in mijn coachingpraktijk.b. Affiliatie
Eén van de gemakkelijkste manieren voor het geld verdienen op internet is door affiliate te worden. Als affiliate promoot jij producten van anderen die aansluiten bij de behoeften van de bezoekers van jouw site.

Wanneer de bezoekers die via jouw site worden doorverwezen, de betreffende producten kopen, dan krijg jij een deel van de omzet. De hoogte van het deel dat jij ontvangt hangt af van het product en het bedrijf die dit product aanbiedt. In veel gevallen kan je tussen de 20% en 50% ontvangen.

Een goed boek om meer over affiliatie te leren is 'Super Affiliate Handbook' van Rosalind Gardner. In dit boek wordt alles wat jij nodig hebt over affilitatie beschreven.

Ik gebruik dit boek zelf ook. Sinds ik de tips uit dit boek gebruik, verdien ik veel meer met mijn sites.


c. Google AdSense
Google AdSense is een interessante mogelijkheid om meer geld verdienen op internet. Hierbij geef je adverteerders de kans om zich te profileren aan de bezoekers van jouw site. Klikken de bezoekers één van de banners aan, dan wordt jij voor die klik betaald. Dat kan behoorlijk oplopen als je veel bezoekers krijgt op je site.

Het is heel eenvoudig Google AdSense in de webpagina's van je site te implementeren.


Geld verdienen op internet disclaimer
© MORPHEUS Instituut