Geleide Meditaties

Door Floris Aukema,

In april en mei 2007 organiseer ik een serie van acht geleide meditaties. In een geleide meditatie maak je in gedachten een reis naar delen van jezelf. Geleide meditaties zijn een prachtig middel om contact te maken met delen waarvan jij je in het dagelijkse leven misschien minder bewust bent.

Geleide meditaties vormen een ontspannen en respectvolle werkvorm. Je maakt contact met bijvoorbeeld jouw Innerlijke Kind, jouw Innerlijke Wijsheid, jouw Kracht en andere delen van jouw persoonlijkheid.

De bedoeling is om deze delen van jezelf beter te leren kennen. Je kunt er inspiratie aan ontlenen over hoe je deze delen een rol kunt geven in je dagelijkse leven. Ook zullen we verschillende helende meditaties doen.

De meditatiegroep wordt geleid door mij, Floris Aukema. Ik heb er plezier in om anderen deelgenoot te maken van de fijne ervaring van het thuis komen bij jezelf. Ik heb de vierjarige opleiding bij Mens & Intuïtie in Amersfoort gevolgd en heb een praktijk voor Healing en Reading.

De cursus is geschikt voor mensen die geen ervaring hebben met mediteren. Maar ook gevorderden zullen uitdrukkelijk aan hun trekken komen. Als het weer het toelaat is het de bedoeling om in het voorjaar in de vrije natuur te gaan mediteren.

De workshop bestaat uit acht dinsdagochtenden in april en mei 2007 in Soest. De bijeenkomsten duren ongeveer anderhalf uur. De prijs bedraagt € 80.

Geïnteresseerden kunnen contact opnemen met mij via onderstaand formulier. Ik ben van 16 tot 23 Maart op vakantie. Na mijn vakantie neem ik zo snel mogelijk contact met geïnteresseerden op.Mail naar Floris

Please note that all fields followed by an asterisk must be filled in.
Entire contents copyright © Floris Aukema. All rights reserved.