Hoge Positie Zoekmachines?Hoge Positie Zoekmachines stap voor stap uitgelegd
Als je het promoten van je website goed wilt aanpakken moet je al over de promotie gaan nadenken voordat je begint aan het (laten) bouwen van je site.

Je kunt het beste een site bouwen rondom een thema waar vraag naar is én waar de concurrentie niet te hevig is.

Tips voor Hoge Positie Zoekmachines 1
De beste én goedkoopste manier voor de promotie van een site zijn de zoekmachines.

Op dit moment is Google de meest gebruikte zoekmachine. Goed scoren in Google is dus essentieel.

Richt jij je op de Nederlandstalige markt, dan is Ilse een zoekmachine waar jij je website ook moet aanmelden. Ilse brengt weliswaar niet heel veel bezoekers naar je site, maar is toch de moeite waard.

Bij andere zoekmachines hoef jij je website niet aan te melden, dat is zonde van de moeite weet ik uit eigen ervaring.

Tips voor Hoge Positie Zoekmachines 2
Wil jij bezoekers via de zoekmachines op je site krijgen, dan is het belangrijk dat de webpagina's dusdanig goed zijn opgebouwd (met een goed spreiding over de pagina van het betreffende keyword - zoekterm) dat je website bij de eerste 20 resultaten van het betreffende keyword (zoekterm) staat. Scoor je lager, dan bestaat jouw site niet voor de meeste gebruikers van de zoekmachines. Resultaat: weinig bezoekers. Verder op deze pagina leg ik uit hoe je hoog kan scoren in Google.

Tips voor Hoge Positie Zoekmachines 3
Het is belangrijk dat de site die je bouwt (ik ga er nu vanuit dat de site nog gebouwd moet worden of gemakkelijk aan te passen is. is dit niet het geval, verder op deze pagina leg ik uit wat je dan kan doen) een thema heeft waar voldoende vraag naar is. Heb je namelijk een site met een thema waar weinig vraag naar is, dan heb je automatisch weinig bezoekers op je site.

Daarnaast is het belangrijk om een thema te kiezen dat niet te breed is én dat je bij één thema blijft. Je scoort namelijk in Google hoger wanneer je site over één thema gaat. Belangrijk om te weten! Dan is een hoge positie zoekmachines te behalen.

Hoge Positie Zoekmachines - Hoog scoren in Google
Om hoog te scoren in Google is belangrijk dat jij de pagina's van je website op een bepaalde opbouwt. Het is belangrijk dat je per pagina 1 keyword gebruikt waarmee je goed wilt scoren in Google. Dit keyword gebruik je regelmatig in de tekst.

Wanneer je dit handmatig doet dan moet je het keyword gebruik op 'gevoel' doen. Gebruik je keyword ongeveer 7% van de totale hoeveelheid worden van die pagina. Pas ook het 'zandlopermodel' toe. Gebruik je keyword vaker aan het begin en aan het einde van de pagina en iets minder in het midden.

Je hebt een veel groter kans om hoog met je pagina te scoren als je de tekst van je pagina laat analyseren. Dan weet je zeker dat je pagina optimaal is voor een goed resultaat in de zoekmachines.

Dit analyseren kan je op een paar manieren doen:
-Met Webposition Gold
Met dit programma kan jij iedere pagina die je bouwt analyseren en optimaliseren. Voordeel is een goede kwaliteit van de pagina's die je met Webposition Gold krijgt. Nadeel is de stevige prijs, $ 149.

-Analyseer je pagina terwijl je een nieuwe site bouwt.
Dit is mogelijk als je Solo Build It! gebruikt. Dit complete paket omvat onderandere de mogelijkheid om de pagina's die je bouwt te analyseren. Met goed resultaat kan ik uit eigen ervaring vertellen.

Keyword Score Google Morpheus-emotionele-bevrijding
Januari 2004

Top 10 52 keywords (20 keywords op plaats 1!)
11- 20 9 keywords

Keyword Score Google phobia-fear-realease.com
Januari 2004

Top 10 98 keywords (9 keywords op plaats 1!)
11- 20 16 keywords

Hoge Positie Zoekmachines - Je hebt een website die niet veel bezoekers trekt
Heb je een site die niet veel bezoekers trekt en wil je dit veranderen, dan zijn er drie mogelijkheden die niet veel geld kosten om dit aan te pakken, namelijk:
1. Bouw een nieuwe site met een programma waarmee het gemakkelijk is om goed te scoren in de zoekmachines.
2. Bouw een nieuwe site waarmee je de bezoekers die je trekt naar je huidige site leidt.
3. Bouw nieuwe geoptimaliseerde pagina's voor je huidige site.

Optie 1.
Het beste programma dat je hiervoor kunt gebruiken is naar mijn mening Solo Build It!. Met dit complete programma is eenvoudig om een veel bezoekers op je site te krijgen. klik hier voor Hoge Positie Zoekmachine met SBI!

Optie 2.
Voor deze optie kan je ook het beste Solo Build It! gebruiken. Bouw een website (of meerdere) om bezoekers naar je hoofdwebsite te leiden. Deze optie is met Solo Build It! zeer eenvoudig te verwezelijken. Voor meer informatie over Solo Build It!, klik hier

Optie 3.
Analyseer de pagina's van je website met Webposition Gold
Met dit programma kan jij iedere pagina die je bouwt analyseren en optimaliseren. Voordeel is een goede kwaliteit van de pagina's die je met Webposition Gold krijgt. Nadeel is de stevige prijs, $ 149.


© MORPHEUS Instituut