Internetsite makenZelf een internetsite maken is gemakkelijk als je de juiste informatie én het juiste programma hebt.

Ik heb deze site, die over het oplossen van emotionele klachten gaat, zonder kennis van programmeren, internetsite bouwen en zonder ervaring gebouwd.

Op dit moment trekt mijn site de meeste bezoekers van alle Nederlandstalige (en veel buitenlandse) sites die gericht zijn op ditzelfde thema.

Ik heb deze site gebouwd met Site Build It! (SBI!), een software paket uit de VS.Zelf een internetsite maken met SBI!
Ik heb voor Site Build It! gekozen omdat het:

a. Eenvoudig is te gebruiken, geen programmeerkennis vereist.

b. Het een compleet pakket is, inclusief domeinregistatie, hosting, een 'brainstormmanager' om de juiste zoektermen voor je site te ontdekken, mogelijkheid om een electronische nieuwsbrief te maken en verzenden, enz.

Probleemloos downloaden
Site Build It! kan je net zoals een e-boek downloaden. (inmiddels hoef je niets meer te downloaden, je kunt gewoon online aan je site werken)

Toen ik dit programma kocht via Internet was ik best wel zenuwachtig.Ik had tot dan toe nog nooit iets via het Net gekocht dat zoveel koste en was toch wel een beetje bang dat het nep zou zijn. Het downloaden van SBI! ging tot mijn opluchting probleemloos.

TIP
Computers die geen Engelstalige standaard instelling hebben kunnen niet met "Java 2 Runtime Enviroment Standard Edition" draaien. Mocht je SBI! gaan downloaden sla de stap van het downloaden van deze versie van Java 2 over (dit is de laatste stap van het downloaden).Compleet programma om zelf een internetsite te maken
Site Build It! is een zeer compleet programma voor het maken van een website.

Het omvat een programma voor het maken van de site, waarvoor géén programmeerkennis vereist is.
Zelfs ik kan het!

En jij kan dus ook met gemak zelf een internetsite maken!

Succesvol internetsite maken
Ik ben niet de enigste die met SBI! het internetsite maken succesvol heb aangepakt(deze site staat in de Top 2% van de meest bezochte internetsites!). 50% van de sites die met SBI! zijn gebouwd staan in de Top 5 van de best bezochte websites.

Brainstorm Manager bespaard tijd
Bij onderzoek naar winstgevende keywords bespaard de Brainstorm Manager heel veel tijd. Dit programma werkt het ook met Nederlandse keywords!
Voordat ik dit programma had heb ik dit onderzoek met de hand gedaan. Ik ben toen met onderzoek naar keywords weken bezig geweest.

De tijd die je met de Brainstorm Manager bespaart kan je in het bouwen van je website steken.


Een website maken die hoog scoort bij de zoekmachines
Een website maken is één ding.

Een website maken die hoog scoort bij de zoekmachines is een ander verhaal.

Site Build It! kan de tekst van de webpagina's analyseren. Hierdoor scoren de pagina's die je bouwt hoog in de zoekmachines.

Dit is essentieel om voldoende bezoekers op je site te krijgen.Mijn score bij de zoekmachines
In Januari ben ik begonnen met deze site. Het internetsite bouwengaat best snel als je er voldoende tijd in steekt.Er gaat echter veel tijd overheen voordat de gebouwde pagina's zijn geïndexeerd door de zoekmachines. In dit opzicht is Google het snelst.

Google is in dit opzicht ook het belangrijkst omdat de meeste mensen van deze zoekmachine gebruik maken. Houd hier rekening mee met het bouwen van je site.
O ja, als een pagina's niet bij de eerste 20 of 30 in Google staan, dan bestaat je internetsite niet voor de gebruikers van Google.

Page Ranking Google Maart
Top 10 4 pagina's (2 pagina's op plaats 4)
11- 20 6 pagina's

Het begin was er. Van de circa 25 pagina's die ik had gebouwd met het oog op een goede ranking waren er 10 geïndexeerd. Het internetsite maken heb ik stug doorgezet. En met resultaat.

Keyword Score Google Januari
Top 10 52 keywords (20 keywords op plaats 1!)
11- 20 9 keywords

Ik blijf doorgaan met het internetsite maken (nieuwe sites) en zal je op de hoogte blijven houden van de ranking van de keywords van die sites.Automatisch aanmelden van webpagina's
Het aanmelden van de webpagina's wordt door Site Build It! automatisch gedaan voor een aantal internationale zoekmachines.
Dit bespaard veel tijd én het gebeurt goed.

Jij kan je dan concentreren op hetgeen belangrijk is: jouw internetsite maken!Niet goed, geld terug
Nog een voordeel is dat er een 'niet goed, geld terug' garantie wordt gegeven. Ben je binnen een jaar niet tevreden en wil je stoppen met je site, dan is dat zonder meer mogelijk.Je krijgt dan een deel van je geld terug, afhankelijk van de tijdsduur die je je site in gebruik hebt gehad.

Je kunt dus zelf een internetsite maken zonder risico!Internetsite maken met
Site Build It!
Een Internetsite Maken én Geld verdienen
Eén van de gemakkelijkste manieren om geld te verdienen met een website is door affiliate te worden. Als affiliate promoot jij producten van anderen die aansluiten bij de behoeften van de bezoekers van jouw site.

Wanneer de bezoekers die via jouw site worden doorverwezen, de betreffende produkten kopen, dan krijg jij een deel van de omzet. De hoogte van het deel dat jij ontvangt hangt af van het product en het bedrijf die dit produkt aanbiedt. In veel gevallen kan je tussen de 20% en 50% ontvangen.

Een goed boek om meer over affiliatie te leren is 'Super Affiliate Handbook' van Rosalind Gardner. In dit boek wordt alles wat jij nodig hebt over affilitatie beschreven. Rosalind Gardner gaat heel uitvoerig in op alle zaken die jij als (toekomstig) affiliate nodig hebt.

Ik gebruik dit boek zelf ook. Sinds ik de tips uit dit boek gebruik, verdien ik veel meer met mijn sites.

Super Affiliate Handbook© MORPHEUS Instituut