Jaloezie kan vrouw verblinden

Jaloezie kan vrouw verblinden
Op de nieuwssite Physorg.com is een bericht gepubliceerd waarin staat dat volgens onderzoekers aan de Universiteit van Delaware is gebleken dat vrouwen tijdens een onderzoek slechter presteren bij testen op visueel gebied wanneer hun partner tijdens deze test naar andere vrouwen kijken.

Tijdens deze testen lieten de wetenschappers de vrouwen en hun partners tegelijkertijd opdrachten uitvoeren, waarbij de stellen naast elkaar zaten met ieder een computerscherm voor zich.

De vrouwen en mannen kregen in eerste instantie beiden landschappen te zien op het computerscherm waarachter zij zaten. De vrouwen kregen een eigen opdracht, de mannen werd gevraagd om de landschapsfoto’s met een cijfer te evalueren.

Gedurende het experiment kregen de mannen echter foto’s te zien van vrouwen, die zij ook met een cijfer moesten evalueren.

Het bleek dat die vrouwen die het meeste jaloezie ervaren hadden het slechtst presteerden tijdens hun test. Deze vrouwen gingen meer op het scherm van hun partner (met foto’s van vrouwen) letten dan op hun eigen scherm.


Wat kan je aan jaloezie doen?
Naar mijn mening was het onderzoek niet echt zinnig. Foto’s van mensen trekken nu eenmaal meer aandacht dan landschapsfoto’s. Daarnaast ben ik nieuwsgierig of er rekening is gehouden in welke mate de vrouwen visueel aangelegd zijn (dus sneller naar andere afbeeldingen kijken).

Gelukkig is er wel iets aan jaloezie te doen. Emotionele klachten en negatieve gevoelens zoals jaloezie worden veroorzaakt door overwerkte emoties.

Deze onverwerkte emoties hebben tot gevolg dat er verstoringen in het energiesysteem van je lichaam optreden.

Door deze verstoringen krijg je last van negatieve gevoelens zoals bijvoorbeeld jaloezie.

Worden de verstoringen in je energiesysteem verholpen, dan zullen de negatieve gevoelens verminderen en ten slotte verdwijnen.

Ga voor een oplossingen om snel jaloezie aan te pakken, naar...

Klik hier voor oplossingen
om snel van je jaloezie
verlost te worden
Jaloezie kan vrouw verblinden Disclaimer
Jaloezie

Entire contents copyright © Morpheus Instituut. All rights reserved.