Heb je last van
jaloezie?


Wat jaloezie met je doet

Je klachten krijgen voeding door angst en onzekerheid.

Je hebt vijandige gevoelens jegens (de vermeende) rivaal.

Je hebt zelfkritiek omdat je er niet in bent geslaagd om je geliefde te behouden.

Het kan ook zijn dat je fatalistische gedachtes hebt zoals:
“Hoe is het mogelijk dat iemand mij zo iets ergs aandoet” of

“Mijn leven heeft geen zin meer als mijn partner vreemdgaat".

Wanneer je last hebt van rationele vorm van deze aandoening, dan voel jij; teleurstelling, spijt en verdriet.

Bij de irrationele vorm voel je woede en razernij.Vrij van jaloezie door het leven
Verlost van je jaloersheid kan jij eindelijk weer vrij en gelukkig door het leven gaan.

Je kan je weer goed voelen.

Stel je eens voor hoe geweldig je leven er dan uitziet.

Hoe fantastisch jij je dan zal voelen.Wat je hebt gedaan maar niet werkt
Over je aandoening en de bijbehorende gevoelens praten lucht misschien even op, maar het lost niets op. Zoals je zelf al hebt gemerkt.

Je gevoelens onderdrukken en trachten te overwinnen werkt alleen maar averechts. Je krijgt alleen maar heviger aanvallen van jaloersheid.

Behandeling vanuit de reguliere geneeskunde is vaak een langdurig en soms ook pijnlijk proces.

Goedbedoelde tips zoals, relativeer, werk aan je zelfvertrouwen, accepteer, bedenk dat iedereen zijn onzekerheden heeft of leer van het verleden zijn niet meer goedbedoelde tips. Deze tips zorgen er helaas niet voor dat je van je aandoening afkomt.

Alternatieve therapieën en Bachremedies werken langzaam of in het geheel niet.
De bovenstaande manieren om van je klachten af te komen, werken niet of langzaam omdat de oorzaak van je jaloezie niet wordt weggenomen.De oorzaak van je klachten
Je lichaam bestaat niet alleen uit botten, spieren, pezen, organen en bloed. Je lichaam heeft ook een energiesysteem. Door dit energiesysteem worden, onder andere, razendsnel impulsen van je hersenen naar je spieren gegeven.

Het is gebleken dat je emotionele en lichamelijke gezondheid verbonden is met het stromen van energie door het energiesysteem van je lichaam. In de Oosterse wereld is dit al vele honderden jaren bekend. Onder andere bij accupunctuur wordt van dit verschijnsel gebruik gemaakt.

Energie hoort te stromen door het energiesysteem van je lichaam. Dat is je natuurlijke staat. Je kunt de energieën die door het energiesysteem van je lichaam stromen vergelijken met water van een waterval. Het water van de waterval stroomt ongehinderd naar beneden.

Door oorzaken zoals onverwerkte emoties, spanningen en emotionele trauma’s gaat je energie moeizamer stromen. Zoals water dat door koude dikker en dikker wordt. Totdat het water nog maar moeizaam vloeibaar is zoals stroop.

Uiteindelijk verandert het water in een vaste substantie zoals ijs. Hierdoor is iedere beweging onmogelijk geworden.

Des te minder je energieën door je energiesysteem stromen, des te meer voel jij de gevolgen. Deze gevolgen voel je in de vorm van emotionele en mentale klachten. In jou geval dus in de vorm van jaloersheid en de daarbij behorende gevoelens.

Besef dus dat je onbegrijpelijke en onverklaarbare emoties, gedachtes en gedragingen ‘slechts’ een gevolg zijn van beschadigingen en blokkades in je energiesysteem.

En daarom blijf je last houden van die gevoelens van jaloersheid.

Omdat je klachten het gevolg zijn van deze energetische blokkades kan jij je klachten ook oplossen door deze energetische blokkades te verhelpen.

Daarom is het praten over je problemen of je problemen onderdrukken met medicatie geen oplossing voor het aan pakken van je klachten.

Door het oplossen van de verstoringen in het energiesysteem van je lichaam ben jij in staat om op een eenvoudige en snelle manier je klachten aan te pakken.

Ik bied je drie oplossingen aan om snel van je jaloezie af te komen, namelijk...

Klik hier voor oplossingen
om je jaloezie
snel achter je te laten

Disclaimer
© MORPHEUS Instituut