Je Eigen Website MakenJe eigen website maken is gemakkelijk als je de juiste informatie én het juiste programma hebt.
Ik heb de basis van deze website, die gaat over het snel oplossen van emotionele klachten, in 1 ½ maand gebouwd zonder enige voorkennis en ervaring.

Ik heb ik mij circa 2 maanden in deze materie verdiept voordat ik aan de slag ben gegaan.

Al snel bleek dat Site Build It! voor mij het ideale programma was om deze site te maken.Zelf een eigen website maken met SBI!
Ik heb voor SBI! gekozen omdat het:

a. Eenvoudig is te gebruiken, geen programmeerkennis vereist.

b. Het een compleet pakket is, inclusief domeinregistatie, hosting, een 'brainstormmanager' om de juiste zoektermen voor je site te ontdekken, mogelijkheid om een electronische nieuwsbrief te maken en verzenden, enz.

Probleemloos downloaden
Site Build It! kan je net zoals een e-boek downloaden.

TIP
Computers die geen Engelstalige standaard instelling hebben kunnen niet met "Java 2 Runtime Enviroment Standard Edition" draaien. Mocht je SBI! gaan downloaden sla de stap van het downloaden van deze versie van Java 2 over (dit is de laatste stap van het downloaden).Compleet programma voor je eigen website maken
Site Build It! is een zeer compleet programma voor het maken van een website.

Het omvat een programma voor het bouwen van de site, waarvoor géén programmeerkennis vereist is.
Zelfs ik kan het!

En jij kan dus ook met gemak zelf een eigen website maken die succesvol is!

Succesvol Je Eigen Website Maken
Ik ben niet de enigste die met SBI! het website maken succesvol heb aangepakt(deze site staat in de Top 2% van de meest bezochte websites!). Momenteel staan 50% van de websites die gebouwd zijn met SBI! in de Top 5 van de best bezochte sites.Brainstorm Manager bespaard tijd
Bij onderzoek naar winstgevende keywords bespaard de Brainstorm Manager heel veel tijd. Dit programma werkt het ook met Nederlandse keywords!
Voordat ik dit programma had heb ik dit onderzoek met de hand gedaan. Ik ben toen met onderzoek naar keywords weken bezig geweest.

De tijd die je met de Brainstorm Manager bespaart kan je in het je eigen website maken steken.


Een eigen website maken die hoog scoort bij de zoekmachines
Je eigen website maken is één ding.

Je eigen website maken die hoog scoort bij de zoekmachines is een ander verhaal.

Solo Build It! kan de tekst van de webpagina's analyseren. Hierdoor scoren de pagina's die je bouwt hoog in de zoekmachines.

Dit is essentieel om voldoende bezoekers op je site te krijgen.Mijn score bij de zoekmachines
In Januari ben ik begonnen met deze site. Het eigen website maken gaat best snel als je er voldoende tijd in steekt. Er gaat echter veel tijd overheen voordat de gebouwde pagina's zijn geindexeerd door de zoekmachines. In dit opzicht is Google het snelst.

Google is in dit opzicht ook het belangrijkst omdat de meeste mensen van deze zoekmachine gebruik maken. Houd hier rekening mee met het bouwen van je site.
O ja, als een pagina's niet bij de eerste 20 of 30 in Google staan, dan bestaat je website niet voor de gebruikers van Google.

Page Ranking Google Maart 2003
Top 10 4 pagina's (2 pagina's op plaats 4)
11- 20 6 pagina's

Het begin was er. Van de circa 25 pagina's die ik had gebouwd met het oog op een goede ranking waren er 10 geïndexeerd. Het website bouwen heb ik stug doorgezet. En met resultaat.

Keyword Score Google Januari 2004
Top 10 52 keywords (20 keywords op plaats 1!)
11- 20 9 keywordsAutomatisch aanmelden van webpagina's
Het aanmelden van de webpagina's wordt door Solo Build It! automatisch gedaan voor een aantal internationale zoekmachines.
Dit bespaard veel tijd én het gebeurt goed.

Jij kan je dan concentreren op hetgeen belangrijk is: je eigen website maken!Niet goed, geld terug
Nog een voordeel is dat er een 'niet goed, geld terug' garantie wordt gegeven. Ben je binnen een jaar niet tevreden en wil je stoppen met je site, dan is dat zonder meer mogelijk. Je krijgt dan een deel van je geld terug, afhankelijk van de tijdsduur die je je site in gebruik hebt gehad.


Je eigen Website maken met
Site Build It!


© MORPHEUS Instituut November 2004