Hulp bij
Liefdesverdriet VerwerkenLiefdesverdriet verwerken

Het doet je heel veel pijn dat je relatie over is.

Mocht het je onverwachts overkomen zijn, dan zal je het waarschijnlijk niet kunnen geloven.

Na de eerste schok kan je enorm boos worden. Vooral als je in de steek gelaten wordt.

Andere emoties die je kunt ervaren zijn, ongeloof, verdriet, afwijzing, onzekerheid, angst en rouw.

Iedere keer barst je weer in tranen uit.

Je mist de ander enorm.

Je weet niet wat je moet doen zonder de ander.4 fases van liefdesverdriet verwerken
Ontkenning
Je wilt dat het niet waar is. Je blijft doorgaan met je leven alsof er niets aan de hand is. Het lijkt goed met je te gaan. Echter, je kunt dit niet volhouden. Het verdriet komt uiteindelijk toch naar boven.

Accepteren
In deze fase moet je accepteren dat de relatie ten einde is. Je zult in deze fase verdriet en emotionele pijn ervaren. Het kost tijd om deze emoties te verwerken.

Hoeveel tijd? Dat hangt af van je persoonlijkheid, welke ondersteuning je krijgt en hoe jij zelf aan de slag gaat om je verdriet achter je te laten.

Loslaten
Het is noodzakelijk om de ander los te laten.

Wees realistisch genoeg om te beseffen dat het echt over is en dat je door moet. Zonder de ander.

Het mooie leven begint
Heb je de voorgaande stappen doorlopen, dan ben je in staat om weer te genieten van het leven. Je kunt genieten van het alleen zijn en je weet dat je niemand nodig hebt om gelukkig te zijn.Wanneer liefdesverdriet verwerken gelukt is
Verlost van je gevoelens van verdriet over het verlies van je geliefde kan jij eindelijk weer blij en gelukkig door het leven gaan.

Vrij van die gevoelens kan jij je dan eindelijk weer goed voelen.
En weer genieten van het leven!

Je kunt je leven weer oppakken.

Stel je eens voor hoe geweldig je leven er dan uitziet.

Hoe fantastisch jij je dan weer zal voelen!Wat niet werkt
Over je verdriet praten lucht misschien wel (een beetje) op. Helaas brengt praten je niet veel verder. Je blijft die pijn in je hart voelen.

Je verdriet proberen te onderdrukken en trachten te bedwingen werkt gewoon niet. Het gevoel zit in je en komt steeds weer naar boven. Hoezeer je het ook wilt wegstoppen.

Goed bedoelde tips opvolgen zoals, praat over je gevoelens, huil bij iemand uit, zoek afleiding, ga sporten, bekijk een komische film, zorg goed voor jezelf, blijf niet treuren, accepteer dat je je shit voelt, vermijd plaatsen en voorwerpen die je aan je hem/haar doen denken, zijn goedbedoelde tips die je slechts een klein beetje helpen bij het verwerken van je verdriet.


De bovenstaande manieren om je klachten aan te pakken werken niet of langzaam omdat de oorzaak van jouw liefdesverdriet niet wordt weggenomen.De onderliggende oorzaak van je verdriet
Je liefdesverdriet wordt veroorzaakt door onverwerkte emoties. Deze onverwerkte emoties veroorzaken verstoringen in het energetisch systeem van je lichaam.

Door deze verstoringen in het energie systeem van je lichaam ervaar je voortdurend dat gevoel van verdriet van het verlies van je geliefde.

In de meeste gevallen ben je er niet bewust van dat je deze onverwerkte emoties hebt.
Je draagt de oorzaak van jouw verdriet dus onbewust met je mee!

Ga jij stap voor stap door de fases van het liefdesverdriet zonder dat jij deze onverwerkte emoties oplost, dan ben je een lange tijd bezig om je verdriet achter je te laten en verder te gaan.

Worden echter de onverwerkte emoties of de energetische verstoringen opgelost, dan ben jij veel sneller van je verdriet verlost.

Dan kan jij je leven weer oppakken.

En er weer van genieten

Er is een oplossing om je liefdesverdriet verwerken goed aan te pakken, namelijk...

Klik NU hier voor oplossingen
om liefdesverdriet verwerken
aan te pakken
DisclaimerEntire contents copyright © Morpheus Instituut. All rights reserved.