Maak Je Eigen Site


Maak je eigen site met gemak
Een eigen site maken is gemakkelijk als je de juiste informatie én het juiste web-bouw programma hebt.


Ik heb het website bouwen voor mijn eerste site in korte tijd gedaan. Zonder enige voorkennis en ervaring ben ik met het website bouwen begonnen.

Ik heb ik mij circa 2 maanden in deze materie verdiept voordat ik aan de slag ben gegaan met het website bouwen.

Het was voor mij al snel duidelijk dat er 2 zaken heel belangrijk zijn wanneer je met een eigen site maken wilt gaan beginnen:
1.Je moet weten hoe je een maak je eigen site project van de grond moet gaan opbouwen. Hoe je kan uitzoeken welk thema voor je website goed is en hoe je veel bezoekers trekt.

2.Wanneer je geen programmeer kennis hebt, zoals ik, is het belangrijk dat je een met een programma gaat werken dat eenvoudig is maar waarmee je wel uitstekende resultaten kunt boeken. Dan kan je zonder zorgen je website maken.

Voor mij bleek dat Solo Build It! het ideale programma was om mijn eerste site te maken. Er zijn meerdere goede programma's waarmee jij je website kunt maken.

Je eigen website maken – hoe dan?
Het allerbelangrijkste is dat je voordat je een eigen website gaat maken, na gaat denken over het thema van je website. Wat wil je de mensen op internet laten weten met je site. En is daar wel belangstelling voor?

Heb jij al kennis van zaken? Of moet je nog gaan uitvinden hoe dat moet? En heb je al nagedacht over hosting, uploaden van webpagina’s en al die andere zaken? Dit zijn belangrijke zaken om over na te denken voordat jij het website maken gaat beginnnen.


Ik kan daar een kort maar krachtig antwoord op geven: Ja! Er zijn echter wel een paar voorwaarden waaraan je moet voldoen om succes met je website te kunnen hebben. Je hebt doorzettingsvermogen nodig.

Het is nodig dat je (veel) tijd in onderzoek voor je site en in het website maken investeert. Het is ook nodig dat jij je hersens gebruikt om intelligente actie te ondernemen. En je hebt goede informatie nodig zodat je weet welke stappen je het beste kan ondernemen.

Maak je eigen site - belangrijke vragen op een rijtje gezet:

 • Hoe kies je een thema voor je site?

 • Hoe weet je als er belangstelling is voor het thema van je site?
 • Hoe vind jij de beste naam voor je website?

 • Waar moet je aan denken bij het kiezen van een site naam?

 • Wat is de beste structuur voor je site?

 • Welke mogelijkheden zijn er om je website te promoten?

 • Wat zijn de beste manieren om geld te verdienen met een website?

  Zoek naar de antwoorden op de bovenstaande vragen voordat jij aan het website bouwen begint.  Maak je eigen site Disclaimer


  © MORPHEUS Instituut