Ontspannen en vol
zelfvertrouwen presenteren


Dat leer je tijdens deze vierdaagse (2x2dagen) groepscoaching!

Nu inclusief de uiterst effectieve en prettige Neuroptimal neurofeedback(brein) trainingen.


Voor wie?

Deze coaching is voor mensen die presenteren zo veel mogelijk vermijden en proberen af te schuiven op collega's. Soms ontkom je er niet aan want jouw werk/carrière eist het. Dus doe je het maar, met knikkende knieën en een matig resultaat. De volgende keer toch maar weer afschuiven naar iemand anders.

Je voelt je voor een groep heel oncomfortabel en zou het liefst weg rennen. In een vergaderingen hoop je dat de aandacht aan jou voor bij zal gaan. 

En zo ontstaat de neerwaartse spiraal van vermijden

Herken je jezelf hierin en zou het niet geweldig zijn om daar verandering in te brengen? Dan is deze groepscoaching zeer geschikt voor jou!

ALS JE HIER NIETS AAN DOET ZAL HET JE HELE WERK EN LEVEN NEGATIEF BLIJVEN BEÏNVLOEDEN EN ZAL JE NOOIT HELEMAAL UIT DE VERF KOMEN

De groepscoaching 'Sprekend Jezelf- presenteren zonder hartkloppingen' helpt!


Waarom?

Je krijgt de voordelen van privé coaching en de voordelen van werken in een groep bij elkaar. Persoonlijke aandacht én oefenen in groepsverband garanderen succes! Daarnaast krijg je tijdens deze vier dagen in totaal acht NeurOptimal breintrainingen, waardoor je nog grotere stappen voorwaarts kunt zetten. 

In deze intensieve, effectieve coaching leer je hoe het is om ontspannen voor een groep te staan en jezelf te zijn en te blijven, ongeacht de grootte en samenstelling van die groep.

Je wordt je bewust van jouw kracht en leert openheid, humor en spontaniteit optimaal te gebruiken.

Je ontwikkelt een eigen, unieke en authentieke presentatie en spreekstijl, waarmee je mensen weet te boeien. En natuurlijk integreren we de verschillende tools. Ik heb al meer dan 15 jaar ervaring en al honderden mensen geholpen in het durven presenteren, met steeds uitstekend succes!

Ik werk met de allernieuwste inzichten en methodes van breinleren, waardoor de cursus je maximaal ondersteunt in jouw eigen leerproces.

Ik weet waar ik het over heb. En niet alleen van uit de theorie, maar zeker ook uit mijn eigen leven en mijn eigen praktijk. Wat je niet leert

Je leert geen trucjes, maniertjes of toneelspelen.


Wat kan je verwachten tijdens de coaching?

Tijdens de coaching werken we met korte stukken theorie en uitgebreide oefeningen die je in de praktijk van alle dag helpen.

De oefeningen zijn gericht je comfortabel te laten voelen voor de groep en over het voetlicht te brengen wat jij belangrijk vindt.

We oefenen veel in en voor de groep en integreren daarbij technieken die jou helpen.

Tijdens elke les krijg je de gelegenheid voor de groep te staan en met jouw ervaringen en gevoelens van dát moment te werken.

Je groepsleden en de trainer ondersteunen je in jouw leerproces, door aandachtig en waarderend te luisteren en je opbouwende feedback te geven.

Ondanks dat het voor iedereen "eng' is om mee te doen, wordt er veel gelachen en plezier gemaakt. Ook krijg je elke coachingsdag twee NeurOptimal neurofeedbacktrainingen.


Duur van de groepscoaching

De coaching duurt 8 dagdelen verdeeld over 2x2 dagen. De groepscoaching wordt voorafgegaan door een individuele intake en afgesloten met een individueel eindadvies.


Wanneer

31 mei + 1 juni en 14 en 15 juni. 


Investering

Bij aanmelding tot 1 mei kan je gebruik maken van de speciale Early Bird aanbieding van € 975,- (excl. btw)

Daarna is je investering € 1275,00 (excl. btw)


Opgeven

Jij wilt toch ook ontspannen en vol zelfvertrouwen presenteren? Geef je dan nu op!

Please note that all fields followed by an asterisk must be filled in.

Please enter the word that you see below.

  Openbaar Spreken Tips

DisclaimerEntire contents copyright ©  http://www.sprekendjezelf.nlAll rights reserved.