Heb je last van
Overmatig Zweten?

Overmatig Zweten, de symptomen
Bij het minste of geringste barst je in zweten uit. Je zweet te pas en te onpas.

Het zweet loopt dan in straaltjes langs je lichaam of van je hoofd.

Overmatig zweten kan plaats vinden vanuit onder andere je oksels, rug, dijen, handen, voeten.

Er ontstaan grote zweetplekken in je kleding.

Je maakt je druk om wat anderen wel zouden kunnen denken.

Je gebruikt allerlei hulpmiddeltjes om maar van het zweten af te komen.

Je gaat je gedrag veranderen om maar zo min mogelijk in situaties te belanden waarbij je in zweten uit zou kunnen barsten.Laat overmatig zweten achter je
Verlost van overmatig zweten kan jij eindelijk weer ontspannen en blij door het leven gaan.

Vrij van je kwaal kan jij je eindelijk weer goed voelen.
In iedere situatie

Je kunt je leven dan weer oppakken.

Stel je eens voor hoe fantastisch je leven er dan uitziet.

Hoe geweldig jij je dan zal voelen.Wat je hebt gedaan en waarom het niet werkt
Over het overmatig transpireren praten lucht misschien even op. Het lost echter je klachten niet op zoals je allang hebt kunnen ervaren.

Je aandoening onderdrukken en trachten te overwinnen werkt niet of het werkt averechts. Doordat je steeds drukker maakt over je aandoening krijg je er steeds meer last van.

Reguliere geneeskunde heeft geen oplossing voor je klachten. Die doet alleen aan symptoom bestrijding. De voorgeschreven crèmes helpen eigenlijk niet.

Operatief verwijderen van zweetklieren wordt door de meeste ziektekostenverzekeringen niet vergoed. Hierbij bestaat de kans dat je op andere plaatsen gaat zweten.

Andere oplossingen om je leven nog enigszins dragelijk te maken zoals: het dragen van onderhemdjes, een aantal malen per dag douchen, okselpads dragen, droge kleding mee naar je werk nemen, extra wijde kleding dragen, allerlei verschillende soorten deodorant gebruiken, aluminiumhoudende crèmes smeren helpen allemaal niet echt. Het zijn slechts hulpmiddeltjes.

In een botox behandeling heeft lang niet iedereen zin. Daarnaast is deze toepassing alleen geschikt voor behandeling van oksels. Ook deze behandelingen worden door de meeste ziektekostenverzekeringen niet vergoed. Bij deze behandeling bestaat ook de kans dat je op andere plaatsen gaat zweten.
De bovenstaande methodes om van je aandoening af te komen werken niet of heel langzaam omdat de reden van je overmatig zweten niet wordt aangepakt.


De oorzaak van het overmatig zweten
Je lichaam bestaat niet alleen uit botten, spieren, pezen, organen en bloed. Je lichaam heeft ook een energiesysteem. Hierdoor worden, onder andere, razendsnel impulsen van je hersenen naar je spieren gegeven.

Het is gebleken dat je emotionele en lichamelijke gezondheid verbonden is met het stromen van energie door het energiesysteem van je lichaam. In de Oosterse wereld is dit al vele honderden jaren bekend. Onder andere bij accupunctuur wordt van dit verschijnsel gebruik gemaakt.

Energie hoort te stromen door het energiesysteem van je lichaam. Dat is je natuurlijke staat. Je kunt de energieën die door het energiesysteem van je lichaam stromen vergelijken met water van een waterval. Het water van de waterval stroomt ongehinderd naar beneden.

Door oorzaken zoals onverwerkte emoties en emotionele trauma’s gaat je energie moeizamer stromen. Zoals water dat door koude dikker en dikker wordt. Totdat het water nog maar moeizaam vloeibaar is zoals stroop.

Uiteindelijk verandert het water in een vaste substantie zoals ijs. Hierdoor is iedere beweging onmogelijk geworden.

Des te minder je energieën door je energiesysteem stromen, des te meer voel jij de gevolgen. Deze gevolgen voel jij in de vorm van lichamelijke klachten. In jouw geval dus in de vorm van overmatig zweten.

Besef dus dat je onbegrijpelijke en onverklaarbare klachten ‘slechts’ een gevolg zijn van beschadigingen en blokkades in je energiesysteem. Daarom ga je iedere keer weer overmatig transpireren.

Deze blokkades in het energiesysteem van je lichaam zorgen er namelijk voor dat jouw zweetklieren dusdanig gestimuleerd worden dat jij last krijgt van het overmatige transpireren.

Omdat je klachten het gevolg zijn van deze energetische blokkades kan jij je klachten ook oplossen door deze energetische blokkades te verhelpen.

Daarom is het praten over je problemen of je problemen onderdrukken met zalfjes, medicatie of andere zaken geen oplossing voor het aan pakken van je klachten.

Door het oplossen van de verstoringen in het energiesysteem van je lichaam ben jij in staat om op een eenvoudige en snelle manier je klachten aan te pakken.

Oplossingen om snel van overmatig zweten af te komen, zijn...

Klik hier voor oplossingen
om snel verlost te worden
van overmatig zweten
DisclaimerEntire contents copyright © Morpheus Instituut. All rights reserved.