Pak je vliegangst aan

”Hoe zou jij je voelen als jij van jouw klachten verlost zal zijn?“

Wat als….

Ik je een manier laat zien die zo verschillend is van alles wat je tot nu toe hebt gezien, waardoor je in staat bent om snel je vliegangst achter je te laten?Heb je last van vliegangst en wil je daar vanaf? Ik zal uitleggen wat vliegangst is én wat belangrijker is, hoe je er snel vanaf kunt komen.

Pak je vliegangst aan expert Jan Heering Beste lezer,

Mijn naam is Jan Heering. Ik ben specialist in het succesvol aanpakken van emotionele problemen.

Ik heb inmiddels al bijna 20 boeken over aanpakken van emotionele klachten, waaronder over vliegangst, geschreven.

In mijn praktijk heb ik velen geholpen om hun klachten achter zich te laten.

Ik zal je hier uitleggen wat de oorzaak van je klachten is en hoe jij je vliegangst kunt oplossen.

Wat Vliegangst met je doet

Je durft geen vliegtuig in te stappen omdat je bang bent om neer te storten.

Pak Je Vliegangst Aan

Wanneer je aan vliegen denkt krijg je het al benauwd. Je bent bang om opgesloten in een vliegtuig te zitten.

Heb jij je eindelijk overwonnen en ben je toch in een vliegtuig gestapt dan heb je hartkloppingen, zwetende handen en krijg je last van benauwdheid.


Je voelt je niet lekker omdat je minder goed kunt ademhalen (door de lagere luchtdruk) of doordat je oren dichtklappen of omdat je evenwichtsorgaan in de war raakt door de bewegingen van het vliegtuig.

Het vliegen gaat gepaard met rampvisioenen.

Tijdens je vlucht knijp je de armleuningen bijna fijn.


Zonder vliegangst vliegen

Zonder je angst voor het vliegen kan jij eindelijk rustig een vliegtuig instappen.

Verlost van je angst voor het vliegen voel jij je zelfs goed en ontspannen in een vliegtuig!

Stel je eens voor hoe je leven er dan uitziet.

Hoe goed jij je zult voelen.


Wat je hebt gedaan maar niet werkt egen

Over je angst voor het vliegen praten lucht misschien wel iets op maar het lost niets op. Je blijft bang voor het vliegen.

Je klachten onderdrukken werkt averechts. Je wordt steeds banger voor het vliegen!

Je klachten trachten te overwinnen werkt helaas ook niet.

Behandeling vanuit de reguliere geneeskunde is vaak een langdurig en soms ook (een mentaal) pijnlijk proces.

Alcohol nuttigen werkt niet.

En het slikken van kalmerende pillen slikken werkt ook al niet. Deze pillen werken namelijk niet als je heel angstig bent. Ze beginnen dan pas te werken op het moment dat je niet zo bang meer bang bent. Dus na de landing. Het gevolg hiervan is dat je heel moe of suf bent nadat je bent geland.

Alternatieve geneeswijzen werken doorgaans langzaam.

Goed bedoelde tips zoals; doe enkele relaxatie- of ademhalingsoefeningen, ga ontspannen zitten, zoek afleiding door een boek te lezen of een film te bekijken, luister naar muziek, ga slapen of maak een Sudoko zijn slechts goedbedoelde tips. Deze tips helpen niet om je angst voor het vliegen op te lossen.


De bovenstaande manieren om van je vliegangst af te komen, werken niet of langzaam omdat de oorzaak van jouw klachten niet wordt weggenomen.


Wat is de oorzaak van je vliegangst?

Verstoringen in het energiesysteem van je lichaam zorgen ervoor dat je last hebt gekregen van vliegangst.

Deze verstoringen verhinderen dat je deze emoties kunt loslaten en zorgen voor een disbalans in je energiesysteem.


Hoe kunnen je klachten snel opgelost worden?

Door het wegnemen van de oorzaak van je klachten, de verstoringen in je het energiesysteem van je lichaam, wordt de oorzaak van je klachten opgeheven.

Wanneer je energiesysteem weer in balans is, dan is de emotionele lading van de gebeurtenis of situatie verdwenen.

De herinnering is nog aanwezig. Je weet het nog wel dat je bangs was voor vliegen, maar de emotie is opgelost. Je hebt geen angst meer om te vliegen.

Wanneer jij in een vliegtuig stapt dan zal je, wanneer je met succes de verstoringen in je energiesysteem hebt opgelost, je ontspannen kunnen voelen. Vrij van vliegangst!

Emotionele Bevrijding is een methode die is gebaseerd op het wegnemen van verstoringen in het energiesysteem van het lichaam.


Wetenschappelijk bewezen

Kennis over de energiebanen van het lichaam bestaat in het Verre Oosten al duizenden jaren. Deze kennis wordt onder andere gebruikt bij acupunctuur. In het Westen heeft de wetenschap zich hier tot voor kort niet intensief mee bezig gehouden.

In de psychologie is inmiddels een geheel nieuwe richting ontstaan. Deze richting, Energy Psychologie, biedt revolutionaire mogelijkheden voor het oplossen van emotionele klachten en vele lichamelijke klachten.

Onderzoek heeft laten zien dat methodes die zich met Energy Psychologie bezighouden sneller én beter resultaat hebben dan conventionele behandelmethodes (Wells, Polglase, Andrews, Carrington en Baker, 2000).


De oorzaak van je klachten oplossen

Veel mensen blijven zoeken om op de één of ander manier hun klachten te verhelpen. In de meeste gevallen brengt dit slechts jarenlange zoektocht en onvoorspelbare resultaten met zich mee.

Methodes die gebaseerd zijn op Energy Psychologie, zoals Emotionele Bevrijding, pakken het probleem aan waar dit zich bevindt; in het energiesysteem van het lichaam.

Wanneer dit systeem weer in balans wordt gebracht, zijn de negatieve (pijnlijke) emoties en de daardoor veroorzaakte klachten verdwenen.


Voordelen zijn

  • Eenvoudige handelingen

  • Snel aan te leren methode

  • Korte behandelingsduur

  • Klachten kunnen snel en volledig verdwijnen

  • Pijnloos en niet belastend

  • Géén tranen

  • Géén heftige emotionele ontladingen

  • Géén pijnlijke herbeleving


Emotionele Bevrijding is een eenvoudige methode
die jij gemakkelijk kan toepassen
om jouw klachten aan te pakken.Pak je klachten gemakkelijk aan

In de manual 'Pak je vliegangst aan' beschrijf ik op duidelijke wijze, geïllustreerd met vele foto's, hoe jij de Emotionele Bevrijding methode kunt toepassen om je klachten aan te pakken. Dit is een manual waarmee jij direct aan de slag kunt gaan.


Meer dan 17367 mensen
hebben mijn manuals al gekocht!
De prijs van het Pak je vliegangst aan pakket (2 manuals) is tijdelijk
slechts 34,95 € 24,95!

Iedereen kan Emotionele Bevrijding toepassen!

Let op: Het Pak je vliegangst aan pakket bestaat uit elektronische documenten die je direct na aankoop kunt downloaden.Bestel nu, binnen 5 minuten kan jij je manuals lezen
en kan jij je vliegangst aanpakken.

Bestel NU


Bestel voor, ontvang € 10,00 korting en GRATIS de volgende bonussen:

Bonus 1
Voel je goed met Morpheus (normale prijs Euro 19,95)Met een keur aan oefeningen, op duidelijke wijze stap voor stap uitgelegd, laat ik zien hoe jij je weer goed kunt voelen.


Bonus 2
De 30 seconden Stress Oplosser (normale prijs Euro 7,50)
Met deze gemakkelijk te gebruiken methode kan jij je stress in enkele ogenblikken verdrijven.


Bonus 3
De Noodrem (normale prijs Euro 7,50)Hevige emoties die jij ondergaat kan je snel verminderen met de Noodrem. Heel handig als je op het punt staat om in paniek te raken, vol stress zit, plotseling angstig bent, enz.


Ervaringen van anderen over de manuals van Morpheus

Je kunt er gelijk mee aan de slag
“Deze methode sprak mij zeer aan, omdat ik weet dat emotie energetisch wordt vastgezet als een blokkade in je lichaam. Daarom geloofde ik in de werking. Het beste is dat je er gelijk mee aan de slag kon zonder heel veel achtergrond informatie te lezen. De methode is duidelijk en dus voor iedereen makkelijk uit te voeren. Het beste is dat er plaatjes en tekst bij de oefening zijn geplaatst om het te verduidelijken. Deze methode geeft snel resultaat.”
Misha

Het heeft effect
“Toen ik bestelde was ik geïnteresseerd maar had geen verwachtingen. Het is immers het zoveelste boek dat je beterschap belooft. De opzet van de manual is duidelijk. De opbouw van de oefeningen is duidelijk met een helder uitleg. Er is ook een duidelijke samenhang tussen de oefeningen. Ik kan zeggen dat de oefeningen effect hebben.”
Anoniem

Heel snel resultaat
“Mijn verwachtingen waren redelijk hoog gespannen. Een alternatief zou een cursus zijn geweest maar daar heb ik weinig tijd voor en dat is duur. De manual is zeer toegankelijk, duidelijk en je hebt al heel snel resultaat.”
D-J

Heel eenvoudig maar heel effectief
“Ik had lage verwachtingen toen ik de manual bestelde. De opzet van Pak je klachten aan is echter duidelijk. Het is heel eenvoudig maar heel effectief. Het beste aan Emotionele Bevrijding is de rust die je van binnen voelt en hoe je meer de tijd voor neemt om na te denken en te zorgen dat je jezelf goed blijft voelen.”
B. M. Rotterdam

Het werkt echt, snel en effectief
“Het beste aan de manual is dat het zo praktisch toepasbaar is en gericht op actie. De Emotionele Bevrijding methode werkt echt, snel en effectief. En daarnaast vind ik het een enorm pluspunt dat je de emotie niet hoeft te benoemen, niet hoeft te achterhalen welke overtuigingen eronder liggen en niet hoeft te graven om iets op te lossen. Je hoeft alleen maar te voelen waar in je lichaam de energie vastzit.”
J. van Veen


Pak je Vliegangst aan Pakket

Het Pak je Vliegangst aan Pakket bestaat uit
Pak je vliegangst aan manual (normale prijs Euro 19,95)


Stap voor stap vertel ik je in deze rijk geïllustreerde manual op duidelijke wijze hoe jij de Emotionele Bevrijding methode snel en eenvoudig kunt aanwenden om jouw klachten aan te pakken.

Ook jij kan Emotionele Bevrijding toepassen!


Pak je klachten nog sneller aan (normale prijs Euro 15,00)


Ik leg in deze manual 3 nog snellere en kortere variaties van de Emotionele Bevrijding uit. De één nog sneller dan de ander. Lees deze manual door, pas de oefeningen toe, en ook jij kunt in sneltreinvaart je klachten achter je laten.Het Pak je vliegangst aan pakket is alleen verkrijgbaar als elektronisch bestand. Je kunt de manuals en bonussen dus na aankoop direct downloaden en lezen op je computer, e-reader en iphone of zelf uitprinten.


Tijdelijke Aanbieding

De prijs van het Pak je Vliegangst aan Pakket is
tijdelijk slechts 34,95 24,95 Euro!


Bestel nu, binnen 5 minuten kan jij Pak je vliegangst aan lezen en kan jij je vliegangst aanpakken.


Bestel NU


Bestel voor, ontvang € 10,00 korting en GRATIS de volgende bonussen:
Ook jij kan Emotionele Bevrijding toepassen

In deze manual leg ik de basis van Emotionele Bevrijding op duidelijke wijze dusdanig uit dat jij in staat bent om snel met Emotionele Bevrijding aan de slag te kunnen gaan.

In mijn praktijk heb ik deze methode jarenlang toegepast bij het behandelen van emotionele klachten, zoals vliegangst, bij mijn cliënten. De Emotionele Bevrijding methode geeft snel én blijvend resultaat.

Ook jij kan je vliegangst oplossen!Jan Heering
Master Coach, trainer en auteur
Initiatiefnemer van Morpheus Emotionele bevrijding

Bestel NU je manual
Pak je Vliegangst aan Disclaimer


Entire contents copyright © Morpheus Institute. All rights reserved.