Last van
Tandenknarsen?

Leven met Tandenknarsen

’s Ochtends wordt je wakker met een verkrampte kaak en pijnlijke kiezen.

Je partner heeft last van een verstoorde nachtrust en klaagt over het nachtelijk lawaai dat je veroorzaakt. Het is alsof je met een krijtje over het bord krast. Het lawaai gaat door merg en been.

Je hebt last van chronische hoofd- en nekpijn. Dit komt omdat je ’s nachts met zo veel kracht je gebit op elkaar aan het klemmen bent.

Andere klachten waar je last van kunt hebben zijn: slecht slapen, pijnlijke kaakgewrichten en -kaakspieren, enorme oorpijn, schouderklachten, concentratieproblemen en een vermoeid gevoel.

Je moet regelmatig naar de tandarts omdat je kiezen enorm slijten, afbreken of zelfs losraken. Ook je vullingen en kronen kunnen gaan afbreken.

Naast cariës en tandvleesziekten staat het knarsen met tanden op de derde plaats van gebitsziekten. Je kunt tot wel vijftien keer per uur knarsen, ongeveer een minuut lang.

Deze aandoening valt onder de noemer parasomnia. Dit staat voor een stoornis waarbij tijdens de slaap ongewenste gebeurtenissen optreden .

Het knarsen van je tanden komt bij circa 5 procent van de volwassenen voor.Vrij van Tandenknarsen

Bevrijd van je klachten kan jij eindelijk vrij en gelukkig door het leven gaan.

Verlost van jouw aandoening maak jij niemand meer wakker met het knarsen van je tanden.

En je tanden en kiezen blijven heel!

Stel je eens voor hoe je leven er dan uitziet.

Hoe geweldig jij je dan zal voelen.Wat je hebt gedaan maar wat niet heeft gewerkt
Over je knarsen van je tanden praten lucht misschien(even) op. Maar zoals je hebt gemerkt lost het je klachten niet op.

Je aandoening proberen te onderdrukken en trachten te bedwingen werkt niet. Het knarsen met je tanden blijf je gewoon doen terwijl je aan het slapen bent.

De reguliere geneeskunde heeft geen goed antwoord op je aandoening. Slapen met een bitje zie je niet zitten. En het lost de oorzaak van je klachten niet op. Uit onderzoek blijkt dat je juist meer gaat knarsen. Een voordeel is dat het bitje slijt in plaats van je kiezen.

Het is ook geen oplossing om via een mondstuk aan een (te duur) apparaat verbonden te worden om maar niet te gaan knarsen met je tanden.

Vele alternatieve geneeswijzen werken doorgaans langzaam of in het geheel niet.
De bovenstaande manieren om van je klachten aan te pakken werken niet of langzaam omdat de oorzaak van jouw tandenknarsen niet wordt weggenomen.De oorzaak van je tandenknarsen
Je klachten worden veroorzaakt door onverwerkte emoties. Deze onverwerkte emoties veroorzaken verstoringen in het energetisch systeem van je lichaam.

Door deze verstoringen in het energie systeem van je lichaam ga je iedere keer weer knarsen. En ondanks dat je het bewust niet wilt, gaat het knarsen gewoon door als je slaapt.

In de meeste gevallen ben je er niet bewust van dat je deze onverwerkte emoties hebt.
Je draagt de oorzaak van jouw haar trekken dus onbewust met je mee!

Zolang de onverwerkte emoties en de verstoringen in jou energetisch systeem niet worden opgelost, blijf jij last houden van je klachten.

Worden de onverwerkte emoties of de energetische verstoringen opgelost, dan ben jij van je aandoening verlost.

Dan kan jij je eindelijk weer goed voelen.

Er zijn een aantal oplossingen om je tandenknarsen op te lossen, namelijk...

Klik hier voor oplossingen
om je tandenknarsen
achter je te laten
DisclaimerEntire contents copyright © Morpheus Instituut. All rights reserved.