Back to Back Issues Page
, dinsdag is anti-stress dag met deze tips en oefeningen
September 20, 2022

Je ontvangt deze email omdat je in het (verre) verleden een eboek bij Morpheus Instituut hebt gekocht. Of hebt opgegeven voor de Morpheus E-Nieuwsbrief. Wil je geen emails van mij meer ontvangen, dan kan je je afmelden met de link onderaan deze email.


Hai,

Stress speelt een (veel te) grote rol in je leven wanneer je niet oppast. Zelf heb ik veel stress meegemaakt in mijn leven door een aantal onfortuinlijke situaties. En door mijn onvermogen om daarbij goed met stress om te gaan.

Het goede nieuws hierbij is dat ik door de jaren heen veel kennis heb opgedaan om stress te verminderen. Het is nu tijd voor mij geworden om deze kennis te delen met diegene die hun stress willen verlagen.

Dinsdag is vanaf nu anti-stress dag waarop ik de beste stress tips en anti-stress oefeningen met je zal delen.

Lees de stress tips en anti-stress oefeningen die ik je geef door. Kies degene die je het meest aanspreken en ga er dan mee aan de slag.

Vooral dit laatste is belangrijk!

Meestal blijft het bij doorlezen, als je dat al doet, en daarna snel verder naar de volgende website. Voor nog meer informatie waar je ook niets mee doet.

De beste stress tips lees je hier

Doe het nu een keer anders. Doe iets met deze informatie!
En vergeet niet!

Je leven is nu
maak er iets moois van!


Jan Heering
Morpheus InstituutJe ontvangt de tips en aanbiedingen van Morpheus omdat je lezer van het Morpheus E-zine bent. Stel je geen prijs meer op deze waardevolle tips en aanbiedingen, dan kan jij je afmelden met de link hieronder.

Back to Back Issues Page