Back to Back Issues Page
, dinsdag is anti-stress dag met deze 2 oefeningen
September 27, 2022

Je ontvangt deze email omdat je in het (verre) verleden een eboek bij Morpheus Instituut hebt gekocht. Of hebt opgegeven voor de Morpheus E-Nieuwsbrief. Wil je geen emails van mij meer ontvangen, dan kan je je afmelden met de link onderaan deze email.


Hai,

Met de stress verminderen oefeningen die ik voor je heb ben je in staat stressgevoelens snel achter je te laten en je weer ontspannen te voelen.

De speciale ademhalingsoefeningen die ik die ik uitleg zijn simpel, werken snel en iedereen kan deze oefeningen toepassen.

Heb je deze oefeningen eenmaal onder de knie, dan heb je altijd een manier bij de hand die je bijna overal kunt gebruiken om je stress te verlagen.

Gebruik de oefeningen wanneer je bemerkt dat je last hebt van stress. En als je merkt dat je last hebt van spanningen of andere negatieve emoties.

Deze oefeningen zullen je zelfs helpen om sneller in slaap te vallen.

Ook jij kan je stress verlagen door deze eenvoudige ademhalingsoefeningen toe te passen!

Naar de stress verminderende oefeningen


En vergeet niet!

Je leven is nu
maak er iets moois van!


Jan Heering


In ‘Ontstress Jezelf’ beschrijf ik maar liefst 11 eenvoudig toepasbare oefeningen waarmee jij vlug je stress verminderen kunt.

Tijdelijk slechts €11

Bestel nu
(normale prijs 16,00)

Bestel nu, dan kan je over 5 minuten je stress aanpakken.Je ontvangt de tips en aanbiedingen van Morpheus omdat je lezer van het Morpheus E-zine bent. Stel je geen prijs meer op deze waardevolle tips en aanbiedingen, dan kan jij je afmelden met de link hieronder.

Back to Back Issues Page