Back to Back Issues Page
, dinsdag anti-stressdag - in deze pil tegen stress geloof ik wel
October 04, 2022

Je ontvangt deze email omdat je in het (verre) verleden een eboek bij Morpheus Instituut hebt gekocht. Of hebt opgegeven voor de Morpheus E-Nieuwsbrief. Wil je geen emails van mij meer ontvangen, dan kan je je afmelden met de link onderaan deze email.


Hai,

Zelf ben ik er geen voorstander van om je stress te verminderen met behulp van pillen. Ik heb het dan over medicatie, niet over vitamine pillen.

Er is echter een pil waarvan ik wel voorstander ben.

Deze pil kost niets en je kunt er zonder recept gebruik van maken.

De pil heeft geen bijwerkingen en is beschikbaar voor iedereen.

Waar heb ik het over?

De beste pil tegen stress die er bestaat volgens mij is de 'natuur pil'.

Laat mij het uitleggen.

In een wetenschappelijk onderzoek brachten deelnemers 3 maal per week enige tijd buiten door, daar waar ze het gevoel hadden in contact te staan met de natuur.

Ze deden dit gedurende 10 minuten of langer.

Dit contact met de natuur werd door de onderzoekers omschreven als een 'Nature Pill', of te wel 'natuur pil' in het Nederlands.

Na 8 weken bleek dat het cortisol niveau van de deelnemers aan het onderzoek aanmerkelijk gedaald was. Lager cortisol niveau = lager stress niveau.

Mijn advies is: neem deze pil tegen stress, de 'natuur pil'. Naar buiten, daar waar het groen is en bomen staan. Dit middel tegen stress en spanning werkt echt en is gezond!

Heb je meer handvatten nodig om stress te verminderen? Het eboek Ontstress jezelf kan je dan verder helpen.

En vergeet niet!

Je leven is nu
maak er iets moois van!


Jan Heering


In ‘Ontstress Jezelf’ beschrijf ik maar liefst 11 eenvoudig toepasbare oefeningen waarmee jij vlug je stress verminderen kunt.

Tijdelijk slechts €11

Bestel nu
(normale prijs 16,00)

Bestel nu, dan kan je over 5 minuten je stress aanpakken.Je ontvangt de tips en aanbiedingen van Morpheus omdat je lezer van het Morpheus E-zine bent. Stel je geen prijs meer op deze waardevolle tips en aanbiedingen, dan kan jij je afmelden met de link hieronder.

Back to Back Issues Page