Back to Back Issues Page
, Raviv Methode voor minder stress en betere focus
October 25, 2022

Je ontvangt deze email omdat je in het (verre) verleden een eboek bij Morpheus Instituut hebt gekocht. Of hebt opgegeven voor de Morpheus E-Nieuwsbrief. Wil je geen emails van mij meer ontvangen, dan kan je je afmelden met de link onderaan deze email.Hai,

Vandaag heb ik een oefening voor je die is ontleend aan de Raviv Methode. Met deze oefening kan je niet alleen snel je stress verminderen maar ook je focus verbeteren.

De Raviv methode is gebaseerd op nieuwe inzichten van ontwikkeling van het brein, de structuur van het brein en het functioneren ervan.

In deze oefening wordt een eenvoudig toe te passen visualisatie oefening gecombineerd met een specifieke manier van ademhalen.

Je kunt deze stress verminderen oefening toepassen op die momenten dat je rustig en gefocust moet zijn, zoals bijvoorbeeld voor een examen.

Heb je deze oefening een paar maal geoefend, dan ben je in staat om deze in slechts enkele ogenblikken uit te voeren.

Zodat je snel rustig en gefocust bent!
Naar de Raviv methode voor minder stress en betere focus


Introductie aanbieding

In mijn nieuwe eboek ’Krachtige heling met Hawaiiaans EFT‘ leg ik naast Hawaiiaans EFT duidelijk stap voor stap het dagelijks aantikken uit.

Ook laat ik in dit eboek zien hoe jij dit dagelijks aantikken kunt combineren met de Hawaiiaanse healingsmethode Ho’oponopono zodat je nog betere resultaten kunt ervaren.

Naar de website voor meer informatie

Tijdelijk €5,00 korting!

En vergeet niet!

Je leven is nu
maak er iets moois van!


Jan Heering


Je ontvangt de tips en aanbiedingen van Morpheus omdat je lezer van het Morpheus E-zine bent. Stel je geen prijs meer op deze waardevolle tips en aanbiedingen, dan kan jij je afmelden met de link hieronder.

Back to Back Issues Page