Back to Back Issues Page
, verminder je stress met deze oefening
March 26, 2018

Hai,

Stress is één van de factoren die van grote, negatieve, invloed is op je lichamelijke en geestelijke gesteldheid.

Dit is dan ook één van de redenen dat ik er veel over heb geschreven.

Als gevolg van stress kan je last krijgen van lichamelijke klachten zoals bijvoorbeeld: hoofdpijn, rugpijn, stijve nek, maagklachten, enz.

Stress is ook van grote invloed op je mentale gezondheid. Zo kan je door je stressgevoelens last krijgen van angsten, opgejaagdheid, prikkelbaarheid en zelfs depressieve klachten.

Een goede vriendin van mij en steun en toeverlaat, Diana, heeft op haar website een goede oefening staan waarmee jij je stress kunt verminderen.

Klik hier om de oefening tegen stress te lezen.

Hoewel de oefening als ‘oefening in helderheid’ is aangeduid is deze heel goed te gebruiken om je stress te verminderen.

Diana is best wel speciaal, ze is namelijk een medium. Met haar gevoeligheid voor de energie van anderen is zij in staat om jou die adviezen te geven die jij op dat moment nodig hebt.

Bij Diana krijg je een duidelijke aanwijzingen hoe jij bepaalde zaken het beste kunt aanpakken en ze kan je net dat duwtje in je rug geven waar jij behoefte aan hebt.

Ik sta iedere keer weer versteld hoe Diana precies kan aanvoelen én verwoorden hoe bepaalde situaties in elkaar steken en wat er precies aan de hand is. Zij kan heel duidelijk en helder aangeven wat de beste stappen voor je kunnen zijn.

Diana is heel hartelijk en in een grote stroom woorden geeft ze haar informatie. In haar mediumschap is ze discreet en betrouwbaar.

Wil je lezen wat Diana voor jou kan betekenen, Klik dan hier

En vergeet niet:
Je leven is nu
Maak er iets moois van!

Jan Heering


Je ontvangt de tips en aanbiedingen van mij omdat je lezer van het Morpheus E-Zine bent. Stel je geen prijs meer op deze waardevolle tips en aanbiedingen, dan kan jij je afmelden met de link hieronder.

Back to Back Issues Page