E - Nieuwsbrief met:

Nieuws van Morpheus

Snelle oplossingen voor emotionele klachten


Morpheus E-Nieuwsbrief Nummer #25, 20 Maart 2006


Hai <>

In deze E-Nieuwsbrief:
Hoe word je assertiever?

Met de Morpheus NLP cursus fobieën snel aangepakt

Los je klachten op en voel je goed!

ZONnige groet,
Jan HeeringHoe wordt je assertiever?
Assertiviteit betekent zelfbewustzijn. In een assertiviteit cursus leer jij je zelfbewust gedragen. Zelfbewust: met zelfvertrouwen, vrijmoedig en beheerst.

Een assertiviteit cursus is bestemd voor iedereen die last heeft van verlegenheid en voor diegene die te veel spanning in contact met anderen ondervinden.

Hierdoor kom je vaak niet of onvoldoende voor jezelf op. Het kan ook gebeuren dat je ja zegt terwijl je nee had willen zeggen. Andere zaken waar je last van kan hebben, zijn bijvoorbeeld niet uit je woorden kunnen komen, blozen of zenuwachtig worden.

Word assertiever, klik hier voor meer informatie
(kan je de link niet aanklikken omdat deze in 2 delen in je mailtje staat, kopieer en plak beide delen dan in je browser)
Met de Morpheus NLP cursus fobieën snel aangepakt
Voor diegenen die er de voorkeur voor hebben om zelf hun fobie op te lossen heb ik de (Engelstalige) 5 daagse cursus “5 Day NLP Phobia Release E-Course” ontwikkeld.

In deze cursus leg ik in 5 dagen 9 krachtige NLP technieken uit om fobieën aan te pakken. In de meeste gevallen is slechts één van deze technieken genoeg om je fobie de das om te doen.

Waarom dan negen technieken? Ik heb negen verschillende technieken beschreven omdat niet iedereen het zelfde is. Wat voor de één werkt, hoeft nog niet voor jou te werken. Door negen oefeningen stap voor stap uit te leggen, vind jij er altijd wel één (en waarschijnlijk meer) die je aanspreekt.

Speciale aanbieding voor lezers van deze nieuwsbrief
De “5 Day NLP Phobia Release E-Course” kan jij tot 31 Maart bestellen voor de speciale prijs van 18,95 Euro (normale prijs: $ 24,95. dit is circa 21,14 Euro)

Bestel je samen met de E-Course de manual “The Simple Seven Of Self Esteem Care” , een manual met 7 krachtige NLP technieken om eigenwaarde te vergroten, dan betaal je slecht 21,95 Euro (normale prijs $ 29,95. dit is circa 25,38 Euro)

Pak je fobie snel aan, klik nu hier voor meer (Engelstalige) informatie
(kan je de link niet aanklikken omdat deze in 2 delen in je mailtje staat, kopieer en plak beide delen dan in je browser)

Bestellen kan door overmaken van:
18,95 Euro onder vermelding van: 5 day nlp

Of door het overmaken van:
21,95 Euro onder vermelding van: simple seven 5 day nlp

Naar:
Morpheus
Giro: 7308678
Entire contents copyright © Morpheus Institute.
All rights reserved