Back to Back Issues Page
speciale introductie korting Pak je overgewicht aan
October 09, 2012

E - Nieuwsbrief met:

Nieuws van Morpheus

Snelle oplossingen voor emotionele klachten


Morpheus E-Nieuwsbrief Nummer #82, 9 Oktober 2012


Hai

Eén van de zaken die velen dwarszit, en misschien ook jou, is overgewicht. Wanneer je hier last van hebt lijkt het wel alsof je er nooit meer vanaf komt.

En veelal wordt er in de verkeerde richting gezocht om deze extra kilo’s weg te krijgen.

Vaak wordt er gedieët, waarbij je veel minder gaat eten. Helaas is zo’n dieet nooit lang vol te houden. En loop je het risico last te krijgen van uitspattingen in de vorm van eetbuien omdat je gewoonweg te weinig binnen krijgt.

De meeste sporten die worden aanbevolen om te gaan doen wanneer je wilt afvallen, zijn hiervoor helemaal niet geschikt. En als je al niet van die sporten houdt, blijkt het al gauw ondoenlijk om het voor langere tijd vol te houden.

Omdat ik je wil helpen als jij last hebt van overgewicht, ben ik de afgelopen tijd heel hard aan het werk geweest om je een methode in handen te geven waarmee jij daadwerkelijk in staat bent om iets aan je overgewicht te doen.

Eén van de belangrijkste oorzaken van overgewicht moet gezocht worden in verstoringen in het energie systeem van je lichaam.

Als gevolg hiervan kan je stofwisseling vertragen, krijg je last van eetbuien, heb je negatieve emoties die je in de weg zitten, krijg je hunkeringen naar eten, krijg je last van een negatief zelfbeeld, heb je een gebrek aan wilskracht, enzovoort.

Zo is het leven naar mijn mening niet bedoeld.

Met behulp van EFT kunnen de oorzaken en gevolgen van overgewicht snel én doeltreffend worden aangepakt.

Ik heb de afgelopen maanden hard gewerkt aan mijn boek waarmee het mogelijk is dat je zelf je overgewicht kunt aanpakken.

Ik heb vele suggesties naar aanleiding van mijn vragenlijst over overgewicht nog in mijn boek kunnen verwerken.

Het is dan ook veel beter geworden dan ik ooit had gedacht.

Mijn boek dat ik ‘Pak je Overgewicht aan met EFT’ heb genoemd, is nu af en dat wil ik met jou vieren.

Daarom heb ik voor jou
een introductie korting van € 20,00 Euro!Daarnaast heb ik 4 spectaculaire bonussen voor je waarmee je nog sneller je ideale gewicht kunt bereiken

Echter, je kunt alleen van deze introductie aanbieding gebruik maken als je bestelt voordat 11 Oktober voorbij is én als je bij de eerste 100 bent die zich aanmelden!

Daarna kan je geen gebruik meer maken van deze aanbieding.

Ga nu naar de website om te lezen hoe dit boek jou kan helpen om overgewicht aan te pakken en jij je €20,00 korting en 4 speciale bonussen kunt ontvangen. klik nu hier

(kan je de link niet aanklikken omdat deze in 2 delen in je mailtje staat, kopieer en plak beide delen dan in je browser)Let op: Deze aanbieding is slechts 3 dagen geldig en is beperkt tot 100 “vroege vogels”!ZONnige groet

Jan Heering
Master Coach
Morpheus Instituut


Entire contents copyright © Morpheus Institute.
All rights reserved

Back to Back Issues Page