Back to Back Issues Page
introductie-aanbieding Pak je overgewicht aan nog eenmaal open
October 16, 2012

E - Nieuwsbrief met:

Nieuws van Morpheus

Snelle oplossingen voor emotionele klachten


Morpheus E-Nieuwsbrief Nummer #82c, 16 Oktober 2012


Hai

Ik heb veel mailtjes ontvangen van teleurgestelde mensen die te laat waren om gebruik te kunnen maken van de introductie-aanbieding van ‘Pak je overgewicht aan’.

Een grote groep mensen bleek om uiteenlopende redenen, vakantie en dergelijke, de mail te laat te hebben gelezen om op tijd te kunnen reageren.

Als je al wel besteld hebt, gefeliciteerd. Ga er dan snel mee aan de slag en let op je inbox. Over enkele weken ontvang je een super handige extra bonus.

Mocht jij nog niet hebben besteld en wil je toch nog graag gebruik maken van deze introductie-aanbieding, met een korting die kan oplopen tot €20,00 en 4 fantastische bonussen, dan heb ik goed nieuws voor je.

Vandaag en morgen, dus dinsdag 16 en woensdag 17 oktober, kan ook jíj nog gebruik maken van de introductie-aanbieding als je dat nog niet hebt gedaan!

Let op! Dit is eenmalig en alleen geldig op deze 2 dagen!

Maak gebruik van deze aanbieding nu het nog kan en klik nu hier

(kan je de link niet aanklikken omdat deze in 2 delen in je mailtje staat, kopieer en plak beide delen dan in je browser)


Doe het nu. Dan kan jij binnen 5 minuten jouw Pak je overgewicht aan manual en de bonussen lezen en je overgewicht aanpakken.

Zorg ervoor dat je deze keer niet te laat bent!ZONnige groet

Jan Heering
Master Coach
Morpheus Instituut


Entire contents copyright © Morpheus Institute.
All rights reserved

Back to Back Issues Page