Back to Back Issues Page
ik ben terug
May 15, 2022

Je ontvangt deze email omdat je in het (verre) verleden een eboek bij Morpheus Instituut hebt gekocht. Wil je geen emails van mij meer ontvangen, dan kan je je afmelden met de link onderaan deze email.

Hai,

Na een lange reis, letterlijk en figuurlijk, ben ik weer terug op Aarde. Maar nog niet in Nederland. Een reis door de diepste krochten van mijn Ziel heeft enige jaren in beslag genomen. Ik ben afgedaald naar het diepste van het diepste en uiteindelijk toch eruit gekropen. Het was een harde en leerzame ervaring die maakt dat ik nu bescheiden en dankbaar door het leven ga.

Ik ben ook al enige jaren op reis door Europa, deze reis is nog niet teneinde. Na een zwerftocht met mijn motor over, bijna alle, bergen van Europa verblijf ik momenteel in Zuid-Spanje.

Nu ik er, figuurlijk, weer ben is het voor mij tijd geworden om de email nieuwsbrieven weer op te pakken. Ik wil hiermee zoveel mogelijk tips en kennis delen met diegene die hierin geïnteresseerd zijn.

Mocht je nog steeds hierin geïnteresseerd zijn, leuk. Dan kan je af en toe een email in je inbox van mij verwachten. Niet geïnteresseerd? Ook helemaal goed. Ik wil alleen maar mensen bereiken die geïnteresseerd zijn in wat ik deel. Ben je dat niet, ga je dan alsjeblieft afmelden met de link die onderaan deze email staat.

Stressbestendig worden
Het zijn onzekere tijden momenteel. Al sinds een paar jaar staat de wereld op zijn kop. En sinds kort is er van alles aan de hand in het Oosten van Europa.

Als je niet oppast wordt je meegezogen in alle berichtgeving die langskomt. Waarvan het maar de vraag is of alles klopt wat je ziet. Dit alles kan ervoor zorgen dat de stressgevoelens flink oplopen.

Een tip die ik geef om stressgevoelens over het conflict in het Oosten van Europa te verminderen is om (veel) minder naar het nieuws te kijken. En je zoveel mogelijk af te sluiten van berichtgeving hierover in de social media.

Op de website heb ik een artikel geplaatst over stressbestendig worden. Ik leg daarin 2 eenvoudig toe te passen oefeningen uit waarmee jij je stressbestendigheid op een gemakkelijke manier kunt verhogen.

Mocht jij voor anderen tips hebben om stressbestendiger te worden, dan kan je zelf jouw tips op de website vermelden.
Klik hier om stressbestendiger te worden

En vergeet niet!

Je leven is nu
maak er iets moois van!


Jan Heering
Morpheus Instituut


Je ontvangt de tips en aanbiedingen van Morpheus omdat je lezer van het Morpheus E-zine bent. Stel je geen prijs meer op deze waardevolle tips en aanbiedingen, dan kan jij je afmelden met de link hieronder.

Back to Back Issues Page