Back to Back Issues Page
, Stress op het werk? Probeer deze 9 tips
October 05, 2023


Hai,

Stress op het werk kan een dagelijkse uitdaging zijn geworden.

Maar laten we niet vergeten dat er talloze manieren zijn om stress te verminderen en een gezondere werkomgeving te creƫren.

Hier zijn enkele tips die je kunnen helpen:

Micro-Meditatie voor Tijdsmanagement: Neem 2 minuten per uur om te ademen en je geest te kalmeren. Het verbetert je concentratie en vermindert stress.

Bureaubewegingen voor Ontspanning: Stretchoefeningen aan je bureau kunnen spanning in je spieren verminderen. Probeer dit gedurende de dag.

Diepe Ademhalingsoefeningen: Neem regelmatig de tijd voor ademhalingsoefeningen om je lichaam te ontspannen, je stressniveau te verlagen en je focus te herstellen. Deze unieke ademhalingsoefeningen werken het beste

Creatieve Bureaubladorganisatie: Organiseer je werkruimte op een inspirerende manier om een gevoel van orde en kalmte te bevorderen.

Mindful Pauzemomenten: Plan korte momenten van mindfulness om je gedachten te verfrissen en stress te verminderen. Wil jij ook mindfulness leren? Klik dan hier

Wandelvergaderingen: Combineer beweging en werk door wandelvergaderingen te proberen. Het is verfrissend!

Indiase Handmudra's: Dit zijn speciale handposities die je achter je bureau kunt aannemen om stress te verminderen en innerlijke rust te bevorderen. Klik hier voor snel stress verminderen met handmudra's

Muzikale Stressverlichting: Luister naar rustgevende muziek om je stemming te verbeteren en stress te verminderen.

Dankbaarheidsdagboek op het Werk: Houd een dankbaarheidsdagboek bij om positieve gevoelens te cultiveren.

Neem de stap naar een stressvrije en gezondere werkomgeving.

Welke van deze tips ga jij als eerste proberen?

En vergeet niet!

Je leven is nu
maak er iets moois van!


Jan Heering


Je ontvangt de tips en aanbiedingen van Morpheus omdat je lezer van het Morpheus E-zine bent. Stel je geen prijs meer op deze waardevolle tips en aanbiedingen, dan kan jij je afmelden met de link hieronder.

Back to Back Issues Page