Back to Back Issues Page
, De sleutel tot minder stress en meer succes
March 07, 2023


Hai,

Wil jij meer rust en balans in je leven?

Ben je op zoek naar een manier om je dagelijkse activiteiten beter onder controle te krijgen en je leven naar een hoger niveau te tillen?

Ik heb iets voor je mij heeft geholpen en dat jou ook kan helpen.

Door mijn drukke bezigheden vergat ik vaak de dagelijkse gewoontes die ik wilde uitvoeren, zoals kniebuigingen, meditatie en ademhalingsoefeningen.

Dit leidde tot teleurstellingen in mezelf.

Om dit probleem aan te pakken ben ik begonnen met het gebruik van de Powerful Printable Planner die mijn dochter Lyn heeft ontworpen.

Met behulp van de Habit Tracker, die onderdeel van de Powerful Printabel Planner is, weet ik nu precies wat ik wel en niet heb gedaan.

Hierdoor ben ik in staat om mijn doelen beter te bereiken en sluit ik de dag zonder stress tevreden af.

De bijbehorende Day Planner en Weekly Reflection helpen me om bewuster te worden van mijn dagelijkse gewoontes en zetten me op het juiste spoor in het leven.

Dankzij mijn eigen ervaring weet ik hoe goed de Powerful Printable Planner werkt en hoe deze planner je kan helpen om je doelen te bereiken.

Introductie aanbieding

Profiteer nu van deze introductie aanbieding en bestel de Powerful Printable Planner voor slechts €5,95 (normale prijs €7,95).

Ja dit wil ik / meer informatie

Ga aan de slag met de Powerful Printable Planner, verbeter je dag, verbeter je gewoontes, verbeter je leven!

En vergeet niet!

Je leven is nu
maak er iets moois van!


Jan Heering


Je ontvangt de tips en aanbiedingen van Morpheus omdat je lezer van het Morpheus E-zine bent. Stel je geen prijs meer op deze waardevolle tips en aanbiedingen, dan kan jij je afmelden met de link hieronder.

Back to Back Issues Page