Back to Back Issues Page
, 7 tips om je stress te verlagen
February 06, 2024


Hai,

Vandaag deel ik maar liefst 7 eenvoudige tips die je direct kunt toepassen om stress te verminderen.

Neem de tijd om de tips door te lezen, kies degene die jou het meeste aanspreekt en ga ermee aan de slag!

Hier zijn de 7 antistress tips:

Geluidstherapie met specifieke frequenties: Luister naar geluidsfrequenties, zoals binaurale beats, die gericht zijn op spierontspanning en stressvermindering.

Op youtube is genoeg te vinden.

Ademhalingsoefeningen met kleurenvisualisatie: Combineer diepe ademhaling met visualisatie van kleuren die corresponderen met ontspanning. Adem bijvoorbeeld diep in terwijl je je voorstelt dat je de kalmerende kleur blauw inademt.

Volle maanmeditatie: Probeer meditatie tijdens volle maan. Sommigen geloven dat de energie op dat moment helend is en kan helpen bij het verminderen van spierspanning. 24 februari is het volle maan. Je hebt dus nog even tijd om je voor te bereiden.

Lichttherapie met kleurige verlichting: Creëer een ontspannende omgeving met gekleurde lampen die zich richten op verschillende delen van het lichaam. Elke kleur wordt geassocieerd met specifieke spiergroepen en kan helpen bij ontspanning.

Druivenpitolie massage met edelstenen: Laat je masseren met druivenpitolie, verrijkt met de energie van edelstenen zoals amethist of rozenkwarts. Dit kan zowel je fysieke ontspanning als energetische balans bevorderen.

DIY "Bubble Wrap" therapie: Rol een laag bubbeltjesplastic uit op de vloer en loop er rustig overheen met blote voeten. Het knappen van de bubbels kan fungeren als een sensorische massage voor de voeten en het hele lichaam.

Biologisch dynamisch tuinieren: Creëer een biologisch dynamische tuin en betrek jezelf bij het planten, onderhouden en oogsten van je eigen voedsel. Dit fysiek betrokken zijn bij de natuur kan helpen om zowel de geest als de spieren te ontspannen.

Het kan altijd sneller

Het kan altijd sneller

Dat is mijn overtuiging.

En Robert G. Smith, internationaal erkend spreker, auteur en coach, dacht er ook zo over.

Smith heeft een snelwerkende methode ontwikkeld voor het loslaten van negatieve emoties, zoals bijvoorbeeld stress en angsten.

Zijn methode, die hij heel toepasselijk Faster EFT noemde, werkt veel sneller dan andere methodes.

Dit komt omdat het de kracht van het onderbewuste gebruikt.

Hierdoor ben je in staat om veel sneller zaken die je dwarszitten los te laten.

Ik ben er van overtuigd dat Faster EFT ook voor jou veel kan betekenen.

Wil je meer weten over hoe Faster EFT je kan helpen?

Ja, ik wil meer weten

Er is nu een tijdelijk aanbieding voor Faster EFT met een aantrekkelijke korting en 2 geweldige bonussen. Dus wacht niet te lang!Email coaching

Wil je begeleiding om klachten achter je te laten en/of je doelen te bereiken? Ontvang waardevolle ondersteuning van Jan via e-mail, waardoor je snelle vooruitgang boekt.

Klik voor meer info / nu boeken

Uplevel 1:1 coaching

Op zoek naar effectieve 1-op-1 begeleiding om jouw doelen snel te bereiken? Jan biedt persoonlijke begeleiding, zowel in persoon als via Skype, om je vlug vooruit te helpen.

Klik nu hier voor meer info / nu boeken

En vergeet niet:

Je leven is nu
maak er iets moois van!


Jan Heering


Je ontvangt de tips en aanbiedingen van Morpheus omdat je lezer van het Morpheus E-zine bent. Stel je geen prijs meer op deze waardevolle tips en aanbiedingen, dan kan jij je afmelden met de link hieronder.

Back to Back Issues Page