Hoe Adele haar Faalangst kan overwinnen


De faalangst van Adele

In een openhartig interview in Rolling Stone vertelde zangeres Adele over, onder andere, haar faalangst.

Adele heeft namelijk last van misselijkmakende angst voor het podium. Voordat zij op moet treden heeft ze enorme last van zenuwachtigheid door faalangst.

Deze nerveuze gevoelens kunnen zo erg zijn dat zij er van moet overgeven. Het is zelfs zo erg geweest dat zij over iemand heen heeft overgegeven.

Een andere keer was de angst zo hevig dat zij via de nooduitgang weg gevlucht is.

Hoe Adele haar faalangst kan overwinnen?

Faalangst kan je danig in de weg zitten bij het neerzetten van een goede prestatie. Niet alleen Adele heeft er last van. Er zijn velen die lijden onder het juk van deze misselijkmakende angst.

Lichamelijke symptomen van angst om te falen zijn naast misselijkheid: transpireren, hartkloppingen, trillen van handen en / of knieën, maag- of buikklachten, en hoofdpijn.

Andere symptomen zijn: geïrriteerdheid, radeloosheid, uitstelgedrag, concentratieproblemen, niet helder meer kunnen denken, niet meer uit je woorden kunnen komen en rampvisioenen.

Dit hoeft echter niet zo te zijn. Er zijn namelijk methodes die de onderliggende oorzaak van angst om te falen, en daarmee de faalangst zelf, kunnen aanpakken en oplossen.

Het is gebleken dat hevige emoties, zoals angst om te falen, worden veroorzaakt door onverwerkte emoties. Deze onverwerkte emoties hebben als gevolg dat er verstoringen in het energie systeem van je lichaam ontstaan.

Worden deze verstoringen in je energie systeem verholpen, dan blijkt de angst verholpen te zijn.

Stel je eens voor hoe het voor Adele zou zijn als zij geen last meer had van faalangst. Hoe zou zij dan op het podium staan?Wil je weten hoe jij je faalangst kunt oplossen? Ga dan naar

los faalangst op
Hoe Adele haar faalangst kan overwinnen weg Disclaimer


Faalangst

Entire contents copyright © Morpheus Instituut. All rights reserved.