”Hoe zal jij je voelen als jij
van jouw angstaanvallen
verlost zal zijn?“

Wat als

Ik je een manier laat zien die zo verschillend is van alles wat je tot nu toe hebt gezien, waardoor je in staat bent om snel je klachten achter je te laten? • Eenvoudige handelingen...

 • Snel aan te leren methode...

 • Korte behandelduur...

 • Je klachten kunnen snel en eenvoudig verdwijnen...

 • Pijnloos en niet belastend...


  Vul snel je E-mailadres in zodat je onmiddellijk kunt ontdekken wat de oorzaak is van je angstaanvallen en hoe jij jouw klachten snel en eenvoudig op kunt lossen.
  Bovendien ontvang je per email gratis tips om je klachten aan te pakken.
  Jan Heering
  Master Coach, trainer en auteur
  Initiatiefnemer van Morpheus Emotionele bevrijding


  Wat anderen zeggen

  "Ik heb het toegepast en merk dat het effect heeft”
  ”Het is eenvoudig en effectief. Ik ben hoopvol om mij na jaren van therapie nu eindelijk weer fitter en minder angstig te gaan voelen!" M.A.


  “Ik vind de manual qua taalgebruik precies goed: helder en duidelijk en heel toegankelijk voor een groot publiek”
  ”Je hoeft niet hele boekwerken door te pluizen om te weten te komen wat je nu precies moet doen. Alles is vrij snel duidelijk.

  Mijn verwachting was dat ik heel praktische richtlijnen zou krijgen. Ik was ook heel nieuwsgierig naar die wonderlijke, eenvoudige methode''. De manual is inderdaad heel praktisch.

  De EFT methode is vrij gemakkelijk en snel te leren, het kan eigenlijk niet mis gaan. EFT is overal toepasbaar: zelfs in de pauze op je werk.
  Ik raad deze manual zeker aan. Als je voelt dat iets goed is, dan deel je dat toch graag?” Maria Quesada


  "Het beste aan de manual vind ik dat het goed overzichtelijk neergezet is. Ik wil dingen snel en duidelijk kunnen overzien”
  ”De 3 grootste voordelen:

  • De EFT methode is kort en overzichtelijk.

  • Deze methode werkt vrij snel en kost dus in tegenstelling tot veel andere methodes niet te veel tijd tijdens een consult.

  • Iedereen kan er thuis ook mee werken, omdat EFT eenvoudig toe te passen is."
  Ben van der Mark.
  Therapeut Touch for Health, Integra, Nei, Bio-resonantie en APS-pijntherapie.


  “De manual is duidelijk en goed te lezen”
  ”Het is in begrijpelijke taal geschreven. Mijn verwachtingen waren hoog gespannen, ik loop met een fobie. Ik ben er nog niet helemaal vanaf,maar er is een enorme verbetering. Mijn verwachtingen zijn dan ook uitgekomen.

  Ik ben rustiger geworden na het toepassen van EFT. Deze methode is makkelijk en snel toe te passen, geen ellenlange handelingen. Onbewust pas ik het nu bij heel veel andere situaties toe. Ik raad de manual aan, iedereen kan hiermee werken!!!!!” Arno


  “De manual Pak je klachten aan met EFT is een overzichtelijke inleidende manual.
  Eerlijk gezegd had ik lage verwachtingen toen ik de manual bestelde. Ik kan echter zeggen dat de manual duidelijk en overzichtelijk is en dat de EFT methode zelf met gemak toe te passen is. Ik kan deze manual aan eenieder aanbevelen.” Hans Smit