Faalangst Cursus
helpt dat wel?

Faalangst Cursus

Hoe werkt een cursus om faalangst te verminderen en helpt het je daadwerkelijk? Ik zal je uitleggen hoe een dergelijke cursus in zijn werk gaat en waarom het je niet veel verder helpt.

Ik zal je daarna vertellen wat wel werkt om faalangst voor eens en altijd op te lossen.

Jan Heering faalangst cursus Beste lezer,

Mijn naam is Jan Heering. Ik ben specialist in het succesvol aanpakken van faalangst.

Ik heb inmiddels al bijna 20 boeken over aanpakken van emotionele klachten, waaronder één over faalangst, op mijn naam staan.

In mijn praktijk heb ik velen geholpen om hun angst om te falen achter zich te laten.

Om te beginnen zal ik kort ingaan op de kenmerken van faalangst. Daarna zal ik uitleggen hoe een faalangst cursus in zijn werk gaat.

Tot slot zal ik uitleggen wat de onderliggende reden van je faalangst en hoe deze snel kan worden opgelost.Faalangst Kenmerken

Wanneer je last hebt van angst om te falen heb je weinig zelfvertrouwen en heb je de neiging om jezelf te onderschatten. En heb je geen oog voor je sterke punten.

Het kan moeilijk voor je zijn om aan iets nieuws te beginnen.

Het kan zijn dat je mentaal snel uit balans bent. Commentaar dat je van anderen krijgt trek jij jezelf erg aan.

Door je angst kan je uitstelgedrag gaan vertonen waarbij je zo veel mogelijk afleiding zoekt. Dit om maar niet te hoeven denken aan het moment dat jij moet presteren.

Als gevolg van je angst ga je hevig transpireren, beginnen je handen en knieën te trillen, krijg je hartkloppingen en krijg je een rood hoofd.

Je kunt ook last van maag- of darmklachten of hoofdpijn krijgen.

Van te voren begin je al slecht te slapen, spelen doemgedachtes waarin je van alles mis ziet gaan voortdurend door je hoofd en heb je moeite om je nog ergens op te concentreren.

Mocht het weer misgaan, dan betrek jij dat vooral op jezelf.


Wat omvat een faalangst cursus?

Er worden een groot aantal trainingen en cursussen aangeboden op het Internet. Er bestaat hierbij een grote verscheidenheid in de lesstof.

Meestal wordt ingegaan op de volgende zaken

  • Het herkennen van je gevoelens en hoe je zo effectief mogelijk met deze gevoelens kunt omgaan

  • Bewustwording van irreële denkbeelden die tegen je werken en blokkeren

  • Ontspanningsmethodes

  • Technieken om meer zelfvertrouwen te krijgen

  • Het bewust worden van je sterke kantenFaalangst Cursus – trainingsduur en kosten

De meeste cursussen om faalangst te reduceren bestaan uit 10 of 11 bijeenkomsten. Je bent dus niet snel van je angst om te falen verlost bij het volgen van een cursus.

De investering in dit type cursussen zijn vaak prijzig. Ik heb een onderzoekje gedaan en heb gemerkt dat de kosten wel tot € 875,- kunnen oplopen.Faalangst cursus alternatief

Er worden veel zaken besproken en aangepakt tijdens een faalangst cursus. Aan één belangrijk aspect wordt echter volledig voorbijgegaan. Namelijk onderliggende oorzaak van faalangst en hoe deze op te lossen.

De oorzaak van angst om te falen ligt namelijk bij onverwerkte emoties en de verstoringen die deze emoties in het energiesysteem van je lichaam tot gevolg hebben.

Alle cursussen die zijn gericht op het verminderen van faalangst gaan aan dit aspect voorbij.

Dit is dan ook de reden dat een cursus faalangst relatief lang zal duren en je waarschijnlijk na het volgen van een dergelijke cursus niet verlost bent van je angst om te falen.

In het beste geval is je angst lichtelijk gedaald.

Als gevolg van de verstoringen in je energiesysteem krijg je last van angsten. Deze angsten komen iedere keer dat je moet gaan presteren weer omhoog.

Ondanks alles wat je doet om je angst te voorkomen en op te lossen. Je lost immers de onderliggende oorzaak van je angst niet op.

En daardoor heeft een cursus faalangst ook zoveel tijd nodig terwijl er heel weinig resultaat wordt geboekt.

Worden echter de energetische verstoringen die je faalangst veroorzaken verholpen, hetgeen relatief vlug en eenvoudig gaat, dan ben jij voor eens en altijd van je angst verlost.


Wil jij weten hoe ook jij je faalangst op kunt lossen? Ga dan naar ....

Klik NU hier voor
faalangst oplossingen
Faalangst Cursus Disclaimer

Faalangst


Entire contents copyright © Morpheus Instituut. All rights reserved.