Hoe zal jij je voelen als jij van jouw faalangst verlost bent?

Wat als….

Ik je een manier laat zien die zo verschillend is van alles wat je tot nu toe hebt gezien, waardoor je in staat bent om snel je faalangst achter je te laten?Jan Heering over faalangst behandeling

Beste lezer,

Mijn naam is Jan Heering. Ik ben specialist in het succesvol aanpakken van emotionele problemen zoals angst om te falen.

Ik heb inmiddels al meer dan 30 boeken over oplossen van emotionele klachten, waaronder over faalangst, geschreven.

In mijn praktijk heb ik velen geholpen om hun angst om te falen achter zich te laten.

Ik zal je hier uitleggen wat de oorzaak van je klachten is en hoe je jouw faalangst snel en eenvoudig kunt oplossen.Waardoor wordt je faalangst veroorzaakt?

Verstoringen in het energiesysteem van je lichaam zorgen ervoor dat je (hevige) emoties voelt voor en tijdens bepaalde gebeurtenissen en situaties.

Deze verstoringen verhinderen dat je deze emoties kunt loslaten en zorgen voor een disbalans in je energiesysteem.

 • Daardoor kom jij maar niet van je klachten af.

 • Daardoor blijf jij last houden van je angst om te falen.Hoe kunnen je klachten snel aangepakt worden?

Door het wegnemen van de oorzaak van je klachten, de verstoringen in je het energiesysteem van je lichaam, wordt de oorzaak van je klachten opgeheven.

Wanneer je energiesysteem weer in balans is, dan is de emotionele lading van de gebeurtenis of situatie verdwenen. De herinnering is nog aanwezig; maar de (emotionele) lading is weg. Je weet dus nog wel dat je in het verleden angst had om te falen.

Echter wanneer je nu weer in zo’n situatie beland, dan zal je, wanneer je met succes de verstoringen in je energiesysteem hebt opgelost, je ontspannen kunnen voelen, vrij van angst om te falen!

Emotionele Bevrijding (EB) is een methode die is gebaseerd op het wegnemen van verstoringen in het energiesysteem van het lichaam.


Wetenschappelijk bewezen

Kennis over de energiebanen van het lichaam bestaat in het Verre Oosten al duizenden jaren. Deze kennis wordt onder andere gebruikt bij acupunctuur. In het Westen heeft de wetenschap zich hier tot voor kort niet intensief mee bezig gehouden.

In de psychologie is inmiddels een geheel nieuwe richting ontstaan. Deze richting, Energie Psychologie, biedt revolutionaire mogelijkheden voor het oplossen van emotionele klachten en vele lichamelijke klachten.

Onderzoek heeft laten zien dat methodes die zich met Energy Psychologie bezighouden sneller én beter resultaat hebben dan conventionele behandelmethodes (Wells, Polglase, Andrews, Carrington en Baker, 2000).


De oorzaak van je faalangst aanpakken

Veel mensen gaan in therapie om op de één of ander manier van hun angst om te falen af te komen. In de meeste gevallen brengt dit slechts jarenlange therapie en onvoorspelbare resultaten.

Methodes die gebaseerd zijn op Energy Psychologie, zoals Emotionele Bevrijding, pakken het probleem aan waar dit zich bevindt; in het energiesysteem van je lichaam.

Wanneer dit systeem weer in balans wordt gebracht, zijn de negatieve (pijnlijke) emoties en de daardoor veroorzaakte klachten verdwenen.


Voordelen zijn

 • Eenvoudige handelingen
 • Snel aan te leren methode
 • Korte behandelingsduur
 • Klachten kunnen snel en volledig verdwijnen
 • Pijnloos en niet belastend
 • Géén tranen
 • Géén heftige emotionele ontladingen
 • Géén pijnlijke herbeleving


Emotionele Bevrijding is een eenvoudige methode
die jij gemakkelijk kan toepassen
om jouw angst om te falen aan te pakken.


Pak zelf je faalangst aan

In het boek 'Pak je faalangst aan' beschrijf ik op duidelijke wijze hoe jij de Emotionele Bevrijding methode kunt toepassen om je faalangst aan te pakken. Dit is een boek waarmee jij direct aan de slag kunt gaan.Meer dan 17367 mensen
hebben mijn boeken aangeschaft!

Pak je faalangst aanDe prijs van het ‘Pak je Faalangst aan' is tijdelijk slechts ̶€2̶9̶,9̶5̶ ̶ €19,95!


Bestel nu, dan kan jij binnen 5 minuten je faalangst aanpakken.

Let op: dit boek is een elektronisch document dat je direct kunt downloaden

Bestel voor en ontvang € 10,00 korting plus GRATIS de volgende bonussen:

Bonus 1

Makkelijk presteren met Morpheus (normale prijs Euro 17,95)


Ik leg in dit boek 9 effectieve, snel toe te passen en vlug werkende oefeningen uit die jij zeker kunt gebruiken bij de aanloop naar het moment dat je de prestatie moet neerzetten en tijdens het presteren zelf.
De 9 fantastische oefeningen om goed te presteren zijn:

 • Angst verdrijver
 • Ruim je negatieve gedachten op
 • Snel zelfvertrouwen techniek
 • Stop uitstelgedrag
 • Voel je krachtig en energiek
 • Verbeter je zelfbeeld
 • Doof je paniek
 • Laat je spanning wegzakken
 • Breng je hersens op gang Laat je hersens op topsnelheid werken!


Pas deze oefeningen toe, dan zal jij een succesvolle prestatie neerzetten!


Bonus 2
Pak je klachten nog sneller aan (normale prijs Euro 15,00)


Ik leg in dit boek 3 nog snellere en kortere variaties van de Emotionele Bevrijding uit. De één nog sneller dan de ander.

Lees dit boek door en ook jij kunt in sneltreinvaart je klachten achter je laten.


Bonus 3
De 30 seconden Stress Oplosser (normale prijs Euro 7,50)


Met deze gemakkelijk te gebruiken methode kan jij je stress in enkele ogenblikken verdrijven.Bonus 4
De Noodrem (normale prijs Euro 7,50)Hevige emoties die jij ondergaat kan je snel verminderen met de Noodrem. Heel handig als je op het punt staat om in paniek te raken, vol stress zit, plotseling angstig bent, enz.


Ervaringen van anderen over de boeken van Morpheus

"Ik heb het toegepast en merk dat het effect heeft.”
” Het is eenvoudig en effectief. Ik ben hoopvol om mij na jaren van therapie nu eindelijk weer fitter en minder angstig te gaan voelen!" M.A.


“Ik vind het boek qua taalgebruik precies goed: helder en duidelijk en heel toegankelijk voor een groot publiek.”
”Je hoeft niet hele boekwerken door te pluizen om te weten te komen wat je nu precies moet doen. Alles is vrij snel duidelijk.

Mijn verwachting was dat ik heel praktische richtlijnen zou krijgen. Ik was ook heel nieuwsgierig naar die wonderlijke, eenvoudige methode''. Het boek is inderdaad heel praktisch.

Deze methode is vrij gemakkelijk en snel te leren, het kan eigenlijk niet mis gaan. Het is overal toepasbaar: zelfs in de pauze op je werk.
Ik raad dit boek zeker aan. Als je voelt dat iets goed is, dan deel je dat toch graag?” Maria Quesada


"Het beste aan dit boek vind ik dat het goed overzichtelijk neergezet is. Ik wil dingen snel en duidelijk kunnen overzien. “
”De 3 grootste voordelen:

 • De methode is kort en overzichtelijk.

 • Deze methode werkt vrij snel en kost dus in tegenstelling tot veel andere methodes niet te veel tijd tijdens een consult.

 • Iedereen kan er thuis ook mee werken, omdat het eenvoudig toe te passen is."
Ben van der Mark.
Therapeut Touch for Health, Integra, Nei, Bio-resonantie en APS-pijntherapie.


“Het boek is duidelijk en goed te lezen.”
”Het is in begrijpelijke taal geschreven. Mijn verwachtingen waren hoog gespannen. Ik ben nog niet helemaal van mijn klachten af,maar er is een enorme verbetering. Mijn verwachtingen zijn dan ook uitgekomen.

Ik ben rustiger geworden na het toepassen hiervan. Deze methode is makkelijk en snel toe te passen, geen ellenlange handelingen. Onbewust pas ik het nu bij heel veel andere situaties toe. Ik raad dit boek aan, iedereen kan hiermee werken!!!!!” Arno


“Zeer overzichtelijk.”
”Eerlijk gezegd had ik lage verwachtingen toen ik dit boek bestelde. Ik kan echter zeggen dat het boek duidelijk en overzichtelijk is en dat deze methode zelf met gemak toe te passen is. Ik kan dit boek aan eenieder aanbevelen.” Hans Smit


Pak zelf je faalangst aan

Pak je faalangst aan


Stap voor stap vertel ik je in dit rijk geïllustreerde eboek hoe jij de Emotionele Bevrijding methode snel en eenvoudig kunt aanwenden om jouw faalangst aan te pakken.


De prijs van ‘Pak je faalangst aan’ is tijdelijk
slechts ̶2̶9̶,9̶5̶ ̶ 19,95 Euro!


Bestel nu, dan kan je over 5 minuten je faalangst aanpakken.

Dit boek is alleen verkrijgbaar als elektronische bestand. Je kunt je eboek dus na aankoop direct downloaden en lezen op je computer, e-reader, smartphone of iphone of zelf uitprinten.

Bestel vooren ontvang € 10,00 korting plus GRATIS de volgende bonussen:

Bonus 1

Makkelijk presteren met Morpheus (normale prijs Euro 17,95)Ik leg in dit boek 9 effectieve, snel toe te passen en vlug werkende oefeningen uit die jij zeker kunt gebruiken bij de aanloop naar het moment dat je de prestatie moet neerzetten en tijdens het presteren zelf.
De 9 fantastische oefeningen om goed te presteren zijn:

 • Angst verdrijver
 • Ruim je negatieve gedachten op
 • Snel zelfvertrouwen techniek
 • Stop uitstelgedrag
 • Voel je krachtig en energiek
 • Verbeter je zelfbeeld
 • Doof je paniek
 • Laat je spanning wegzakken
 • Breng je hersens op gang Laat je hersens op topsnelheid werken!

Pas deze oefeningen toe, dan zal jij een succesvolle prestatie neerzetten!


Bonus 2
Pak je klachten nog sneller aan (normale prijs Euro 15,00)


Ik leg in dit boek 3 nog snellere en kortere variaties van de Emotionele Bevrijding uit. De één nog sneller dan de ander.

Lees dit boek door en ook jij kunt in sneltreinvaart je klachten achter je laten.


Bonus 3
De 30 seconden Stress Oplosser (normale prijs Euro 7,50)Met deze gemakkelijk te gebruiken methode kan jij je stress in enkele ogenblikken verdrijven.
Bonus 4
De Noodrem (normale prijs Euro 7,50)Hevige emoties die jij ondergaat kan je snel verminderen met de Noodrem. Heel handig als je op het punt staat om in paniek te raken, vol stress zit, plotseling angstig bent, enz.


Bestel nu, binnen 5 minuten kan jij de manual lezen
en kan jij je faalangst aanpakken.

Ook jij kan Emotionele Bevrijding toepassen

In ‘Pak je faalangst aan’ leg ik de basis van Emotionele Bevrijding op duidelijke wijze dusdanig uit dat jij in staat bent om snel met de Emotionele Bevrijding methode aan de slag te kunnen gaan.

In mijn praktijk heb ik Emotionele Bevrijding jarenlang toegepast bij het behandelen van emotionele klachten, zoals bijvoorbeeld faalangst, bij mijn cliënten. De Emotionele Bevrijding methode geeft snel én blijvend resultaat.

Pak met Emotionele Bevrijding je faalangst aan en voel je weer goed!
Jan Heering
Master Coach, trainer en auteur
Initiatiefnemer van Morpheus Emotionele bevrijding

Bestel NU je boek

Pak je faalangst aan Disclaimer


Entire contents copyright © Morpheus Institute. All rights reserved.

Show / HideWat anderen zeggen

Snel resultaat
“Ik heb ‘Pak je faalangst’ besteld omdat de methode mij zeer aansprak. Mijn verwachtingen waren daarom ook hoog gespannen. De manual is duidelijk, je kunt er gelijk mee aan de slag zonder dat je eerst veel achtergrond informatie moet lezen.

De opzet van ‘Pak je faalangst’ is heel duidelijk en dus zijn de oefeningen voor iedereen gemakkelijk is uit te voeren. De afbeeldingen en tekst verduidelijken de uitleg heel goed.

Het beste aan ‘Pak je faalangst aan’ is dat het snel resultaat geeft”
Mischa

Heel snel resultaat
“Mijn verwachtingen waren redelijk hoog gespannen. Een alternatief zou een cursus zijn geweest maar daar heb ik weinig tijd voor en dat is duur. De manual is zeer toegankelijk, duidelijk en je hebt al heel snel resultaat. Juist voor iemand met faalangst is het goed dat je zelf aan de slag kan gaan.”
D-J

Het heeft effect
Toen ik ‘Pak je faalangst’ bestelde was ik geïnteresseerd maar had geen verwachtingen. Het is immers het zoveelste boek dat je beterschap belooft.

De opzet van de manual is duidelijk. De opbouw van de oefeningen is duidelijk met een helder uitleg. Er is ook een duidelijke samenhang tussen de oefeningen.

Ik kan zeggen dat de oefeningen van ‘Pak je faalangst aan’ effect hebben bij het aanpakken van mijn podiumangst.”
Anoniem

Oude angsten opgeruimd zonder het opnieuw te beleven
Ik had lage verwachtingen toen ik de manual bestelde. ‘Pak je faalangst’ is echter duidelijk en helder.

Door de oefeningen ga je je beter voelen. Je oude angsten worden opgeruimd zonder het opnieuw te beleven.”
Evert

Het werkt gewoon!
“Toen ik bestelde had ik geen verwachtingen omdat ik niet wist hoe het zou werken. Baat het niet dan schaad het niet, dacht ik. Het is duidelijk en gemakkelijk aan te leren. Er is goed uitgelegd wat de bedoeling is. Het werkt gewoon! Na de eerste keer al een groot verschil. Naarmate je het beter begrijpt wordt het effectiever.”
Niels

Op alle momenten van de dag toe te passen
“Mijn verwachtingen waren laag toen ik deze manual bestelde. Ik moet echter zeggen dat de manual duidelijk is en dat alles helder is uitgelegd. Deze methode kan je op alle momenten van de dag toe te passen en kost niet veel tijd.”
JVL

Je kunt zelf binnen 5 minuten aan je problemen gaan werken
"De methode wordt duidelijk en begrijpelijk opgelegd zodat je de instructies kan opvolgen. Het werkt echt. Het beste aan het boek is dat je zelf binnen 5 minuten aan je problemen kan gaan werken. “
J.J.M, Zwaanshoek

Je merkt al vrij snel resultaat
“Dit boek is goed en duidelijk geschreven. De methode is effectief en je merkt al vrij snel resultaat.”
Mieke

Simpel en overal te doen
"De foto’s zijn duidelijk en de tekst is goed leesbaar. De methode is simpel en overal te doen. Niet moeilijk te onthouden en goed te doen zonder dure en lastige therapie."
Mirjam

Het was een pure verrassing
“Toen ik bestelde had ik eigenlijk geen idee. Het was een pure verrassing. De manual is duidelijk. Het beste vind ik de mogelijkheden.”
mvV

Het werkt!
“Mijn verwachtingen waren laag maar ik kan zeggen dat het werkt!”
Hans de Ruiter

Duidelijke stap voor stap uitleg
"Toen ik bestelde wist ik niet wat ik kon verwachten. Ik heb al veel geprobeerd en niets heeft echt geholpen, dus mijn verwachtingen waren niet al te hoog. De manual is duidelijk met een stap voor stap uitleg. Het beste aan deze methode is dat je het overal kunt toepassen.”’
Karen Brouwers

Duidelijke manual waarmee je zo aan de slag kan
“Toen ik de manual bestelde dacht ik dat het de moeite van het proberen waard kon zijn. Het is een duidelijke manual waarmee je zo aan de slag kan. De methode is gemakkelijk te implementeren.”
Linda, Rotterdam

Direct resultaat
“Ik had hoge verwachtingen toen ik het boek bestelde. De manual bleek heel duidelijk te zijn. Stap voor stap wordt uitgelegd hoe de methode werkt. Het beste aan deze methode is dat je direct resultaat kan merken.”
V.A.

Duidelijke stap voor stap uitleg
"Ik bestelde maar wist niet wat ik kon verwachten. Ik heb al veel geprobeerd en niets heeft echt geholpen, dus mijn verwachtingen waren niet al te hoog. De manual is duidelijk met een stap voor stap uitleg. Het beste is dat je het overal kunt toepassen.”’
Karen Brouwers

Duidelijke manual
"Mijn verwachtingen waren hoog gespannen toen ik het boek bestelde. Het is een duidelijke manual. Het beste zijn de duidelijk, korte en concrete instructies.”
Anoniem

Gemakkelijk toe te passen
"Toen ik bestelde hoopte ik dat het effect zou hebben en dacht wie weet….. De manual is duidelijk geschreven en is overzichtelijk. De methode is gemakkelijk toe te passen. “
T. Vonk

Praktisch toepasbaar
"Ik verwachte ik niet veel van de manual.. Echter, de manual is duidelijk, eenvoudig leesbaar en met voldoende illustraties ter verduidelijking. Het beste is de praktische toepasbaarheid van deze methode.”
Mireille, La Roche en Ardenne

Het heeft gewerkt
"Met lage verwachtingen heb ik het boekmanual besteld. De manual is echter duidelijk. Door de overzichtelijkheid ben je geen tijden bezig om er achter te komen hoe het werkt. En belangrijker, het heeft gewerkt. Of dat nu autosuggestie is of niet, dat maakt me niet uit. Ik ben wel erg benieuwd of het resultaat blijvend is.
Bedankt !”
Huib Koning

Eenvoudige methode
“De manual is duidelijk. er wordt veel behandeld en goed stapsgewijs. Deze methode biedt een voor veel klachten te gebruiken vrij eenvoudige methode.”
JB

Simpel en overal te doen
"De foto’s zijn duidelijk en de tekst is goed leesbaar. De methode is simpel en overal te doen. Niet moeilijk te onthouden en goed te doen zonder dure en lastige therapie."
Mirjam

Simpele doeltreffendheid van de methode
“De manual is duidelijk met een praktische waarde. Het beste is de simpele doeltreffendheid van deze methode.”
Aloys, Lage Mierde

Je kunt het jezelf makkelijk aanleren
“De aanwijzingen in deze manual zijn op een makkelijke manier beschreven. Ook kan ik direct beginnen, hoef niet eerst een heel boekwerk door te lezen. Weet ik iets niet goed meer dan kan ik dat zo terug vinden. Het is beknopt maar duidelijk. De dingen die je moet doen zijn toegankelijk voor iedereen. Ik voel dat ik het ook kan en dat geeft een positief gevoel. De oefeningen duren kort en kun je het op elk moment doen Je kunt het jezelf makkelijk aanleren.”
H.H.

Snel zelf toe te passen met snel resultaat
“Met hoge verwachtingen heb ik de manual besteld. Deze bleek zeer duidelijk te zijn. De methode is snel zelf toe te passen en geeft snel resultaat.”
Bianca Dekker, Oosterbeek

Gemakkelijk en snel door iedereen te gebruiken
“Toen ik bestelde stond ik blanco in mijn verwachtingen en wilde alles aanpakken om van mijn onrustige gevoelens af te komen. De methode is duidelijk en helder weergegeven, met aan het einde van een hoofdstuk een duidelijke samenvatting. Het beste aan deze methode is dat deze gemakkelijk en snel door iedereen te gebruiken is.”
Ron

Tal van voorbeelden om je op weg te helpen
“Toen ik bestelde probeerde ik geen verwachtingen te hebben om teleurstelling te voorkomen, ik heb dus om de reden ik zie wel hoe het uitpakt voor mij. De manual is geschreven in duidelijke taal met tal van voorbeelden om je op weg te helpen.”
IB Hengelo

Iedereen kan dit toepassen
“De methode is gemakkelijk uitgelegd. Je hoeft zeker geen dokter of zoiets te zijn om het toe te passen. Het beste is de eenvoud van het proces, iedereen kan dit toepassen.”
GDB

Ik ben erg blij dat ik het gedaan heb, het heeft me goed geholpen
"Ik had er nog nooit van gehoord maar door te surfen op het internet ben ik er mee in aanraking gekomen. Normaal geloof ik niet zo in deze dingen, maar heb het toch gedaan. Ben ook erg blij dat ik het gedaan heb, het heeft me goed geholpen.

De methode is kort en gemakkelijk beschreven. Het boek is duidelijk en overzichtelijk. Het heeft mij echt geholpen. Je moet het gewoon doen. Je kunt zelf de beste manier kiezen die voor jou helpt of die jou aanspreekt om te doen."
H.S.

Zeer effectief
“DDe manual is duidelijk met een stapsgewijze uitleg. Het is zeer effectief en vergt geen diepgaande gesprekken.” Kathelyne, amsterdam

Overal toe te passen
“De manual is duidelijk en helder met stap voor stap uitleg. Deze methode is overal toe te passen en geeft direct rust.”
Marco, Nijmegen

In elke situatie toepassen
“Eerlijk gezegd had ik lage verwachtingen toen ik bestelde. De manual is echter duidelijk. Het beste van de methode is dat je het zelf in elke situatie kan toepassen.”
Chiro van den Bos, Amsterdam

Echt het probleem aanpakt
“Het is een duidelijke manual waarin alles duidelijk en begrijpelijk geschreven is. Het beste van de methode is dat je echt het probleem aanpakt.”
IA

Overzichtelijk en goed leesbaar
"Ik had lage verwachtingen toen ik de het boek bestelde. De manual bleek echter duidelijk te zijn. Het beste is dat het overzichtelijk is en goed leesbaar. Daarnaast is de eenvoud van de methode een pluspunt.”
I.P., Assen

Je kunt het overal toepassen
“Toen ik bestelde had ik hoge verwachtingen omdat ik al menig item hierover op internet had gelezen. De pluspunten van deze manual is de manier van uitleg over hoe te werk te gaan. Het grote voordeel van deze methode is dat je het over kunt toepassen.”
Th. van der Meij, Leiden