Kenmerken HyperventilatieKenmerken hyperventilatie

Wil jij weten hoe je hyperventilatie kunt herkennen en wat je er aan kunt doen? Hier kan je lezen wat de kenmerken hiervan zijn, wat de onderliggende oorzaak van hyperventilatie klachten is en hoe je dit kunt oplossen.


Kenmerken Hyperventilatie SpecialistBeste lezer,

Mijn naam is Jan Heering. Mijn specialisatie is het succesvol aanpakken van emotionele problemen zoals stress.

Ik heb al meer dan 20 boeken over het aanpakken van emotionele problemen op mijn naam staan.

In mijn praktijk heb ik vele cliënten geholpen om hun hyperventilatie klachten vlug op te lossen.

Zo dadelijk zal ik uitleggen wat de kenmerken hyperventilatie zijn.

Daarna zal ik vertellen wat onderliggende oorzaak van je klachten is.

Ik zal tevens uitleggen hoe deze oorzaak van hyperventileren op een betrekkelijk eenvoudige manier kan worden verholpen.
Lichamelijke Kenmerken Hyperventilatie

Je hebt last van een opgejaagde ademhaling. Je haalt te diep en te snel adem, terwijl je niet het idee hebt dat je dit doet.

Je krijgt hyperventilatie aanvallen wanneer je last hebt van spanning en stress en wanneer er sprake is van emotionele situaties.

Brok in de keel / kriebel in de keel

Pijnlijke ademhalingsspieren

Drukkend gevoel op de borst

Je krijgt last van benauwdheid

Je hebt last van duizelingen

Je krijgt hartkloppingen

Je hebt pijn in de hartstreek

Je handen zijn koud of klam

Je hebt tintelingen in vingers, handen, in je voeten en om je mond

Je krijgt een droge mond

Je kunt niet meer helder zien

Je krijgt last van hoofdpijn.

Je hebt een opgeblazen gevoel, buikpijn, last van boeren en winderigheid.

Je hebt last van stijve spieren

Je bent vermoeid

Je hebt last van slaapproblemen
Psychische Kenmerken Hyperventilatie

Kenmerken Hyperventilatie
Je bent gespannen

Je hebt last van gevoelens van onrust

Je hebt last van angsten

Het lukt je niet meer om je lang te concentreren

Je hebt last van sombere stemmingen


Vrij van je klachten

Verlost van je hyperventilatie kan jij eindelijk weer vrij en gelukkig door het leven gaan.

Verlost van jouw klachten kan jij je weer ontspannen en rustig voelen.
In iedere situatie!

Je kunt je leven weer oppakken.

Stel je eens voor hoe mooi je leven er dan uitziet.

Hoe goed jij je dan zal voelen.

Wat niet werkt

Er worden op het Internet vele adviezen en therapieën aanbevolen om hyperventilatie te verminderen. Ik heb hieronder een aantal van deze methodes op een rijtje gezet en vertel erbij waarom deze methodes niet werken.Praten over je klachten
Over je hyperventilatie praten geeft je misschien (even) een gevoel van opluchting. Maar, zoals je hebt gemerkt lost praten over je klachten niets op.

Onderdrukken
Trachten het hyperventileren te voorkomen door die akelige emoties te ontkennen en te onderdrukken werkt averechts. Je krijgt nog meer last van je klachten.

Psycholoog
Bij behandeling door een psycholoog wordt je jeugd doorgespit om zo de oorzaak van het hyperventileren te achterhalen. De wachttijden voordat je een dergelijk traject in kunt gaan zijn vaak lang. Daarnaast is een behandeltraject bij een psycholoog vaak zeer langdurig en is uitkomst de hoogst onzeker.

Alternatieve methodes
De meeste alternatieve geneeswijzen werken vaak langzaam. Of in het geheel niet.


De bovenstaande manieren om van je klachten aan te pakken werken niet of heel langzaam omdat de oorzaak van jouw kenmerken hyperventilatie niet wordt opgelost.

kenmerken hyperventilatie oplossen

Het is in de Oosterse wereld is al vele duizenden jaren bekend dat het lichaam niet alleen bestaat uit botten, spieren, pezen, organen en bloed. Je lichaam heeft namelijk ook een energiesysteem.

Door dit energiesysteem stroomt de energie van je lichaam. In China noemt met deze energie ‘Chi’. In Japan spreekt met van ‘Ki’. In het Verre Oosten spreekt men van levensenergie die door het energiesysteem stroomt.

Bij acupunctuur wordt van de kennis van het energiesysteem gebruik gemaakt. Er wordt bij acupunctuur getracht om met de bekende naaldjes het stromen van de levensenergie door het energiesysteem te bevorderen.

In de Westerse wereld is een tiental jaren pas (her)ontdekt dat het lichaam een energiesysteem heeft.

Door het energiesysteem van je lichaam hoort je energie vrij te stromen. Is dit het geval, dan voel jij je over het algemeen goed. Je hebt dan geen last van vervelende klachten zoals hyperventileren.

Echter, als gevolg van onverwerkte emoties en emotionele trauma’s ontstaan verstoringen in je energiesysteem. Veelal zijn deze onverwerkte emoties onbewust. Je weet dus niet dat je ze hebt en dat je er last van hebt.

Als gevolg van deze verstoringen in je energiesysteem gaat je levensenergie moeizamer stromen. Door het verminderde stromen van deze energie ontstaan emotionele klachten.

Het is dus belangrijk dat je gaat beseffen dat de oorzaak van die vervelende emoties, die nare gedachten en hyperventileren ‘slechts’ een gevolg zijn van de verstoringen in het energiesysteem van je lichaam.

Dit is dan ook de reden waarom al die goed bedoelde adviezen en tips tegen om hyperventilatie klachten tegen te gaan zo weinig helpen.

Deze tips en adviezen bieden namelijk geen oplossing omdat de onderliggende oorzaak van je klachten, de blokkades in je energiesysteem, niet worden verholpen.

Ben je echter in staat om de verstoringen in jouw energiesysteem te verhelpen, dan zijn de hyperventilatie klachten verdwenen.Wil jij weten hoe ook jij je hyperventilatie achter je kunt laten? Ga dan naar…...

Klik nu hier
voor hyperventilatie oplossingenHyperventilatie Therapie
Kenmerken Hyperventilatie Disclaimer
Morpheus Emotionele Bevrijding Home
WikipediaEntire contents Kenmerken Hyperventilatie copyright © Morpheus Instituut. All rights reserved.