Wat zijn de
paniekaanvallen oorzaken?

Voordat ik op de Paniekaanvallen Oorzaken in ga wil ik eerst even in het kort de symptomen van een aanval van paniek op een rijtje zetten. Daarna zal ik een uitleg geven van de ooraak van paniekaanvallen. En zal ik uitleggen hoe deze aanvallen opgelost kunnen worden.

Een aanval duurt slechts enkele minuten, je hebt echter het idee dat het veel langer duurt.

Je hebt het idee dat je iets verschrikkelijks overkomt. Je hart bonst en je hebt last van druk op je borst. Je begint hevig te transpireren, je krijgt last van duizelingen en kunt geen adem meer halen.

Je bent bang dat je de controle gaat verliezen of dat je gek wordt. De aanval kan zelfs zo intens zijn dat je bang bent om dood te gaan.

Na een aanval ben je verward en angstig. Je begrijpt niet wat er aan de hand is. Naderhand ben je bang dat het je weer gaat overkomen.

Je bent vatbaarder voor de aanvallen als je slecht geslapen hebt of hebt gedronken.paniekaanvallen Typen
De paniekaanvallen oorzaken kunnen verschillende typen paniekaanvallen tot gevolg hebben. Er zijn namelijk paniekaanvallen die spontaan kunnen optreden. Deze aanvallen worden dan ook spontane aanvallen genoemd.

Situationele aanvallen kunnen optreden op het moment dat je in een situatie terecht komt waarvoor je bang bent. Bijvoorbeeld: in de rij staan bij de kassa van een winkel / supermarkt, autorijden over een brug of met een hond geconfronteerd worden op straat.

Omdat je bang bent dat je weer een aanval van paniek krijgt is de kans groot dat je vermijdingsgedrag voor dit soort situaties gaat vertonen.Zo los je paniekaanvallen oorzaken niet op
Over je paniekaanvallen praten kan opluchten. Helaas lost het je klachten niet op. De aanvallen zullen terug blijven komen.

Je aandoening onderdrukken en trachten te overwinnen werkt niet of averechts. Het gevolg hiervan is dat de aanvallen steeds heviger worden.

Medicatie brengt veel bijwerkingen met zich mee. Daarnaast lost medicatie niets op, het onderdrukt slechts je klachten.

Alternatieve therapieën werken in vele gevallen langzaam of niet.


De bovenstaande manieren om van je klachten af te komen werken niet of langzaam omdat de paniekaanvallen oorzaken niet worden aangepakt.


Paniekaanvallen oorzaken oplossen
Het is gebleken dat de onderliggende oorzaak van aanvallen van paniek gelegen is in onverwerkte emoties. Deze onverwerkte emoties zijn veelal onbewust. Je draagt deze met je mee zonder dat jij je daarvan bewust bent!

Als gevolg van de onverwerkte emoties zijn er verstoringen in het energiesysteem van je lichaam ontstaan.

Wanneer je geen last hebt van verstoringen in je energiesysteem, dan voel jij je over het algemeen goed. Echter, zijn deze verstoringen wel aanwezig, dan kan je last krijgen van emotionele klachten zoals paniekaanvallen.

Door deze verstoringen in het energie systeem van je lichaam kan je als het ware niet meer van de betreffende gevoelens afkomen. Dit heeft als gevolg dat de aanvallen keer op keer terugkomen.

Worden deze verstoringen in je energiesysteem verholpen, hetgeen snel en eenvoudig kan gebeuren, dan zijn ook je klachten verdwenen.

Er zijn oplossingen om snel je paniekaanval symptomen achter je te laten, namelijk...

Klik hier voor oplossingen
om jouw paniekaanvallen
snel achter je te laten
Paniekaanvallen oorzaken DisclaimerEntire contents copyright © Morpheus Instituut. All rights reserved.