”Hoe zou jij je voelen als jij van jouw klachten verlost zal zijn?“

Wat als….

Ik je een manier laat zien die zo verschillend is van alles wat je tot nu toe hebt gezien, waardoor je in staat bent om snel je stress en de daardoor veroorzaakte klachten achter je te laten?Wat is de oorzaak van je stress?

Verstoringen in het energiesysteem van je lichaam zorgen ervoor dat je last hebt gekregen van stress en de daarmee gerelateerde klachten.

Deze verstoringen verhinderen dat je deze emoties kunt loslaten en zorgen voor een disbalans in je energiesysteem.

Jan Heering

Beste lezer,

Mijn naam is Jan Heering. Ik ben specialist in het succesvol aanpakken van emotionele problemen.

Ik heb inmiddels al bijna 20 boeken over aanpakken van emotionele klachten, waaronder over stress geschreven.

In mijn praktijk heb ik velen geholpen om hun klachten achter zich te laten.

Ik zal je hier uitleggen wat de oorzaak van je klachten is en hoe jij je stress kunt oplossen.


Hoe kunnen je klachten snel opgelost worden?

Door het wegnemen van de oorzaak van je klachten, de verstoringen in je het energiesysteem van je lichaam, wordt de oorzaak van je klachten opgeheven.

Wanneer je energiesysteem weer in balans is, dan is de emotionele lading van de gebeurtenis of situatie verdwenen.

De herinnering is nog aanwezig. Je weet het nog wel dat je stress voelde, maar de emotie is opgelost. Je hebt dus geen stressgevoelens meer.

Echter wanneer je nu weer in zo’n situatie beland, dan zal je, wanneer je met succes de verstoringen in je energiesysteem hebt opgelost, je ontspannen kunnen voelen. Vrij van stress!

Emotionele Bevrijding is een methode die is gebaseerd op het wegnemen van verstoringen in het energiesysteem van het lichaam.


Wetenschappelijk bewezen

Kennis over de energiebanen van het lichaam bestaat in het Verre Oosten al duizenden jaren. Deze kennis wordt onder andere gebruikt bij acupunctuur. In het Westen heeft de wetenschap zich hier tot voor kort niet intensief mee bezig gehouden.

In de psychologie is inmiddels een geheel nieuwe richting ontstaan. Deze richting, Energy Psychologie, biedt revolutionaire mogelijkheden voor het oplossen van emotionele klachten en vele lichamelijke klachten.

Onderzoek heeft laten zien dat methodes die zich met Energy Psychologie bezighouden sneller én beter resultaat hebben dan conventionele behandelmethodes (Wells, Polglase, Andrews, Carrington en Baker, 2000).


De oorzaak van je klachten oplossen

Veel mensen blijven zoeken om op de één of ander manier hun klachten te verhelpen. In de meeste gevallen brengt dit slechts jarenlange zoektocht en onvoorspelbare resultaten met zich mee.

Methodes die gebaseerd zijn op Energy Psychologie, zoals Emotionele Bevrijding, pakken het probleem aan waar dit zich bevindt; in het energiesysteem van het lichaam.

Wanneer dit systeem weer in balans wordt gebracht, zijn de negatieve (pijnlijke) emoties en de daardoor veroorzaakte klachten verdwenen.


Voordelen zijn

  • Eenvoudige handelingen

  • Snel aan te leren methode

  • Korte behandelingsduur

  • Klachten kunnen snel en volledig verdwijnen

  • Pijnloos en niet belastend

  • Géén tranen

  • Géén heftige emotionele ontladingen

  • Géén pijnlijke herbeleving


Emotionele Bevrijding is een eenvoudige methode
die jij gemakkelijk kan toepassen
om jouw klachten aan te pakken.Pak je klachten gemakkelijk aan

In de manual 'Pak je stress aan' beschrijf ik op duidelijke wijze, geïllustreerd met vele foto's, hoe jij de Emotionele Bevrijding methode kunt toepassen om je klachten aan te pakken. Dit is een manual waarmee jij direct aan de slag kunt gaan.


Meer dan 17367 mensen
hebben mijn manual al gekocht!De prijs van Pak je stress aan is tijdelijk
slechts 19,95 € 9,95!

Iedereen kan Emotionele Bevrijding toepassen!

Let op: Pak je stress aan is een elektronisch document dat je direct na aankoop kunt downloaden.


Bestel nu, binnen 5 minuten kan jij je manual lezen
en kan jij stress aanpakken.
Bestel Nu

Bestel voor, ontvang € 10,00 korting en GRATIS de volgende bonussen:

Bonus 1
Voel je goed met Morpheus (normale prijs Euro 9,95)Met een keur aan oefeningen, op duidelijke wijze stap voor stap uitgelegd, laat ik zien hoe jij je weer goed kunt voelen.


Bonus 2
De 30 seconden Stress Oplosser (normale prijs Euro 7,50)
Met deze gemakkelijk te gebruiken methode kan jij je stress in enkele ogenblikken verdrijven.


Bonus 3
De Noodrem (normale prijs Euro 7,50)Hevige emoties die jij ondergaat kan je snel verminderen met de Noodrem. Heel handig als je op het punt staat om in paniek te raken, vol stress zit, plotseling angstig bent, enz.


Ervaringen van anderen

Je kunt er gelijk mee aan de slag
“Deze methode sprak mij zeer aan, omdat ik weet dat emotie energetisch wordt vastgezet als een blokkade in je lichaam. Daarom geloofde ik in de werking. Het beste is dat je er gelijk mee aan de slag kon zonder heel veel achtergrond informatie te lezen. De methode is duidelijk en dus voor iedereen makkelijk uit te voeren. Het beste is dat er plaatjes en tekst bij de oefening zijn geplaatst om het te verduidelijken. Deze methode geeft snel resultaat.”
Misha

Het heeft effect
“Toen ik bestelde was ik geïnteresseerd maar had geen verwachtingen. Het is immers het zoveelste boek dat je beterschap belooft. De opzet van de manual is duidelijk. De opbouw van de oefeningen is duidelijk met een helder uitleg. Er is ook een duidelijke samenhang tussen de oefeningen. Ik kan zeggen dat de oefeningen effect hebben.”
Anoniem

Heel snel resultaat
“Mijn verwachtingen waren redelijk hoog gespannen. Een alternatief zou een cursus zijn geweest maar daar heb ik weinig tijd voor en dat is duur. De manual is zeer toegankelijk, duidelijk en je hebt al heel snel resultaat.”
D-J

Het werkt dus echt
“Het is eenvoudig en geeft snel resultaat. Ik had me er heel eerlijk gezegd, niets bij voorgesteld. Maar het werkt dus echt.”
A. Coppelmans

Stress level is lager geworden
“Door dit materiaal ga je echt bezig gaat met de dingen waar je mee bezig wil. Zat op het moment van kopen hoog in de stress en door dit materiaal is mijn stress level zeker lager geworden.”
Wouter Bosch, Almelo

Ik ben er echt zó blij mee!
“Het is zo duidelijk en eenvoudig verwoord dat je het direct begrijpt en kunt toepassen. Het mooiste is ook dat het direct werkt, ik ben er echt zó blij mee!”
Nique, Den Haag

Je kunt jezelf weer prettig voelen
“Het is een helder, duidelijk en een compleet stappenplan. Je kunt jezelf weer prettig voelen zonder dat er iemand bij betrokken is.”
Ingrid van den Broek, Helmond

Het werkt echt!
“Het is een toegankelijke methode, je kunt er zo mee aan de slag. Wegens tijdgebrek begon ik eerst met één snelle oefening, en op een ander moment ben ik 'de hele ronde' gaan doen. Doordat je actief met ademhaling en alle oefeningen bezig bent, word je vanzelf al rustiger. Dus ja, hoe precies weet ik ook niet, maar het werkt echt!“
Idem

Van het eerste moment effectief
“Eenvoudig toe te passen en werkt naar mijn aanvoelen, van het eerste moment effectief. Bedankt voor de bijkomende tips. Ik beoefen de techniek wel in combinatie met gezondere voeding te eten en veel water te drinken.“
B.B.

Tot mijn stomme verbazing viel de stress al weg
“Tot nu toe de uitgebreide handeling. Aan de andere kwam ik niet toe mede omdat tot mijn stomme verbazing de stress al wegviel. Ik zal het nog wel doornemen maar tot aan vandaag is de noodzaak er niet meer. Ik snap er niks van maar het heeft kennelijk meteen al gewerkt.”
R.J. Goes te Heemskerk

Duidelijk uitgelegd
Het is zeer duidelijk uitgelegd met de nodige foto's. Het is simpel te volgen en uit te voeren. We zijn vol goede moed begonnen!”
Ilse

Voor alle leeftijden
“Het is simpel, no-nonsense, voor alle leeftijden, en geeft snel resultaat.”
Corine

Rustig gebleven
De methode lijkt te werken. Op oudejaarsavond ben ik met opzet alleen gebleven met een Seresta en oordoppen naast me. Het was niet nodig, ik ben rustig gebleven, wat sinds mijn kindertijd niet gebeurd is. Dat geeft moed!!!!”
M. P. Enschede

Direct aan de slag
“Je kunt direct aan de slag. Je hoeft niet eerst heel het boek uit je hoofd te leren. Door het te doen leer je voelen en luisteren naar je lichaam.“
M.S.

Onmiddellijk toe te passen
“Het helpt echt de spanning weg te nemen en wel heel snel. Het is kunt het overal toepassen. Het geeft je handvaten voor het oplossen van de spanning, je kunt wat doen en dat geeft rust.”
I.D.

Het werkt echt, snel en effectief
“Het beste aan de manual is dat het zo praktisch toepasbaar is en gericht op actie. Deze methode werkt echt, snel en effectief. En daarnaast vind ik het een enorm pluspunt dat je de emotie niet hoeft te benoemen, niet hoeft te achterhalen welke overtuigingen eronder liggen en niet hoeft te graven om iets op te lossen.”
J. van Veen


Pak je stress aanStap voor stap vertel ik je in deze rijk geïllustreerde manual op duidelijke wijze hoe jij de Emotionele Bevrijding methode snel en eenvoudig kunt aanwenden om jouw klachten aan te pakken.

Ook jij kan Emotionele Bevrijding toepassen!


Pak je stress aan is alleen verkrijgbaar als elektronisch bestand. Je kunt de manual en bonussen dus na aankoop direct downloaden en lezen op je computer, e-reader en iphone of zelf uitprinten.


Tijdelijke Aanbieding

De prijs van Pak je Stress aan is
tijdelijk slechts 19,95 9,95 Euro!Bestel nu, binnen 5 minuten kan jij Pak je stress aan lezen en kan jij je stressklachten aanpakken.


Bestel NU


Bestel voor, ontvang € 10,00 korting en GRATIS de volgende bonussen:
Ook jij kan Emotionele Bevrijding toepassen

In deze manual leg ik de basis van Emotionele Bevrijding op duidelijke wijze dusdanig uit dat jij in staat bent om snel met Emotionele Bevrijding aan de slag te kunnen gaan.

In mijn praktijk heb ik deze methode jarenlang toegepast bij het behandelen van emotionele klachten, zoals stress, bij mijn cliënten. De Emotionele Bevrijding methode geeft snel én blijvend resultaat.

Ook jij kan je klachten oplossen!Jan Heering
Master Coach, trainer en auteur
Initiatiefnemer van Morpheus Emotionele bevrijding

Bestel NU je manual


Entire contents copyright © Morpheus Institute. All rights reserved.