Hieronder vind je een overzicht
van de meest gestelde vragen
én de antwoorden daaropVraag: Hoe kan het dat in een beperkt aantal coachings-sessies bij jou mijn klachten worden opgelost?
Antwoord: Ik los de oorzaken van je klachten op. Deze oorzaken zijn verstoringen in jouw energiesysteem en onverwerkte emoties.

Ook als jij al jaren last hebt van je klachten en bij psychiater, psycholoog of therapeut bent geweest, dan kan ik evengoed je klachten snel oplossen.
Ik krijg mensen in mijn praktijk die onder behandeling zijn geweest van de bekenste coaches in Nederland. In de meeste gevallen kan ik ze wel van hun klachten af helpen.Vr. Kan je mij garanderen dat ik van mijn klacht verlost wordt?
A. Wanneer je besluit om coachings-sessies bij mij te gaan nemen, dan is de kans groot (ca. 90%)dat jij van je klachten wordt bevrijd.

Garanderen kan ik dit echter niet. Er is echter geen therapievorm of therapeut die dit kan garanderen.

Door de methodes die ik hanteer en de combinatie daarvan ben ik echter in staat om een zeer groot percentage van mijn cliënten van hun klachten af te helpen.Vr. Worden de coachings-sessies vergoed door het ziekenfonds?
A. Nee. Doordat ik de nieuwste (en daarmee ook de snelste) methodes voor het oplossen van emotionele klachten hanteer worden mijn consults niet vergoed door ziektekostenverzekeringen en het ziekenfonds.

Is een consult te duur voor je, leer dan zelf je klachten oplossen vanuit een boek over één van de vormen van Energy Psychologie.

Deze methodes zijn eenvoudig toe te passen en voor iedereen snel te leren.

Mijn nieuwste boek 'Pak Je Klachten aan met EFT' beschrijft duidelijk hoe jij zelf je klachten kunt aanpakken met deze eenvoudig toe te passen methode.


Ik Wil Zelf Mijn Klachten Oplossen

Vr. Heb je het adres van een therapeut bij mij in de buurt?
A. Voor een therapeut bij jou in de buurt kan je het beste zelf even even online kijken.Vr. Ik moet voor mijn school / studie een werkstuk maken / spreekbeurt houden over een bepaalde emotionele klacht. Heb je informatie voor mij?
Tot mijn spijt kan ik niet meer ingaan op deze verzoeken doordat ik geen gelegenheid heb om je informatie aanvraag met voldoende aandacht te behandelen.
Doorverwijzen naar andere informatiebronnen is door dezelfde reden ook niet mogelijk.

Contact met Morpheus Emotionele Bevrijding


Disclaimer Sitemap