Back to Back Issues Page
, vandaag is de laatste mogelijkheid
July 14, 2022

Je ontvangt deze email omdat je in het (verre) verleden een eboek bij Morpheus Instituut hebt gekocht. Of hebt opgegeven voor de Morpheus E-Nieuwsbrief. Wil je geen emails van mij meer ontvangen, dan kan je je afmelden met de link onderaan deze email.


Hai,

Vorige week ging mijn nieuwsbrief over negatieve gedachten, en dan met name hoe er vanaf te komen. Er zijn best wel veel mensen die vrij van hun negatieve gedachten willen zijn gezien het grote aantal bezoeken van de website naar aanleiding van die nieuwsbrief.

Om een lang verhaal kort te maken, in het artikel over het omgaan met negatieve gedachten staat een speciale aanbieding van ‘Vrij van negatieve gedachten‘.

In ‘Vrij van negatieve gedachten‘ kun je een verzameling van 12 oefeningen vinden die je kunt gebruiken om eindelijk eens een keer van je negatieve gedachten af te komen.

Echter, ………….

Deze aanbieding is echter alleen vandaag nog geldig!

Mocht je toch al van die negatieve gedachten af willen komen, dan is dit hét moment om nog van deze aanbieding gebruik te maken.

Klik hier om nog gebruik te kunnen maken van deze aanbieding
En vergeet niet!

Je leven is nu
maak er iets moois van!


Jan Heering
Morpheus InstituutJe ontvangt de tips en aanbiedingen van Morpheus omdat je lezer van het Morpheus E-zine bent. Stel je geen prijs meer op deze waardevolle tips en aanbiedingen, dan kan jij je afmelden met de link hieronder.

Back to Back Issues Page