Back to Back Issues Page
, Weekaanbieding - Hawaïaans EFT voor het snel oplossen van je klachten
November 24, 2015

HaiNa een lange tijd van stilte is er vandaag een weekaanbieding van een heel speciale methode.

Als gevolg van een motor ongeluk waarbij mijn linkerbeen behoorlijk is geraakt, heeft het een tijd geduurd voordat ik de draad weer op kon pakken.

Dit soort ervaringen doet je beseffen dat je een goede gezondheid niet voor vanzelfsprekend moet aannemen en dat je hele leven in een fractie van een seconde op zijn kop gezet kan worden.

Mijn knie is nog herstellende, maar gelukkig kan ik weer aan de slag.

De heel speciale methode waarover ik het had gaat over de gecombineerde kracht van Ho’oponopono, een eeuwenoude healingmethode, en een effectieve Energie Therpie vorm, namelijk EFT.

Ik heb deze methode Hawaiiaans EFT genoemd.

Ho'oponopono wordt al duizenden jaren gebruikt door de healers van Hawaï. Ho'oponopono betekent ‘goed maken’. Andere benamingen zijn ‘harmonie creëren’ en ‘balans creëren’.

EFT is een snelwerkende Energie Therapie methode, die gemakkelijk is toe te passen en goede uitkomsten geeft.

De combinatie van Ho'oponopono met EFT werkt eenvoudig, zeer grondig en geeft snelle resultaten.

Bij Hawaiiaans EFT is het niet nodig om te weten wat de oorzaak van het probleem is. Je hoeft alleen maar de emotionele, mentale of lichamelijke pijn bemerken.

Zelf heb ik Hawaïaans EFT gebruikt om het trauma van mijn motorongeluk te verwerken en de genezing van mijn been en knie te bespoedigen.

Hawaiiaans EFT
Ik leg in deze manual 3 versies van Hawaïaans EFT uit die allen zeer krachtig zijn.

Bij één van deze versies wordt gebruik gemaakt van speciale Hawaïaanse affirmaties, waardoor de behandeling een veel grotere impact zal hebben.

De woorden van deze speciale Hawaïaanse affirmaties hebben tot 7 niveaus van betekenis en bevatten een harmonische resonantie.

Je krijgt door het gebruik van deze speciale Hawaiïaanse affirmaties een veel grotere impact.

Daarnaast leg ik uit hoe je met de speciale Ha – ademhalingstechniek van Ho'oponopono nog betere resultaten kunt verwerven.

Ik vertel je ook hoe je een speciaal energiepunt, dat veel bij Hawaïaanse behandel methodes wordt gebruikt, kunt toepassen.Weekaanbieding

Speciaal voor Klanten van Morpheus en lezers van het Morpheus e-zine heb ik een aantrekkelijke korting van € 5,00 wanneer je gebruik maakt van deze weekaanbieding.

Wil jij ook gebruik maken van deze aantrekkelijke tijdelijke korting en je klachten snel en eenvoudig aanpakken? Klik dan nu hier


(kan je de link niet aanklikken omdat deze in 2 delen in je mailtje staat, kopieer en plak beide delen dan in je browser)


, pas deze geweldige versie van EFT toe om je klachten aan te pakken en je goed te voelen!


ZONnige groet


Jan Heering
Master Coach
Morpheus Instituut
Entire contents copyright © Morpheus Institute.
All rights reserved

Back to Back Issues Page