Tijdelijke aanbieding
t/m 14-11 geldig

Faster EFT

Faster EFT is één van de nieuwere ontwikkelingen binnen EFT. Deze variatie van EFT is ontwikkeld door Robert G. Smith. Robert Smith is een expert op gebied van stress management, spiritualiteit en heling.

Deze variatie van EFT veel kan betekenen voor iedereen die zijn emotionele klachten vlug wil aanpakken.

Smith heeft gestudeerd bij dr. Richard Bandler, die aan de wieg stond van Neuro-Linguistic Programming (NLP), Gary Craig, die Emotional Freedom Technique (EFT) heeft ontwikkeld en dr. Larry Nims, die aan de wieg stond van Be Set Free Fast (BSFF).

Robert Smith Faster EFT


Robert Smith ontdekte bij het behandeling van zijn vele cliënten dat bij al zijn cliënten de zelfde basis-emoties optraden, zoals onder andere: verdriet, angst, boosheid, emotioneel trauma’s, gevoelens van hulpeloosheid en hopeloosheid.

Deze kennis heeft hem het tot het daadwerkelijk benoemen van deze veel voorkomende emoties in zijn Faster EFT protocol gebracht.

Voordelen van Faster EFT

Minder energie punten nodig
Het voordeel van Faster EFT ten opzichte van het ‘gewone’ EFT is dat er minder energiepunten worden gebruikt. Dit is eenvoudiger en sneller.

Kracht van het onderbewuste
Daarnaast wordt er bewust gebruik gemaakt van de kracht van het onderbewuste. Hierdoor worden sneller resultaten geboekt.4 variaties van Faster EFT

Ik leg hier 4 variaties van Faster EFT uit. De één nog sneller dan de ander.

  • In het Faster EFT Protocol leg ik stap voor stap uit hoe jij Faster EFT kunt gebruiken om snel je klachten aan te pakken.

  • In het Faster EFT Kort Protocol leg ik uit hoe je met slechts 5 energiepunten en een affirmatie van maar 3 woorden je klachten kunt aanpakken.

  • In Faster EFT Aantikken in je verbeelding, vertel ik je hoe jij Faster EFT kunt gebruiken zonder nog energiepunten te hoeven aantikken.

  • En in Faster EFT Nog Sneller leg ik uit hoe je in sneltreinvaart zonder aantikken, zonder affirmaties en zonder in je verbeelding aantikken je klachten achter je kunt laten.Pas deze fantastische, snelwerkende versie van EFT toe om je klachten aan te pakken en voel je goed!


De prijs van Faster EFT is tijdelijk
slechts 14,95 9,95 Euro!Let op: Deze manual is een elektronische document dat je direct na aankoop kunt downloaden.
Faster EFTBestel nu, dan kan jij binnen 5 minuten je manual lezen.

Bonus 1 - EFT bij emotionele crisis

EFT kan je bijstaan wanneer de emoties zog hoog oplopen dat je in een emotionele crisis beland.

Bij deze EFT techniek zal jij in staat zijn om relatief snel je emoties met behulp van EFT weg te tikken. Zodat jij je weer goed kunt voelen!
Bonus 2 - Snelle Focus Techniek

De Snelle Focus Techniek is ontwikkeld om belemmerende gedachten op te heffen en ervoor te zorgen dat je hersenen aan de slag kunnen gaan met de gewenste taak.

Deze techniek is vooral geschikt wanneer je weinig tijd hebt om aan de slag te gaan met hetgeen je wilt.Tijdelijke aanbieding


Stap voor stap vertel ik je in deze duidelijke manual hoe jij de Faster EFT methode snel en eenvoudig toepassen.


Bestel je de Faster EFT manual nu, dan betaal je slechts 9,95 Euro in plaats van de reguliere prijs van 14,95.
Je krijgt dus een korting van 5,00 Euro!

Daarnaast ontvang je de 2 bonussen wanneer je nu besteld.De manual en bonussen zijn elektronische (pdf) bestanden die je kunt downloaden op je eigen pc.


Ook jij kan Faster EFT toepassen

In deze manual leg ik de Faster EFT methode op duidelijke wijze dusdanig uit dat jij in staat bent om snel met deze versie van EFT aan de slag te gaan.

In mijn praktijk heb ik EFT jarenlang toegepast bij het behandelen van vele emotionele klachten bij mijn cliënten. Deze methode geeft snel én blijvend resultaat.

Pak met Faster EFT je klachten aan en voel je weer goed!


Jan Heering
Master Coach, trainer en auteur
Initiatiefnemer van Morpheus Emotionele bevrijding
In de Faster EFT manual leg ik de basis van Faster EFT uit in mijn eigen bewoordingen en op mijn eigen manier. Ik heb mij verdiept in de Faster EFT methode maar heb daar geen opleiding in gedaan. Ik put bij het beschrijven van deze methode uit mijn eigen 17 jarige ervaring met EFT
Faster EFT DisclaimerEntire contents copyright © Morpheus Instituut. All rights reserved.
Show / Hide