Back to Back Issues Page
Weekaanbieding - Hawaïaans EFT voor het snel oplossen van je klachten
November 03, 2016

Hai,

Vandaag vraag ik je aandacht voor een bijzondere versie van EFT.

De heel speciale methode heeft de gecombineerde kracht van Ho’oponopono, een eeuwenoude Hawaiiaanse healingmethode, en een effectieve Energie Therpie vorm, namelijk EFT.

Ho'oponopono wordt al duizenden jaren gebruikt door de healers van Hawaï. Ho'oponopono betekent ‘goed maken’. Andere benamingen zijn ‘harmonie creëren’ en ‘balans creëren’.

EFT is zoals je waarschijnlijk wel weet een snelwerkende Energie Therapie methode, die gemakkelijk is toe te passen en goede uitkomsten geeft.

De combinatie van Ho'oponopono met EFT werkt eenvoudig, zeer grondig en geeft snelle resultaten.

Bij Hawaiiaans EFT is het niet nodig om te weten wat de oorzaak van het probleem is. Je hoeft alleen maar de emotionele, mentale of lichamelijke pijn bemerken.

Zelf heb ik Hawaïaans EFT gebruikt om het trauma van een motorongeluk te verwerken en de genezing van mijn zwaar gekneusde been en knie te bespoedigen.

Hawaiiaans EFT
Ik leg in deze manual 3 versies van Hawaïaans EFT uit die allen zeer krachtig zijn.

Bij één van deze versies wordt gebruik gemaakt van speciale Hawaïaanse affirmaties, waardoor de behandeling een veel grotere impact zal hebben.

De woorden van deze speciale Hawaïaanse affirmaties hebben tot 7 niveaus van betekenis en bevatten een harmonische resonantie.

Je krijgt door het gebruik van deze speciale Hawaiïaanse affirmaties een veel grotere impact.

Daarnaast leg ik uit hoe je met de speciale Ha – ademhalingstechniek van Ho'oponopono nog betere resultaten kunt verwerven.

Ik vertel je ook hoe je een speciaal energiepunt, dat veel bij Hawaïaanse behandel methodes wordt gebruikt, kunt toepassen.

Weekaanbieding

Speciaal voor Klanten van Morpheus en lezers van het Morpheus e-zine heb ik een aantrekkelijke korting wanneer je gebruik maakt van deze weekaanbieding die geldig is t/m 8 November.

Wil jij ook gebruik maken van deze aantrekkelijke tijdelijke korting en je klachten snel en eenvoudig aanpakken? Klik dan nu hier


, pas deze geweldige versie van EFT toe om je klachten aan te pakken en je goed te voelen!
ZONnige groet


Jan Heering
Master Coach
Morpheus Instituut
Entire contents copyright © Morpheus Institute.
All rights reserved

Back to Back Issues Page