Back to Back Issues Page
, excentrieke psychiater ontwikkeld eigen Energie Therapie methode
April 25, 2018

Hai,

De Amerikaanse psychiater dr Larry Nims kan je enigszins excentriek noemen.

Inmiddels heeft hij al meer dan 30 jaar ervaring heeft met het behandelen van patiënten met ernstige psychische stoornissen.
Larry Nims BSFF

Omdat hij van mening was dat de gangbare methodes niet voldoende werkzaam waren begon hij al vroeg in zijn carrière een zoektocht naar methodes die beter werkten.Na verloop van tijd ontdekte dr Nims de eerste vorm van Energie Therapie, TFT (Tought Field Therapy) en was één van de eersten die die een training volgde bij Roger Callahan, de grondlegger van deze methode.

Op basis van de denkbeelden van Callahan heeft Nims zijn eigen Energy Therapy methodes ontwikkeld.

In eerste instantie heeft hij een aantik versie van ontwikkeld. Deze eerste versie omvat slechts 4 energiepunten die worden aangetikt.

Daarnaast wordt per energiepunt een specifieke emotie benoemd. Deze aantik versie van blijkt in de praktijk bijzonder effectief te zijn.

Hij Noemde zijn methode BE SET FREE FAST (BSFF), dit is een acroniem voor Behavioral & Emotional Symptom Elimination Training For Resolving Excess Emotion: Fear, Anger, Sadness & Trauma.

Maar hier stopte dr Nims niet. Hij ging verder met zijn onderzoeken en aan de hand daarvan ontwikkelde hij een versie van BSFF waarbij aantikken van de energiepunten niet meer nodig was.

Bij deze versie van BSFF geef je instructies aan je onderbewuste die dan de oorzaak van je klachten op zal ruimen. Deze versie heeft hij ‘Instant BSFF’ genoemd.

Welke versie je van BSFF gebruikt maakt niet zoveel uit, ze werken beiden zeer goed.

Ikzelf heb een voorkeur voor de eerste versie omdat het aantikken van de energiepunten op de één of andere manier meer voldoening geeft.Weekaanbieding – geldig t/m donderdag 26 april

In ‘Pak je Klachten aan met Be Set Free Fast’ beschrijf ik de BSFF aantik versie én 'Instant BSFF' op duidelijke wijze.Speciaal voor jou heb ik een aantrekkelijke korting van € 4,00 wanneer je gebruik maakt van deze weekaanbieding die geldig is tot en met 26 April.
Klik nu hier, vergeet niet:
Je leven is nu
maak er iets moois van!


Jan Heering


Je ontvangt de tips en aanbiedingen van Morpheus omdat je lezer van het Morpheus E-zine bent. Stel je geen prijs meer op deze waardevolle tips en aanbiedingen, dan kan jij je afmelden met de link hieronder.

Back to Back Issues Page