E - Nieuwsbrief met:

Nieuws van Morpheus

Snelle oplossingen voor emotionele klachten


Morpheus E-Nieuwsbrief Nummer #39, 26 Augustus 2008


Hai <>

Ik hoop dat jij net als ik hebt genoten van een welverdiende vakantie. Ik heb samen met mijn vrouw en 3 kinderen een aantal weken het heerlijke Bourgondische leven in het zuiden van ons land kunnen ervaren.

Tevens heb ik genoten van de sportieve prestaties van de Olympische sporters. Hierbij is het mij opgevallen dat bij een aantal landen ervoor werd gezorgd dat de sporters ook mentaal in topvorm waren.

Ook het Nederlandse dames waterpoloteam en het dames hockeyteam werden begeleid door een mental coach. De resultaten spreken voor zich.

Zo zie je dat mentale training niet alleen in het dagelijkse leven gebruikt hoeft te worden.

In deze eerste Morpheus Nieuwsbrief na de zomer beschrijf ik weer een aantal snelle effectieve methodes die jij zeker kunt gebruiken.

In deze E-Nieuwsbrief:

Reken af met je angst voor spreken in het openbaar

Snelle Ontspannings Methodes

Pak zelf je klachten aan met EFT

Ruim emotionele klachten op en voel je goed!

ZONnige groet,
Jan HeeringReken af met je angst voor spreken in het openbaar
Het kan echt, ontspannen en vrij van angst spreken in het openbaar. Voor een groep gewoon jezelf zijn en een pakkend, aansprekend verhaal vertellen.

Vrijdag 12 September begint de cursus ‘Sprekend Jezelf’ gegeven door mijn ervaren collega Marijke van Dellen. Met deze cursus kan je voor eens en altijd afrekenen met je angst voor het spreken in het openbaar.

- Je leert hoe je onbevangen voor een groep kunt staan.

- Hoe je hierbij jezelf kunt zijn en jezelf blijft.

- Hoe je dit kunt doen. Ongeacht de grootte van die groep.

- Hoe jij je een eigen, unieke en authentieke spreekstijl kan ontwikkelen.

- En nog veel meer.

De nieuwe cursus begint al op vrijdag 12 September

Ja, ik wil mijn angst voor spreken in het openbaar oplossen,
ik klik nu hier voor meer informatie

(kan je de link niet aanklikken omdat deze in 2 delen in je mailtje staat, kopieer en plak beide delen dan in je browser)


Snelle Ontspannings Methodes
Ontspanning is een belangrijk aspect bij het voorkomen en tegen gaan van stress, angst en depressie.

2 maal per dag een paar minuten gerichte ontspanning kan al van grote invloed zijn op je lichamelijke en geestelijke welbevinden en kan jaren aan je leven toevoegen.

Ik heb 2 eenvoudig toe te passen snelle ontspanning methodes voor je beschreven. Ja, ik wil ontspannen en klik nu hier

(kan je de link niet aanklikken omdat deze in 2 delen in je mailtje staat, kopieer en plak beide delen dan in je browser)


Pak zelf je klachten aan met EFT
Heb jij genoeg van je emotionele klachten? Wil je deze klachten nu eindelijk eens achter je laten? Maar weet je niet hoe?

EFT is een methode gebaseerd op het wegnemen van verstoringen in het energiesysteem van het lichaam. Deze verstoringen blijken veelal de oorzaak te zijn van emotionele klachten.

EFT (Emotional Freedom Techniques) is een eenvoudige, voor iedereen toe te passen methode. Met deze doeltreffende techniek is het gemakkelijk om zelf je klachten aan te pakken.

Mijn bekende manual ‘Pak je klachten aan met EFT’ is een compacte manual waarin ik deze effectieve EFT methode op een glasheldere manier uitleg.

Ik wil je weten hoe ik mijn klachten zelf aan kan pakken en ik klik nu hier
(kan je de link niet aanklikken omdat deze in 2 delen in je mailtje staat, kopieer en plak beide delen dan in je browser)Entire contents copyright © Morpheus Institute.
All rights reserved