Hoe zal jij je voelen als jij van jouw klachten verlost bent?

Wat als….

Ik je een manier laat zien die zo verschillend is van alles wat je tot nu toe hebt gezien, waardoor je in staat bent om snel je klachten achter je te laten?

De oorzaak van je klachten

Verstoringen in het energiesysteem van je lichaam zorgen ervoor dat je (hevige) emoties voelt en blijft voelen over bepaalde gebeurtenissen en situaties.

Deze verstoringen verhinderen dat je deze emoties kunt loslaten en zorgen voor een disbalans in je energiesysteem.

Beste lezer,

Mijn naam is Jan Heering. Ik ben specialist in het succesvol aanpakken van emotionele problemen.

Ik heb inmiddels meer dan 30 boeken over aanpakken van emotionele klachten geschreven.

In mijn praktijk heb ik velen geholpen om hun klachten achter zich te laten.

Ik zal je hier uitleggen wat de oorzaak van emotionele problemen is en hoe je jouw klachten kunt oplossen.


Los je klachten snel op

Door het wegnemen van de verstoringen in je energiesysteem wordt je energiesysteem weer in balans gebracht.

Wanneer dit heeft plaatsgevonden, dan is de emotionele lading van de gebeurtenis of situatie als het ware opgelost. De herinnering is nog aanwezig; maar de (emotionele) lading is verdwenen.

Emotional Freedom Techniques (EFT) is een methode die is gebaseerd op het wegnemen van verstoringen in het energiesysteem van het lichaam.


Wetenschappelijk bewezen

Kennis over de energiebanen van het lichaam bestaat in het Verre Oosten al duizenden jaren. Deze kennis wordt onder andere gebruikt bij accupunctuur. In het Westen heeft de wetenschap zich hier tot voor kort niet intensief mee bezig gehouden.

In de psychologie is inmiddels een geheel nieuwe richting ontstaan. Deze richting, Energy Psychologie, biedt revolutionaire mogelijkheden voor het oplossen van emotionele klachten en vele lichamelijke klachten.

Onderzoek heeft laten zien dat methodes die zich met Energy Psychologie bezighouden sneller én beter resultaat hebben dan conventionele behandelmethodes (Wells, Polglase, Andrews, Carrington en Baker, 2000).


De oorzaak van je klachten oplossen

Veel mensen gaan in therapie om op de één of ander manier trauma’s en pijnlijke herinneringen te verhelpen. In de meeste gevallen brengt dit slechts jarenlange therapie en onvoorspelbare resultaten.

Methodes die gebaseerd zijn op Energie Psychologie, zoals EFT, pakken het probleem aan waar dit zich bevindt; in het energiesysteem van het lichaam.

Wanneer dit systeem weer in balans wordt gebracht, zijn de negatieve (pijnlijke) emoties en de daardoor veroorzaakte klachten verdwenen.


Voordelen zijn

 • Eenvoudige handelingen
 • Snel aan te leren methode
 • Korte behandelingsduur
 • Klachten kunnen snel en volledig verdwijnen
 • Pijnloos en niet belastend
 • Géén tranen
 • Géén heftige emotionele ontladingen
 • Géén pijnlijke herbeleving


Iedereen kan EFT toepassen!

Pak zelf je klachten met gemak aan

In het EFT boek 'Pak je klachten aan met EFT' beschrijf ik op duidelijke wijze, geïllustreerd met vele foto's, hoe jij de EFT methode kunt toepassen om je klachten aan te pakken. Dit is een boek waarmee jij direct aan de slag kunt gaan.


Meer dan 17367 mensen
hebben dit boek al gekocht!


covertest_softcover_pakjeklachtenaan3v3a

De prijs van de Pak je klachten aan met EFT is tijdelijk
slechts 29,95 € 19,95!

Iedereen kan EFT toepassen!Bestel nu, binnen 5 minuten kan jij je eboek lezen
en kan jij je klachten aanpakken.

Let op: dit eboek is een elektronisch document
dat je direct na aankoop kunt downloaden

Bestel voor, ontvang € 10,00 korting en GRATIS de volgende bonussen:

Bonus 1
Snel EFT (normale prijs € 7,50)
snel-eft-v1

Jouw klachten nog sneller aangepakt.
Met deze manual kan jij EFT nog sneller toepassen. Een bruikbare compacte manual als aanvulling op ‘Pak je klachten aan met EFT’. Deze versie van EFT wordt momenteel veel door Gary Graig, de grondlegger van EFT gebruikt.


Bonus 2
EFT Emotie Protocol (normale prijs € 7,50)
eft-emotieprotocol-v1

Ongewenste Emoties snel en eenvoudig opgelost.
Het EFT Emotie Protocol is één van de nieuwste ontwikkelingen op EFT gebied. Hiermee zijn jouw klachten nog eenvoudiger aan te pakken.


Bonus 3
De 30 seconden Stress Oplosser (normale prijs € 7,50)
cover-30secstressoplosser-flatv1-h270


Met deze gemakkelijk te gebruiken methode kan jij je stress in enkele ogenblikken verdrijven.Bonus 4
De Noodrem (normale prijs € 7,50)
cover-denoodrem-flatv1-270

Hevige emoties die jij ondergaat kan je snel verminderen met de Noodrem. Heel handig als je op het punt staat om in paniek te raken, vol stress zit, plotseling angstig bent, enz.


Wat anderen zeggen

"Ik heb het toegepast en merk dat het effect heeft”
”Het is eenvoudig en effectief. Ik ben hoopvol om mij na jaren van therapie nu eindelijk weer fitter en minder angstig te gaan voelen!" M.A.


“De EFT methode is vrij gemakkelijk en snel te leren”
”Je hoeft niet hele boekwerken door te pluizen om te weten te komen wat je nu precies moet doen. Alles is vrij snel duidelijk.

Mijn verwachting was dat ik heel praktische richtlijnen zou krijgen. Ik was ook heel nieuwsgierig naar die wonderlijke, eenvoudige methode''. Dit EFT boek is inderdaad heel praktisch.

De EFT methode is vrij gemakkelijk en snel te leren, het kan eigenlijk niet mis gaan. EFT is overal toepasbaar: zelfs in de pauze op je werk.
Ik raad deze manual zeker aan. Als je voelt dat iets goed is, dan deel je dat toch graag?” Maria Quesada


"Het beste vind ik dat het goed overzichtelijk neergezet is. Ik wil dingen snel en duidelijk kunnen overzien”
”De 3 grootste voordelen:

 • De EFT methode is kort en overzichtelijk.
 • Deze methode werkt vrij snel en kost dus in tegenstelling tot veel andere methodes niet te veel tijd tijdens een consult.
 • Iedereen kan er thuis ook mee werken, omdat EFT eenvoudig toe te passen is."

Ben van der Mark.
Therapeut Touch for Health, Integra, Nei, Bio-resonantie en APS-pijntherapie.


“Iedereen kan hiermee werken!!!!”
”Het is in begrijpelijke taal geschreven. Mijn verwachtingen waren hoog gespannen, ik loop met een fobie. Ik ben er nog niet helemaal vanaf,maar er is een enorme verbetering. Mijn verwachtingen zijn dan ook uitgekomen.

Ik ben rustiger geworden na het toepassen van EFT. Deze methode is makkelijk en snel toe te passen, geen ellenlange handelingen. Onbewust pas ik het nu bij heel veel andere situaties toe. Ik raad het aan, iedereen kan hiermee werken!!!!!” Arno


“EFT methode zelf met gemak toe te passen”
Eerlijk gezegd had ik lage verwachtingen toen ik bestelde. Ik kan echter zeggen dat de manual duidelijk en overzichtelijk is en dat de EFT methode zelf met gemak toe te passen is. Ik kan deze manual aan eenieder aanbevelen.” Hans Smit

Pak zelf je klachten aan met EFT

Stap voor stap vertel ik je in dit rijk geïllustreerde boek op duidelijke wijze hoe jij de EFT methode snel en eenvoudig kunt gebruiken om jouw klachten aan te pakken.

covertest_softcover_pakjeklachtenaan3v3a

De prijs van de Pak je klachten aan met EFT is tijdelijk
slechts 29,95 € 19,95!

bestelnu-groen-v1


Bestel nu, binnen 5 minuten kan jij je eboek lezen
en kan jij je klachten aanpakken.

Dit EFT boek is alleen verkrijgbaar als elektronisch bestand. Je kunt de manual dus na aankoop direct downloaden en lezen op je computer, e-reader en iphone of zelf uitprinten.


Bestel voor, ontvang € 10,00 korting en GRATIS de volgende bonussen:

4-eft-bonussen


Ook jij kan EFT toepassen

In dit EFT tapping boek leg ik de basis van EFT op duidelijke wijze dusdanig uit dat jij in staat bent om snel met EFT aan de slag te kunnen gaan.

Dit is een EFT boek in stappen helder uitgelegd hoe jij EFT toepassen kunt.

In mijn praktijk heb ik EFT jarenlang toegepast bij het behandelen van emotionele klachten van mijn cliënten. De EFT methode geeft snel én blijvend resultaat.

JanHeering-4

Jan Heering
Master Coach, trainer en auteur
Initiatiefnemer van Morpheus Emotionele bevrijding

Bestel NU


EFT Tapping Boek

In het EFT tapping boek Pak je Klachten aan met EFT kan je lezen hoe je zelf de fantastische EFT methode kunt toepassen om de oorzaak van jouw klachten, de verstoringen in je energie systeem, aan te pakken. Dit is een EFT boek met uitleg die helder is. Je kunt dit EFT boek kopen, en binnen 5 minuten lezen. Dit EFT boek is in het Nederlands geschreven en is een EFT boek pdf download.

Ik heb EFT in stappen uitgelegd zodat de EFT methode helder is voor je. EFT tapping werkt snel en geeft veelal goede resultaten. Je kunt zo EFT zelf leren.

Dit EFT therapie boek is voor de leek geschreven. Met de beschreven uitleg leer je snel hoe je EFT toepassen kunt. De benodigde EFT affirmaties, ook wel EFT zinnen genoemd, zijn duidelijk aangegeven.

Het EFT kloppen uitleggen heb ik met grote zorg en zo duidelijk mogelijk gedaan. De EFT punten meridianen zijn overzichtelijk met foto’s aangegeven.

Met EFT emoties loslaten gaat snel en is relatief eenvoudig. De EFT therapie ervaringen zijn dat de EFT methode goed werkt.
Hoe pas je EFT toe wordt mij regelmatig gevraagd. Na het lezen van Pak je klachten aan met EFT hoeft deze vraag niet meer gesteld te worden.
Met dit EFT tapping boek kan je EFT zelf leren en kan je ervaren hoe goed EFT tapping therapie werkt. Je kunt met goede resultaten EFT therapie zelf toepassen.
Dit is een EFT zelfhulp boek waarmee je snel aan de slag kunt.

Je kunt hier online dit EFT boek bestellen. Is dit EFT boek het beste? Ik weet het niet. Ik heb er in ieder geval mijn uiterste best voor gedaan om het zo goed mogelijk te maken.


Entire contents copyright © Morpheus Institute. All rights reserved.
Show / Hide