E - Nieuwsbrief met:

Nieuws van Morpheus

Snelle oplossingen voor emotionele klachten


Morpheus E-Nieuwsbrief Nummer #40b, 14 Oktober 2008


Hai <>

Ik hoop dat je net als ik een heerlijke herfstvakantie hebt gehad. Ik ben een aantal dagen met de kinderen op stap geweest. Ook zijn de 2 oudste kinderen, dochter van 6 en zoon van 4 druk bezig geweest met het leren fietsen zonder zijwieltjes. Zoals je begrijpt heb ik mijn kilometers al rennend achter de fietsjes wel gemaakt.

Van een aantal lezers van de Morpheus E-Nieuwsbrief heb ik te horen gekregen dat zij de aanbieding gemist hebben omdat zij op herfstvakantie waren.

Ik heb daarom besloten de herfstaanbieding tot 1 November te laten doorlopen. Wat deze aantrekkelijke aanbieding, speciaal voor de lezers van deze E-Nieuwsbrief en de klanten van Morpheus is, lees je hieronder.

Ruim emotionele klachten op en voel je goed!

ZONnige groet,
Jan Heering

Aanbieding Voel Je Beter Manual – tot 1 November 2008
De speciale herfstaanbieding voor lezers van deze E-Nieuwsbrief en de klanten van Morpheus is mijn splinternieuwe manaul ‘Voel je Beter’.

In de Voel je Beter manual beschrijf ik een aantal unieke oefeningen die jou ondersteunen bij het achter je laten van emotionele klachten en die je de handvaten geven om je beter te voelen en een ZONnige toekomst te creëren.

Enige van deze oefeningen heb ik in vorige nieuwsbrieven behandelt. Andere technieken, zoals onder andere: Oplosser Negatieve Gevoelens, Een ZONnige toekomst Zien en de Voel je Goed technieke zijn brandnieuw.

De inhoud van de Voel Je Beter Manual is:
Oplosser Negatieve Gevoelens
Dit is een eenvoudige en efficiënte oefening om snel negatieve gevoelens achter je te laten.

Laat het verleden los
Deze oefening helpt je om negatieve gevoelens over onaangename voorvallen uit je verleden achter je te laten.

Een ZONnige toekomst zien
Wanneer je zorgen hebt over bepaalde situaties de toekomst, dan ga je negatief over deze situaties denken. Dit komt doordat je in gedachte een film maakt over hoe deze negatieve situaties in de toekomst eruit gaat zien. Met deze oefening laat je deze negatieve gedachtes snel achter je.

Voel je goed Techniek
Met deze eenvoudige en gemakkelijke toe te passen techniek kan jij je snel sterk en geweldig voelen. Je kunt deze techniek overal en altijd toepassen.

Gebruik deze techniek ook nadat je negatieve emoties hebt opgeruimd. Dit om een terugval te voorkomen doordat je onderbewustzijn een nieuw negatieve emotie creëert.

De 1 Minuut Stress Temmer
In je dagelijkse leven lijkt het gewoonste zaak van de wereld dat de stress in jou regelmatig oploopt. Het is echter een feit dat je binnen minuut je spanning kunt laten wegebben. Jij kan ze deze methode dus overal en altijd toepassen.

De Angst Omkeer Techniek
De ‘Angst Omkeer Techniek’ is een even fantastische als eenvoudige visualisatie techniek die goed te gebruiken is bij het aanpakken van angsten die je dwarszitten in bepaalde situaties. Deze oefening zorgt er niet alleen voor dat je angst verdwijnt, maar ook dat jij daarvoor in de plaats een positief, energiek gevoel krijgt.

Energie én Ontspanning Binnen Enkele Minuten
Ontspanning is een belangrijk aspect bij het voorkomen en tegen gaan van stress, angst en depressie. 2 maal per dag een paar minuten gerichte ontspanning kan al van grote invloed zijn op je lichamelijke en geestelijke welbevinden en kan jaren aan je leven toevoegen.

De Voel je Beter manual is alleen verkrijgbaar als elektronisch bestand, niet in gedrukte vorm.

Aanbieding 1
Heb je nog geen Voel je Goed EFT Pakket aangeschaft? Je krijgt van mij de nieuwe Voel je Beter manual, ter waarde van 14,95 Euro gratis wanneer je dit pakket vóór 1 November besteld.

Bestel vóór 1 November het Voel je Goed EFT Pakket door 24,95 Euro over te maken naar
Giro: 7308678
ten name van :
Morpheus
Meerpaal 11
1186 ZM Amstelveen
Vermeld bij je overboeking ‘Voel je goed en beter’ én je e-mail adres.

Jouw Voel je Goed EFT pakket en je Voel je Beter manual worden dan zo snel mogelijk per email naar je toegestuurd.

Wil je meer weten over het Voel je Goed EFT Pakket, klik dan hier
(kan je de link niet aanklikken omdat deze in 2 delen in je mailtje staat, kopieer en plak beide delen dan in je browser)

Aanbieding 2
Ben je al in het bezit van het Voel je Goed EFT Pakket (of het EFT pakket), dan ontvang jij een korting van 5,00 Euro wanneer je vóór 1 November de Voel je Beter manual bestelt.

Bestellen van de Voel je Beter manual doe je door vóór 1 November 9,95 Euro over te maken naar
Giro: 7308678
ten name van :
Morpheus
Meerpaal 11
1186 ZM Amstelveen
Vermeld bij je overboeking ‘Voel je Beter’ én je e-mail adres.

Jouw Voel je Beter manual wordt dan zo snel mogelijk per email naar je toegestuurd.

Entire contents copyright © Morpheus Institute.
All rights reserved