E - Nieuwsbrief met:

Nieuws van Morpheus

Snelle oplossingen voor emotionele klachten


Morpheus E-Nieuwsbrief Nummer #46, 21 April 2009


Hai <>

Na genoten te hebben van het heerlijke weer met de Paasdagen (en de afgelopen dagen) en van de vele, door mijn kinderen geschilderde, Paaseieren, ben ik hard aan de slag gegaan met mijn nieuwste manual.

In deze nieuwe manual zal ik een groot aantal minder bekende vormen van Energy Therapie behandelen. Velen hebben hierom gevraagd in de enquête die ik enige tijd geleden heb gehouden.

Ik heb inmiddels al een aantal spectaculaire vormen van Energy Therapie getest en beschreven. Deze technieken zijn allen zeer krachtig. Ze brengen dus veel én snel resultaat. Daarnaast zijn deze methodes eenvoudig toe te passen.

Eén van de vormen van Energy Therapie die ik beschrijf, is Emotional Freedom and Healing van Richard Ross.

Ik heb één van de variaties van Emotional Freedom and Healing, die je kunt toe passen om je leven radicaal te verbeteren, op mijn website geplaatst. Je kunt deze techniek gratis downloaden.

In mijn nieuwe manual beschrijf ik ook een variatie van Emotional Freedom and Healing die is gericht op het aanpakken van trauma’s.

Daarnaast bespreek ik in de nieuwe manual een heel krachtige 2-punts variatie van de Verbeter je leven met Emotional Freedom and Healing techniek.

Verder zal ik nog 8 andere spectaculaire Energy Therapie methodes in mijn nieuwe manual beschrijven.

Pas Emotional Freedom and Healing toe en voel je goed!

ZONnige groet,
Jan Heering


Verbeter je leven met Emotional Freedom and Healing
Door het toepassen van deze variatie van de Emotional Freedom and Healing (EF&H) techniek kan je leven spectaculair verbeteren. Omstandigheden in je leven kunnen op mysterieuze wijze veranderen wanneer je dagelijks de hieronder beschreven oefening toepast.

Bovendien ga jij je gewoon ook beter voelen doordat je dagelijks je energiebanen, de zogenaamde meridianen, stimuleert.

Ja, ik wil mij goed voelen, mijn leven verbeteren en klik nu hier
(kan je de link niet aanklikken omdat deze in 2 delen in je mailtje staat, kopieer en plak beide delen dan in je browser)


Wat vind jij van de Verbeter je leven met Emotional Freedom and Healing oefening?
Heb jij deze oefening toegepast? Wat zijn jou ervaringen?
Geef nu je mening
(kan je de link niet aanklikken omdat deze in 2 delen in je mailtje staat, kopieer en plak beide delen dan in je browser)


Pak zelf je klachten aan met EFT
Heb jij genoeg van jouw emotionele klachten? Wil je deze klachten nu eindelijk eens achter je laten? Maar weet je niet hoe?

In mijn bekende manual ‘ Pak je klachten aan met EFT’ leg ik uit hoe jij met behulp van de EFT methode op eenvoudige wijze je klachten zelf aan kunt pakken.

EFT is een eenvoudige, voor iedereen toe te passen techniek.

EFT is een methode gebaseerd op het wegnemen van verstoringen in het energiesysteem van het lichaam.

Deze energetische verstoringen zijn in vele gevallen de oorzaak van emotionele klachten.

Wil je weten hoe jij je klachten zelf aan kan pakken? Klik dan nu hier
(kan je de link niet aanklikken omdat deze in 2 delen in je mailtje staat, kopieer en plak beide delen dan in je browser)Entire contents copyright © Morpheus Institute.
All rights reserved