E - Nieuwsbrief met:

Nieuws van Morpheus

Snelle oplossingen voor emotionele klachten


Morpheus E-Nieuwsbrief Nummer #48, 16 Juni 2009


Hai <>

Zoals je inmiddels misschien wel weet, ik ben heel druk met het schrijven van mijn nieuwe Energy Therapie manual. Ik zal in deze manual een aantal minder bekende maar wel effectieve en krachtige Energy Therapie methodes stap voor stap uitleggen.

Ik wil je alvast kennis laten maken met één van deze Energy Therapieën. Ik heb hierbij gekozen voor Radiant Energy Balance (REB). Deze zeer doeltreffende maar toch eenvoudige methode is ontwikkeld door Professor Warren.

Ik bespreek deze methode stap voor stap en geef verduidelijking waar nodig. REB is een doelmatige techniek die iedereen kan toepassen om zijn klachten aan te pakken

Je kunt de REB techniek, dat onderdeel wordt van mijn nieuwe Energy Therapie manual, nu al kosteloos downloaden op de Morpheus website.

Dus doe je voordeel en download nu de REB methode

(kan je de link niet aanklikken omdat deze in 2 delen in je mailtje staat, kopieer en plak beide delen dan in je browser)

Volgende week Dinsdag vindt de introductie van de nieuwe Energy Therapie manual plaats. Reken op een aantrekkelijke introductiekorting én een aantal spectaculaire bonussen exclusief voor snelle bestellers.

Houd je mailbox dus in de gaten.

Pas REB toe en voel je goed!

ZONnige groet,
Jan Heering


Entire contents copyright © Morpheus Institute.
All rights reserved