E - Nieuwsbrief met:

Nieuws van Morpheus

Snelle oplossingen voor emotionele klachten


Morpheus E-Nieuwsbrief Nummer #52, 21 September 2009


Hai <>

Zoals je weet is het belangrijk dat jij je blijft ontwikkelen. Dit wordt ook wel Never Ending Improvement genoemd. Ik heb dat zelf ook heel hoog in mijn vaandel staan. Naast mijn drukke werkzaamheden volg ik voortdurend cursussen en lees ik een aantal boeken per maand.

In het kader van jouw voortdurende ontwikkeling en omdat de scholen, hbo’s en universiteiten weer zijn begonnen, lijkt het mij een goed tijdstip om binnenkort een EFT verdiepingsmanual te introduceren. Een manual waarmee jij EFT nóg beter kunt leren toepassen. Met de kennis uit deze manual zal je EFT nog effectiever kunnen laten werken.

Tijdens mijn vakantie heb ik natuurlijk veel tijd heb doorgebracht met vrouw en kinderen. Mijn dochter van 7 heeft een mijlpaal bereikt tijdens deze vakantie, ze heeft namelijk geleerd los te fietsen. Zoals je begrijpt heeft papa de nodige kilometers hardlopend naast het haar afgelegd voordat het zover was.

Zoals het met fietsen is, is het ook met EFT. Eenmaal geleerd, verleer je het nooit meer. Echter, het vereist wel enige oefening voordat je er het beste uit kunt halen.

Tevens heb ik in mijn vakantie de laatste hoofdstukken van mijn EFT verdiepingsmanual op papier gezet. Ik in deze manual een groot deel van mijn bijna 10 jarige kennis over en ervaring met EFT op papier gezet.

Een voorproefje van deze manual, die spectaculair beloofd te worden, kan je verderop in deze nieuwsbrief vinden. Inmiddels zijn de meer dan 30 hoofdstukken geschreven. Nu is het de taak aan de redacteur om ervoor te zorgen dat het verhaal taaltechnisch helemaal klopt.

Een spetterende introductie van deze EFT verdiepingsmanual zal binnen een paar weken plaatsvinden. Houd dus je emailbox in de gaten.

Pak je klachten aan met EFT en voel je goed!

ZONnige groet,
Jan Heering


Leer meer over EFT - EFT Choices Methode
De EFT Choices Methode is een doelmatige EFT techniek om van probleem naar oplossing te gaan. Dus van hetgeen je kwijt wilt / achter je wilt laten naar hetgeen je wilt bereiken.

Je kunt de EFT Choices Methode, die ik op duidelijke wijze beschrijf, gratis downloaden op de Morpheus Site.

Ja, ik wil hier deze EFT Choices Methode downloaden en klik nu hier

(kan je de link niet aanklikken omdat deze in 2 delen in je mailtje staat, kopieer en plak beide delen dan in je browser)Entire contents copyright © Morpheus Institute.
All rights reserved