E - Nieuwsbrief met:

Nieuws van Morpheus

Snelle oplossingen voor emotionele klachten


Morpheus E-Nieuwsbrief Nummer #53, 30 September 2009


Hai <>

In het dagelijkse leven wordt je vaak meegesleept door je emoties. Veelal vergeet je zelfs om EFT toe te passen. Je zit als het ware in de film en bent niet in staat om afstand van de situatie te nemen en iets aan je emoties te doen. Ongeacht hoeveel kennis van EFT, of andere zelfhulp therapieën, je ook hebt.

Door het opvolgen van de aanbevelingen die ik in het artikel geef ben jij in staat EFT overal toe te passen. Zelfs als je emoties met je aan de haal gaan! Je hoeft alleen maar aan de slag te gaan met hetgeen je voelt of het nu boosheid, somberheid, stress of wat dan ook is.

Je hoeft geen intensiteit van je gevoelens / emoties te bepalen, geen Set Up toe te passen of affirmaties vast te stellen en hardop uit te spreken. Op het moment dat negatieve emoties de kop op steken, kan jij ervoor zorgen dat jij je beter voelt. Dat is een fantastische manier om de kwaliteit van je leven te verbeteren.

Het artikel, waarin ik beschrijf hoe jij EFT in elke situatie kunt toepassen, is één van de meer dan 30 hoofdstukken van mijn nieuwe EFT verdiepingsmanual.

De spetterende introductie van deze EFT verdiepingsmanual zal begin volgende week plaatsvinden. Let dus op je emailbox!

Ja, ik wil weten hoe ik EFT in elke situatie kan toepassen en klik daarom nu hier

(kan je de link niet aanklikken omdat deze in 2 delen in je mailtje staat, kopieer en plak beide delen dan in je browser)

Pak je klachten aan met EFT en voel je goed!

ZONnige groet,
Jan Heering









Entire contents copyright © Morpheus Institute.
All rights reserved